Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilona-bi

Niestandardowe małżeństwo...

Polecane posty

Gość izobelena
nie mogłabym być z facete któty obciąga kutasa innemu facetowi z zapełem to ohydne :O nie obrzydza cie to ? albo że go ładuje w odbyt a twój mąż stęka ja piertole

Gość toffix
i nie wiem z czego masz taką przyjemność ze po takim wyskoku lecisz sie przebadać...więcej w tym strachu o wlasne zycie niz przyjemności :O

Gość Twój mąż ma już problemy
z popuszczaniem stolca? 🖐️

Nie badamy się tylko pod względem wirusa HIV, ale o to było pytanie. Badamy się 1-2 razy w roku. W zależności od tego ile razy w roku nam się to zdarzy. Mamy kontakt z lekarzem, wie chyba jakie badania musimy zrobić

Enfant Terrible Rozumiem o czym piszesz Ale jeśli oboje są zadowoleni ze sposobu zycia - nie maja pretensji nie odczuwaja zazdrosci to w czym problem?ICh sprawa

Gość izobelena
i jego jednonocny chłopak pewnie mówi do niego - ssij fiuta dzifko , dobrze robisz i macha mu głową i to jest jej mąż :O a później się z nim całuje

Osoba biseksualna potrzebuje kontaktu z osobami obu plci. Mój mąż w zupełności wystarcza mi jako facet. Do niczego się nie mogę przyczepić. Jednak kobiety mi nie zastąpi. Jest mi z nim bardzo dobrze. Tak samo ja nie potrafię być dla niego facetem, ale jako kobieta mu wystarczam. Jeżeli Ty masz dobrze z facetem to nie potrzebujesz innego, tak? I nie ma problemu. A ja nie mam w domu i kobiety i mężczyzny

Gość Eeerrr...
Autorko, Twoj zwiazek jest pewno zdrowszy i bardziej normalny niz niejedno hetero malzenstwo na tym forum. jesli oboje z mezem jestescie zadowoleni z takiego ukladu to nie rozumiem po co szukasz akceptacji ludzi, ktorych nawet nie znasz. Sprawy seksu to sprawy intymne i nikogo nie powinno interesowac to, co inni robia i tez nie widze powodu, zeby to oglaszac. Ja sama jestem osoba bardzo seksualna i moje zycie seksualne jest dosc bujne, zazwyczaj wykraczajace poza przyjete polskie normy, ale nie mam potrzeby chwalenia sie tym, a tym bardziej oczekiwania, ze ktos poglaska mnie po plecach i powie, ze robie dobrze. Nie interesuje mnie zdanie innych na ten temat. Ciesz sie seksem, rob na co masz tylko ochote, ale pamietaj, ze w Polsce wszystko, co inne to "be", wiec lepiej trzymac to dla siebie...

Ktoś na stałe to ryzyko. Wg nas powinni to być ludzie, których więcej nie zobaczymy.

Gość krups
Ilona mam pytanie, a jak się czujesz, gdy ten Twój w Twojej obecności zaklada sukienki, pończochy, rajstopy i buty na obcasach , robiliście takie eksperymenty ?

Potrzebujesz kontaktu z kobieta.... bo facet Ci nie wystarcza. ok. ale nie jestes zwierzęciem, którym władają popędy, tylko człowiekiem, który z założenia miał być istotą z uczuciami wyższymi, a seks z nimi łączyć. Oboje macie (jak wielu ludzi w dzisiejszych czasach) coś z pierwotnego człowieka, który był bardziej podobny do małpy. Wspolczuje Ci nie Twojej biseksualnosci, ale podejscia do seksu jak do zwyklej czynnosci fizjologicznej typu siku, kupa czy jedzenie. LudZie nawet czasem bardziej celebruja czynnosc jedzenia niz Ty seks.

Nie chwalę się. Nie szukam akceptacji. Nie potrzebuję tej akceptacji. Wczoraj się zdziwiłam, że tak ludzie potrafią na to reagować. Dlatego pytam, z czystej ciekawości.

Gość Eeerrr...
podczas zabaw z męzem gwałci mnie również nasz pies wilczur podnieca nas to

Gość Jurita
O ja chrzanię... Kto takie "mądrości" opowiada, że wirus jest WIĘKSZY niż plemnik???!! NO ja pierniczę, więc oświecę twoją ciemność umysłową biedna autoreczko. WIRUS HIV JEST 50X MNIEJSZY NIŻ PORY ZNAJDUJĄCE SIĘ W PREZERWATYWIE. TO WIRUS A NIE KOMÓRKA DO CHOLERY! GDYBY BYŁ WIĘKSZY TO BYŚ MOGŁA GO JUŻ POD MIKROSKOPEM ZWYKŁYM ZOBACZYĆ. A to niemożliwe. I tyle. Więc się zastanów, ale to dobrze, może już jesteście zarażeni i nie będziecie mieć dzieci, bo tylko by cierpiały z takimi rodzicami. To moje zdanie. Nara ciule!

Gość Autorko pytasz
dlaczego - I tak po pierwsze jesteście małżeństwem, które z założenia jest "instytucją" dwojga wiernych sobie ludzi - to o czym piszesz czyli związki pozamałżeńskie nijak nie mieszczą się w normach małżeństwa. Po drugie - skoro macie takie poglądy seksualne i nie przeszkadzają wam sexekscesy współmałżonka to na zdrowy rozsądek coś z wami jest "nie tak". Wasze zachowanie jest spowodowane zaburzeniami a ciężko by inni ludzie mówili że wszystko jest ok tam gdzie nie jest. Po trzecie dzieci - jesteś pewna że będzie wam tak łatwo odzwyczaić się od takiego trybu życia jaki prowadzicie? Mówisz że wasze zachowania seksualne są waszymi potrzebami a potrzeba to coś co trzeba zaspokajać - czy zatem jak urodzisz dziecko wasze potrzeby seksualne znikną? Rozumiem że będziecie bardzo sfrustrowani bo do tego doprowadza nie zaspokajanie potrzeb. Oboje robicie sobie krzywdę nawet tego nie widząc.

Gość bui,kjinh
jak się czujesz gdy uprawiasz sex z mężem wiedząc ze wcześniej miał fiut w jakimś zasyfiałym gejowskim odbycie? o czym wtedy myślisz co czujesz?

Nie upłycam seksu. Mój facet jako facet wystarcza mi w zupełności. Nie uważam, że seks to tylko coś fizycznego. Potrzebuję kontaktu z kobietą. Tak jak mój mąż z mężczyzną. Wolę to robić tak niż być nieszczęśliwą kobietą, albo myśleć czy mój mąż nie ma kogoś na boku

Gość kerew
skoro zyjecie jak zyjecie nikomu przy tym nie szkodzac to co Was obchodzi co kto mysli,to wasze zycie i co komu do tego..nikt za was ggo nie przezyje..mnie tam nie obchodzi jak kto zyje i jakie ma preferencjemnajwazniejsze zeby mi sie nikt nie wtracal do zycia

Gość jertella
wszystko ok tylko po co ZAWIERALIŚCIE MAŁŻEŃSTWO ? w jakim celu ? przecież w małżeństwie sa dzieci i wspólne życie przecież mogliście być parą po co zabawiacie się w tradycję i zawieracie małżeństwo ? ślub koscielny też ? nonsens

Ktoś wyżej napisał, że trudno nam się będzie odzwyczaić. Nie, nie będzie trudno. Teraz robimy to około razn na pół roku, rok. Czasem jest to osiem miesięcy, czasem dziesięć. To nie jest tak, że robimy to co tydzień. Całe nasze nałżeństwo to około dziesięciu takich akcji.

Gość Autorko pytasz
a uważasz że samo powtarzanie tej czynności nawet gdy to miało miejsce 10 razy nie jest uzależnieniem? Pewnie tak ludzie z uzależnieniami najczęściej nie zdają sobie z nich sprawy.

Gość hunug
bierzesz do ust fiuta swego męża geja?

Wzieliśmy ślub, bo chcieliśmy pełoprawnie być ze sobą. Kochamy się. Ja rozumiemjego potrzeby, a on moje, to źle?

Gość zaraz rzygnę
:o

Potrzebuje kontaktu z kobieta. kontaktu seksualnego, bo jak sama mowisz to sa przygody na jedna noc, a raczej nie prowadzicie wtedy jakichs zawiłych konwersacji tak wiec uswiadomie Cie - tak , seks jest dla Ciebie tylko potrzeba czysto fizjologiczna. Sama sobie zaprzeczasz. I ja tez nie rozumiem , to naprawde tylko ciekawosc czy jednak wyrzuty sumienia lub poczucie ze jednak cos jest nie tak, ze sie pytasz ludzi na forum o opinie? Moze jednak potrzebujesz akceptacji innych?

A jak przez kilka lat dziesięć razy kupisz sobie paczkę chipsów to to będzie uzależnienie?

Gość hunug
autorka jest oblesna jak i jej mąz gej, żal mi jej na pewno jest nieszczęśliwa