Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliiina

nieodpowiedzialny wybryk :(

Polecane posty

Gość kaliiina

otóz ostatnio postapiłam dosc nieodpowiedzialnie i cała soba sie przyznaje wiec nie prosz o osadzaie mojej osoby tylko odpowiedz na pytanie wczoraj w nocy po pewnym bankiecie przespalam sie z kolega-alko zadziałał, cała otoczka-stało sie ! biore tabletki-niestety w tym cyklu zdarzylo mi sie jednej zapomniec kolo 6dnia wczorajsza noc była 9dniem cyklu- jesli tabletki nie zadziałały to byłam w 3dniu płodnym nie zabezpieczylismy sie inaczej, wszystko działo sie szybko, poddalismy sie emocjom biore mitrogynon21 skorzystałam ze znanej metody yuzpe- 4 tabletki mitrogynonu a po 12h kolejne 4. dodam ze byłam w cyklu brania tabletek anty lecz wystraszyłam sie tym iz jednej raz nie wzielam i na wszelki wypadek skorzystałam z antykoncepcji po w czym problem 1. nie mam zadnego sluzu, a jesli cos sie pojawi to raz jest meto białe raz przezroczyste 2.boli mnie lekko podbrzusze, ale lekko 3.teraz mam odstawic całkowicie tabletki anty i czekac na okres, czy skonczyc opakowanie-cykl brania, zostało mi jeszcze 11dni brania tabletek 4.jesli odstawic i czekac na okres to czy-zrobic teraz 7dniowa przerwe i zaczac nowe opakowani. czy poprostu czekac na okres i zacza brac tabletki w pierwszy dzien miesiaczki tak jak robi sie to przy pierwszym razi kiedy chce sie brac tabletki-pytam bo boje sie o skutecznosc ich dazialania w kolejnym cyklu z góry dziekuje za odpowiedzi i prosze nie oceniajcie mnie-doskonale wiem ze popelniłam bład i nie było to odpowedzialne, wyrzuty mojego sumienia sa wystarczajaca kara dodam iz zauwazyłam ze tabletki mialy waznosc do tego miesiaca-te ktore zastosowałam jako antykoncepcje po mam jakas mega schize ze moglo dojsc do zaplodnienia i strasznie sie boje :(

Gość zerozerozero
"wyrzuty mojego sumienia sa wystarczajaca kara" wyrzuty sumienia nie są karą samą w sobie

Gość iznownsie nie udało
wszystko się może zdarzyć, żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności;-( a zakończył stosunek w tobie?

Gość kaliiina
tak-we mnie :/

Gość ja tez nie umiememm
moze nie martw sie na zapas, znam kolezanke ktora wcale nie zabezpieczyla sie a kochala sie w dniu plodnym z takim nieznajomym - nie zaszla w ciaze. znowuz 2gi przypadek byl taki, ze 2ga kolezanka kochala sie w dni nieplodne, a zaszla :) roznie moze byc, ja bym normlanie dokonczyla te tabsy, chcoiaz jesli jestes w ciazy to moze to uszkodzic plod? chyba..