Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michael_mrt

Chce mi sie seksu, a zona...

Polecane posty

Gość AUTORZE
JA Z DWUMIESIĘCZNIAKIEM MIAŁAM TAKI ZAPIE....DOL ZE NIE WIEDZIAŁAM W CO WŁŻYĆ RĘCE, A MOJ MAŁŻONEK PODOBNIE JAK TY JĘCZAŁ O SEX, NIE POMÓGŁ MI KOMPLETNIE W NICZYM DO TEJ PORY MAM DO NIEGO URAZ. ZROZUM PO PORODZIE DOPÓKI KOBIETA KARMI WYDZIELA SIĘ HORMON ZWANY PROLAKTYNĄ KTÓRY U MNIE ABSOLUTNIE ZABIŁ MYŚLENIE O SEKSIE. NIE MÓWIĄC O TYM ŻE 2 M-CE PO PORODZIE TO LEDWO MOGŁAM SIEDZIEĆ NA TYŁKU. CHORY JESTEŚ DAJ SE NA WSTRZYMANIE

Gość pacz
a może to problem? cały dzień siedzi z bachorem, nie ma pewnie czasu siku zrobić, a Ty po pracy przychodzisz i zamiast zapytać w czym pomóc, to wyciągasz penisa i za nią łazisz:) może najpierw jej potrzeby potem Twoje, zadowolona żona, zadowolony mąż. pieść ją, dowartościowuj i nie wywieraj presji. Kropka

no widzicie, przychodze po pracy i pomagam, praktycznie siedzimy z mala do 19, pozniej kapiemy razem, gdy po ona karmi ja robie kolacje, wiec czy nic nie robie?? i czy za nia latam codziennie? raz na pare dni chociaz by cos mogla zrobic, urodzila piszecie ze nie ma dlatego ochoty, ale zeby reka poruszac 3 minuty to naprawde taki wysilek? chce do niej dotrzec bo wiem ze jak to sie nie zmieni wybiore inna droge, a niestety wiem ze zla ktora bedzie miala negatywny wplyw na nas i nasza przyszlosc, ale coz.. mam potrzeby i tego nie potrafie przeskoczyc. moja nei musi na mnie wskakiwac przebrana za nastke i skakac na mnei 2 godziny, ja chce chociaz 5 minut relaksu ktore mnie odprezaja, co to naprawde takie trudne? jej jest ciezko, ale mi tak samo pracujac a pozniej tez pomagajac w domu...

Gość Michael_Mrt jestem jakiś czas
po porodzie i jeśli Twoja żona jest 2 miesiące po ,to po prostu jest zmęczona i nie w głowie jej seks. Nawet jeśli w ciągu dnia ma ochotę to pod wieczór pada i nawet ręką nie chce jej się machnąć.

ale na masaże to ochote ona ma... mis ie nie chce a robie bo... lubie jak jest jej milo... wiec dlaczego nie dziala to w druga strone, uwielbiam gdy moge ja odprezyc...

dla mnie to jest to jasne. Nie jestes erotycznie na tyle dobry by ona czuła że chce i tyle. Trudno mi wyjasniac bo ja zwiazek łącze tylko z ogromną namietnoscią a nie rozumnym zakładaniem rodziny bo już czas :classic_cool:

Przesadzacie z tym zmęczeniem. Dwa miesiące po porodzie to już się kochaliśmy normalnie. Wtedy była mniej zmęczona niż teraz jak syn ma 5 lat... Z drugiej strony- do kobiety nie mówi się jak do faceta. Do nich trzeba pokrętnie i owijając w bawełnę bo inaczej zostaniesz uznany za chama i prostaka...

wyczuć moment zaproponowac kąpiel zajsc od tyłu szepnąc na ucho coś przewrotnego i ociekajacego erotyką włozyc dłonie pod bluzeczkę ale nie macać lecz masowac brzuch ech sie nakręcam :D

Gość Perw jednym okiem z kuchni
"Do nich trzeba pokrętnie i owijając w bawełnę bo inaczej zostaniesz uznany za chama i prostaka... " Czy ja wiem. :D -Poruchamy się? -Chodź. :classic_cool:

Gość o to to..
Nie jestes erotycznie na tyle dobry by ona czuła że chce i tyle. tez tak uwazam

Perw albo "kurewsko pieknie wygladasz" ???:D:D:D

Perw jednym okiem z kuchni Ale my tu o kobietach, a nie o galeriankach...

Gość o to to..
zreszta po tym jak tutaj skomlisz zeby trzy minuty reka pomachała widac jakim jestes załosnym gosciem gdyby mój maz był taki pizdowaty tez bym nie chciała to twoja wina

Niee. :D Komplementy prawi jak chce, żebym mu dała coś do jedzenia. :classic_cool:

"Ale my tu o kobietach, a nie o galeriankach..." No chciałeś być zabawny, ale Ci nie wyszło. 😴

rusłan zawsze sie mozna w galerianke zabawic:classic_cool:

ale jak zaczne ja piesic to po chwili jej nie poznaje, wiec chyba raczej jej jest dobrze... to pytanie z innej beczki co byscie zrobily bedac wlasnie 2, 3 miesiace po urodzeniu i dowiedzialybyscie ze facet was zdradzil, ale czysto fizycznie raz... czy byscie wogole myslaly ze w domu nic nie mial czy odrazu na stos go?

No można :D Tyle że matki polki się nie bawią. One nie mają na to czasu :P

Oczywiście. :D Śpimy w różnych godzinach, więc to nieuniknione. :classic_cool:

Gość o to to..
tak sobie tłumacz to do konca zycia nie poruchasz

Perw jednym okiem z kuchni "Do nich trzeba pokrętnie i owijając w bawełnę bo inaczej zostaniesz uznany za chama i prostaka... " Czy ja wiem. -Poruchamy się? -Chodź. Noooooo tobie to mega zabawnie wyszło...

Michael_Mrt ale jak zaczne ja piesic to po chwili jej nie poznaje, wiec chyba raczej jej jest dobrze... no z kimś te potrzeby załatwiac musi :classic_cool:

Ale to nie miało być zabawne. To był cytat z codziennego życia.

Perw ja ci wierze :classic_cool: przy czym gada "podnies wyżej te dupsko" :D:D

Dzięki V. Zawsze mi ogromnie zależało, żeby ludzie z kafe wierzyli w to co piszę. :classic_cool: :D :p A teraz wracam do kuchni. 🖐️

Gość mireczkaa
autorze, powiem krótko- jesteś idiotą :P Ja pierwszy seks miałam 3miesiące po porodzie, i jakoś mąż nie chodził ze sterczącym kutasem koło mnie. Twoja żona dwa miesiące temu urodziła dziecko, jest przemęczona, hormony szaleją a Ty analizujesz czy możesz się ruchnąć z inną kobietą. Bez dwóch zdań- jesteś totalnym idiotą. A już jak czytam, ze mogłaby Ci zrobić dobrze rączką, przecież to tylko dwie minuty to mi się niedobrze robi.

Gość rtzuitzuio
a ty pracy nie masz zboku? siedzisz na forum i pierdolisz jak gimigowno