Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michael_mrt

Chce mi sie seksu, a zona...

Polecane posty

Gość karororororolinka
leniuszkaaa ino ta kobieta straciła ochote na sex dłuuuugo przed ciążą :D

no to teraz lekcja zycia.. nie zauwazylyscie ze jak wasz facet dostal to co lubi jest lilszy i latwiej z nim dyskutowac i cos zalatwic?

Gość mysiapysia
oczywiscie ze tak..a jak facet się postara i dogodzi jak ta lala....cud miod i szcesliwe zycie:)

Gość mireczkaa
jesteś idiotką, bo oceniasz obcą ci kobietę jako kobietę zimną, kwokę itp. Tylko dlatego, ze 2miesiące po porodzie nie ma ochoty na seks. Sorry, właściwie 1,5miesiąca bo autor pisze, że od dwóch tygodni łazi za nią. Więc może skończ mędrkowanie, kobieto po cesarce i karmiąca butlą- pewnie ze względu na potrzeby męża :):) I o jaki całokształt Ci kobieto chodzi?? W pierwszym poście autor pisze, że przed porodem w seksie było super. Teraz zaczyna narzekać, że rzadko inicjowała seks. Jeszcze na koniec- po porodzie gospodarka hormonalna długo wraca do normy. Ja miałam taką burzę, że ledwie funkcjonowałam. Do tego nacięcie, rana nie chciała sie goić. I jakoś mój mąż nie pierdolił o seksie, pomagał mi jak mógł, wstawał do małej, podawał do karmienia. Pierwsza próba była dopiero po trzech miesiącach, a powrót do stanu sprzed ciąży zajął nam rok. I co? Też powinien mnie zdradzić, bo byłam w łóżku inna niz wcześniej?? Puknij się laska w pusty łeb- bo seks jest w związku najwazniejszy. Ale kiedy jedna ze stron ma problem to ta druga powinna wspierać, poczekać a nie pierdolić o trzepaniu rączką i zdradzie!

TAK SOBIE WAS CZYTAM KAROLINKA MA DUZO RACJI SAMA TO PRZERABIALAM PO PORODZIE PRZEZ POL ROKU NIE MIAL OCHOTY NA SEX CIAGLE WARCZALAM NO MOJEGO M I JAK TERAZ TAK O TYM MYSLE TO ON NAPRAWDE MNIE KOCHA BO INNY TO DAWNO POSZEDL BY W CHOLERE A DLACZEGO TAKA BYLAM TO CHYBA HORMONY AUTORZE TO SIE ZMIENI ZOBACZYSZ TERAZ MAM CHLOPA ZADOWOLONEGO I FAKTYCZNIE ZYJE NAM SIE LEPIEJ KIEDY W KAZDEJ DZIEDZINIE ZYCIA WSZYSTKO GRA A PRZEDEWSZYSTKIM W LOZKU:)

anula pewnie ze to racja i mowie to jako facet, tak samo to widze zycie jest ciezkie, ale niestety facet lubi wyzwania, ale jesli jest w domu ciekawie to nei bedzie ryzykowal bo i po co

Gość karororororolinka
Mireczka nazwałam ją zimną kwoką bo nawet nie chce porozmawiać z mężem o tym... wcześniej powiedziała, że nie inicjowała sexu bo nie miała TAKICH potrzeb jak on... on zaprzestał na dwa tygodnia a ona dalej nic- sorry dla mnie to jest kobieta, która sexu nie lubi ;) A że 2 m-ce po porodzie... gdybyś uważnie czytała co napisałam to WYRAŹNIE jest tam naskrobane, że 2 m-ce po porodzie w sumie można, ale może jest zmęczona... reszta moich postów odwołuje się do całokształtu tej kobiety ;) I tak- masz rację, ze cc miałam ze względu może nie tyle na męża co na siebie ;) bałam się bólu i bałam się, ze zbyt popękam, bałam się nacięcia i nie miałam najmniejszego zamiaru ryzykować tego, ze sex będzie do bani ;)

Gość chyba zła żona
karororororolinka -ile masz lat? masz bardzo mądre podejscie do zycia. chcialabym byc taka madrą zona,niestety mam wrazenie ze czasami jestem za glupia zeby w ogóle byc zona. jak nie mam ochoty na sex to sobie mysle a niech sobie idzie do innej ,wiec jak sobie raz poszedł (nie wiem czy zdradzil) i jak go zobaczylam w towarzystwie innej kobiety to zrobilam niezla awanture. ale z drugiej strony to chyba nie jest ok ze jak kobieta odmawia sexu 2 tyg to juz trzeba do innej uciekac. rozumiem 2 miesiace ale 2 tyg?

Gość mysiapysia
mireczkaa....mysle ze autor jak by widzial iz jego zona cierpi sromotnie po tym porodzie ,a krocze sie slabo goi to w ogole nawet by nie wspomnial o sexie czy jego potrzrebach ....kazdy ma inne wspomnienia po poprodzie ,ale sa takie kobiety co leza w lozkach i ciezko umieraja bo urodzily...wybacz co innego gdy ktos jest chory i naprawde cierpi a co innego jak jest poprostu leniem i mysli ze wszystko jej sie nalezy....on poprostu potrzebuje chwile zauwazenia i poczuc sie ze nie jest tylko zwyklym dodadkiem do malzenswa a jej częscia...

krocze sie goiło, wiec nie trułem gitary, bolalo ja, pomagałem jej zaparzac kore itd. ale tten czas minął, zyjemy dalej, słuchajcie ja już nie moge jestem pełen, to co mam to robić sam? to co to za związek jak mam sie zamknąc w łazience i sam sobie robic? to tylko bedzie ze szkoda dla mnie, dla niej i dla nas.... a co mam sobie kut asa obciac zeby nie stal?

Gość chyba zła żona
do autora watku: jak sie nie ma zadnej ochoty na sex to na robienie dobrze rączka tez sie nie ma ochoty. 2 miesiace od porodu to krótki czas. piersi ma pewnie pełne mleka (jezeli karmi),moze boi sie bólu przy stosunku. cierpliwosci a wszystko wróci do normy.

i Ty piszesz ze pomagasz, jak siedzisz teraz a zona dzieckiem sie zajmuje!! to zamiast tu siedziec i psac te bzdury to bys pieluche zmienil dla dziecka :/

Gość karororororolinka
chyba zła żona mam 23 lata... a czy mądra? Będę mogła to stwierdzić po 30 latach udanego małżeństwa z odchowanymi dziećmi na mądrych dojrzałych do życia ludzi :))) Teraz nie ma co oceniać :D

pracuje w pogotowiu energetyczny wiec tak wygladaja moje godziny ze wzgledu na prace w niebezpiecznych warunkach

Gość mysiapysia
ertzui...to chyba zart..powiedzialbys kumplowi ze zona Ci nie chce zrobic dobrze??,,tutaj jest anonimowo moze sie wyzalic po to sa takie fora ,kazdy pisze ze swojego doswiadczenia

no dokladnie fakty troszke poprzestawiane z porami ale wiadomo dlaczego ciekawe ze w energetyce robisz, jak nie masz pojecia na ten temat... a co do mojeego problemu, nie wiem dlaczego wy wszystki piszecie zaraz o seksie jakby to mialo byc 12h posiedzenie a od czego sa usta? rece?

Gość mysiapysia
ertzui..nawet jakby sciemnial z praca co z tego ????powiedz ,,nie zmienia to faktu ze ludzie maja takie problemy ....

Gość mysiapysia
ertzui,,,z mezem rozwiazuje problemy wszystkie,,alemy mamy otwartosc tematow az kolezankami rozmawiam o innych sprawach nie wynosze problemowz ,czy tematow intymnych po za dom

Gość mysiapysia
ertzui ales ty glupia baba jest....wiec wlasnie widac jak ma w domu ze tu musi sie wyzalic bo jjej sie doopy nie chce ruszyc by zriobic cos dla niego.....zamiast walic konia wolal tu pogadaz PO TO SA FORA

Gość mysiapysia
ertzui ales ty glupia baba jest....wiec wlasnie widac jak ma w domu ze tu musi sie wyzalic bo jjej sie doopy nie chce ruszyc by zriobic cos dla niego.....zamiast walic konia wolal tu pogadaz PO TO SA FORA

Gość mireczkaa
karolinka- masz 23lata, 5-letnie dziecko i uważasz, ze masz prawo do oceniania innej kobiety i jej stosunku do seksu i własnego, egostycznego męża? No proszę Cię :) Rozbawiłaś mnie :) A Ty autorze, rozumiem musisz gdzies tego sterczącego kutasa włożyć? Nieważne gdzie, w usta, w tyłek, w rękę żony? Jesteś żenujący! Seks u kobiety rodzi się w głowie. Jesli psychicznie kobieta po porodzie nie jest gotowa to sorry, ale nie zmusi się do zrobienia ci laski. Od porodu minęły dwa miesiące, a nie dwa lata. A Ty się zastawiasz, czy będzie zła jak ją zdradzisz. Pomyśl nad swoim stosunkiem do niej. Bo normalne to nie jest. A jeśli masz zamiar słuchać rad 23letniej laski, która miała cesarkę, ze względu na ciasność pochwy i nie karmiła piersią, zeby sie jej zwiazek nie rozwalił to powodzenia. Więcej nie mam nic do dodania:)

sluchaj ja jestem eenergetykiem od wysokich napiec zatkalo kakao? :) zale sie bo nie mam juz sil, chce usprawiedliwienia zeby moc zdradzic... bo jak to zrobie wtedy wiem ze moge sobie powiedziec w duchu ze nalezalo mis ie zdradzic

Gość karororororolinka
mireczkaa karolinka- masz 23lata, 5-letnie dziecko i uważasz, ze masz prawo do oceniania innej kobiety i jej stosunku do seksu i własnego, egostycznego męża? No proszę Cię Rozbawiłaś mnie różnica polega na tym, że mój mąż i ja jesteśmy szczęsliwi i mamy mocno rozwinięte życie sexualne ;) i nie mamy tego typu problemów :PPPPPP

Gość mysiapysia
ertzui,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,CZEGO TY W OGOLE TUTAJ SZUKASZ ,CO CHCESZ UDOWOODNIC PRZECZYTALAS TEMAT JAKI JEST ??CZY TO WAZNE JAKI ION MA ZAWOD,ALBO GDZIE PRACUJE???

Gość karororororolinka
ertuzi temat mnie nie dotyczy bo dbam o związek ;) gdybym nie dbała to byłabym w takiej samej czarnej dupie ;) więc jednak coś o tym wiem :D

Gość mireczkaa
karolinka- tak szczerze to średnio mnie interesuje czy masz udane życie seksualne, czy nie :) Wpadka w wieku 17lat chyba trochę o Twoim życiu seksualnym świadczy, prawda? I cesarka, żeby nie ryzykowac pogorszenia życia seksualnego chyba też. A piersią nie karmiłaś, bo pewnie mężowi nie podobałyby się obwisłe piersi, prawda? No i to uzaleznienie, niemożnośc sypiania z mężem, bo dziecko w nocy co trzy godziny na piersi, prawda? Wybacz, ale Twoje rady są...hmmm... mało pomocne dla związku, gdzie dla kobiety poza szerokością pochwy i regularnością współżycia i zaspokojenia męża są ważne inne priorytety... Może ten temat to i prowo, ale znam przypadki, gdzie dla faceta seks był tak ważny, że zdradzał żonę po dwóch tygodniach od porodu. I jeszcze się dziwił, że to nie w porządku:) W związku autora nie ma miłości- tak po prostu... Więc tak, jak pisałam wcześniej, idź chłopie na dziwki i sobie ulżyj.

Gość mysiapysia
ertzui IDZ NA SPACER ODSWIEZ UMYSL,BO ZAGOTOWALAS SWOJE MADRE WYPOWIEDZI AZ cI PARA Z USZOW POSZLA.....

w wielkosci KV i jest jeszcze NN no dobra ale nie bede pisal tego bo wystarczajace ze specjalista czyli ja wiem no dobrze, Karolina ma racje i to was boli ze nie potraficie swoim faceta dac tego co potrzebuja... to tez ciekawe gdzie traca swoje pensje

Gość karororororolinka
Mireczka... pusta jesteś jak bęben :D Nie czytasz ze zrozumieniem a potem pieprzysz od rzeczy xD żal mi Cię :D

Gość mysiapysia
ertzui to znaczy dla swietego spokoju dasz dopy o kazdej porze dnia i nocy bo pan i wladca tak chce i ze strachu zeby go nie stracic ladne pojecie problemu 13:16 PAN I WLADCA SZOK...W JAKIM TY SWIECIE ZYJESZ ..........MEZOWI SIE NIE DAJE DUPY TYLKO SIE Z NIM KOCHA NIE WIESZ O TYM? JAKIEGO SWIETEGO SPOJU....TO SA CHWILE TYLKO DLA NAS I NAWZAJEM SIE POTZREBUJEMY I PRAGNNIEMY ,,NA TYM POLEGA MALZENSTWO