Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus555

Zmiejszenie alimentów

Polecane posty

he mnie boli mylisz się ja się ciesze że jestem po rozwodzie z tym dupkiem

mam to co się dziecią należy mam rozwód z winny ex to alimenty mi się należą nie myślał niech płaci

Gość yhtdfh
dorobiłas sobie leniu ideologie, że jak cie kopna to możesz bezkarnie niepracowac i ruchac sie po kontach a ty masz tu opinie na jaka zasłuzyłas, a na starosc załóz sprawe o alimenty kalekim dzieciom, bo przeciez emerytury do nie wypracujesz sobie leniwe krówsko i tak mozna sie przebujac całe zycie, a my pracujacy utrzymujemy te ścierwa

do twojej wiadomości pracowałam cały czas aż się dziecko nie urodziło zapomogi nie pobieram więc nikogo nie wykorzystuję a że ex zarabia 8000 zł to powinien na dzieci dać

Gość yhtdfh
ty suko tez i basta

i nie on mnie kopnoł tylko ja jego to ja wniosłm o rozwód i nie puszczam się po kątach bo jestem z facetem 3 lata już

Gość Dzieci są już duże.
Skoro najmłodsze chodzi już do przedszkola, to jak najbardziej zasadne jest obniżenie alimentów. Matka może podjąć pracę i dolożyć się do utrzymania dzieci. Sam facet tych dzieci chyba nie spłodzil?.

Gość yhtdfh
wiec nie pieprz ze nie masz na chleb,ze chodzi ci o dobro dzieci ,tylko pisz odraz ze kierujesz sie najnizszymi instynktami szmato pa

tylko że pracy takiej żeby raz iść raz nie takiej nie ma bo dziecko raz idzie raz nie

Gość baracudaaa
Te wszystkie kurwiska co szczekają niech sobie wezmą na tydzień dziecko niepełnosprawne i wtedy zobaczymy jak będą ujadać ale w druga stronę. Dlaczego tatuś nie zabrał chorego dziecka ze sobą do kochanki? Przecież ma takie same prawa jak i matka. Cóż, za wolność sie płaci. A tobie, tej która mówi o matce chorego dziecka - ścierwo - życzę podobnych doświadczeń życiowych. Chcesz zasiłek pielęgnacyjny? Nie jedną matka ci odda w zamian za zdrowie swojego dziecka. Wiesz jakie kurwy są najliczniejszą grupa pobierająca świadczenia z mops-u? Te bogate. Bo one nie mają za grosz honoru. A biedny zanim poprosi o pomoc to ze wstydu sie spali. W dupie mam co o mnie myślicie, jeżeli wogóle potraficie myśleć.

właśnie ja bym ten zasiłek oddała mieć pięć zdrowych dzieci niż jedno chore a to prawda że po zasiłek chodzą bogaci i ci co piją bo biedny wszystkiego się chwyta byle nie iść do mopsu ja żeby nie kredyt na mieszkanie to by te alimenty starczyły ex mąz też ma obowiązek płacenia ale zlewa to bo chciałby żeby komornik wszedł ale ja na to nie pozwolę będę walczyć dla dzieci żeby miały gdzie mieszkać

a mylisz się należy mi się zasiłek bo rodzinne biorę a on pojechał ale się k wić i krzyż mu na drogę

Gość koci koci koci
jasne,pojechał by zapracowac na dzieci i na ciebie bierobie jeden ciekawe,ze przy takich alimentach nalezy ci sie zas.rodz poczytaj sobie tumanie: http://zasilki.wieszjak.pl/zasilek-rodzinny/296442,Jakie-kryterium-dochodowe-nalezy-spelnic-aby-otrzymac-zasilek-rodzinny.html

Gość a psik
'młodsza córka jest chora ma głuchotę' a mamusia na głupotę, pazerność i brak wykształcenia odechciewa się czytać te Twoje wypociny - piszesz nieczytelnie i z błędami az sie dziwie, ze ktos czyta to co tu produkujesz

Gość delete;le
dziecko potrzebuje całodobowej opieki, co te dzieci robią, jak wyglada ta twoja opieka, bo od rana siedzisz tu?

Gość aguchana 904u032
potrzebuje calodobowej w przenosni, np bo co godzine cos mu trzeba itd, co uniemozliwia podjecie zadnej pracy, bo trzeba byc nons top z dziekiem ale za to ma sie ten czas by tu pisc. i co suko wyzej? juz masz odpowiedz?

Gość dfdgsdg
no własnie suka z kalekami miała od rana czas,

Gość dfdgsdg
a Ty co taka sama leniwa sucz co sie bachami zasłania by nie pracowac tylko kurwic i madralowac

Gość dfdgsdg
bezrobocie, ja zapier..dalam w tygodniu wiec dzis mam czas berrobotne odpady

Gość dfdgsdg
nie zebraj nie bedziesz ty zerem

ty chyba nie wiesz co to żebranie od nikogo nic nie chcę a jak ma się dzieci to trzeba być odpowiedzialnym

Gość dfdgsdg
doprawdy no i gdzie ta twoja odpowiedzialnośc?

Gość TakasobiefiloZofia
Prostytutka to zawód, ku,rwa to charakter. Kto to napisał?

Gość TakasobiefiloZofia
Nie koleżanko. Ja mam taki zawód - w końcu z trzeba pracować żeby z czegoś żyć A ty?.

Gość golimy nogi
mój maż pracuje za granica, tez mu około 8000zł. wychodzi, ale alimentów płaci 450, matka też sobie rościła sumy czterocyfrowe, tak jak Ty mieszała mojego męża z błotem, na szczeście mieliśmy dobrego adwokata i musiała sie zadowolic ochłapami, stosowała podobne zagrywki, jakieś szantaże, ze ona musi dostac niemieckie rodzinne w wysokości 400eur, na nic się zdały tłumaczenia ,ze mezowi sie nie nalezało, wiec odwet w sadzie o podwyzke, no i ugrała...100złotych podwyzki Widzisz? punk widzenia zależy od punktu siedzenia, tez mamy rodzine , tez mamy zobowiazania, ale my pracujemy, a nie czekamy aż cos sie od kogos urwie