Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polinkama

Mamy z lubelskiego - poznajmy się;-)

Polecane posty

Gość Miraculum5
Ja pod koniec ciąży przestałam całkiem malować paznokcie, ale teraz te u stóp takie nijakie mnie drażnią :D Ja niedługo mam sesję na studiach... Masakra. Mała w ogóle nie chce w dzień spac, sama też nie poleży... Nie wiem, jak ja mam się nauczyć i pozdawać egzaminy:/ I się wkurzam, że ona tak kwęka zamiast zająć się choć na 10 minut sama sobą :/ Jak u Was z chrztem? Chrzciłyście jak ile dzieciątka miały albo jak planujecie? Nas kusi, żeby jechać do Puław w lutym i wtedy chrzcić- mała będzie mieć 3 miesiące, ale nie wiem czy porywać się na podróż prawie 400km w jedną stronę z takim szkrabem... Co myślicie?

no taka podróż to wyzwanie ale na pewno dacie radę jeśli bardzo chcecie mój synek był chrzczony pod koniec października miał skończone 4 miesiące

ja chrzciłam synka jak miał prawie 5 miesięcy. a co do podrózy to im mniejsze dziecko tym łatwie bo zasypia i dużą część drogi ma się je "z głowy"> My pojechaliśmy na wakacje ponad 500 km od domu, co prawda nie w jeden dzień, i nie było to zbyt meczące. Teraz jak Felek ma 11 miesięcy to już po krótkim czasie zaczyna się nudzić i marudzi.

Gość Miraculum5
No właśnie tak myślałam. Mała przesypia ładnie nocki, potrafi ciurkiem nawet 5godzin. A tyle mniej więcej zajmuje jazda. No, z dzieckiem dłużej na pewno, bo nikt nie będzie wariował na szosie. Ale ją usypia samochód, więc połączyć to z wyjazdem w nocy, to jest duża szansa, że się w ogóle nie obudzi w aucie. Już i tak postanowiliśmy i ostatecznie 12.02 będziemy chrzcić:)

Witam :) Nie bylismy na Litewskim, posuly nam sie plany i zostalismy w domu. Maz w Nowy Rok musial isc do pracy a ja od poniedzialku tez juz w pracy. Myslalam ze bedzie gorzej ale zupelnie nie odczulam 1,5 roku przerwy. Juz po 2 godz zostalam "porzucona" przez kolezankę i musialam pracowac sama. Ja chcrzcilam corke jak miala 3 mies (plakala, kręcila sie) a synka jak mial 1,5 mies i przespal calą uroczystosc. Ale to byl lipiec wiec dlatego zdecydowalam sie na wczesny chrzest. A podroz z dzieckiem ok, jechalismy w wakacje jak synek mial 2,5 mies do Krakowa. On jeden byl najmniej zmęczony, wyspany :) My padalismy z nog po podrozy. Pozdrawiam

Gość agula1111
hej:) mogę dołączyc? tez jestem z lubelskiego, a dokładniej, mieszkam niedaleko Chełma. mam trzech synów - 6 lat, 5 lat i 17 miesięcy:)

Polinkama ---> moj synek jest dumnym posiadaczem dwóch dolnych siekaczy :) A jak Twoje dzieciatko?

czesc dziewczyny. Na poczatku przepraszam za cisze. A propo wakacji to mysle nad wyjazdem nad moze w czerwcu.Boje sie troche tej jazdy bo moja gosia bedzie miala 11 miesiecy. Mam nadzieje ze nie zmeczy sie strasznie i nie bedzie marudzic

Czesc :) U mojego synka pojawiła sie ospa :( co było do przewidzenia. Mam nadzieje ze przejdzie ja łagodnie. Pozdrowionka

Cześc, Tak, synek ma 7,5 mies a juz złapał ospę. Wygląda jak mała biedronka. Na szczęscie nie ma gorączki i w miare dobrze się czuje. Wysyp nie jest jais duzy. Corka kolezanki skonczyla roczek w grudniu i dosc ciezko przechodzi ospę. Teraz musze pilnowac by nie przeziebic tej ospy ... Zdrowka dla waszych pociech

Hej co słychać? Piszcie piszcie! Mojemu maluchowi rośnie ząb górny! To jego pierwszy! Bella a jak u Was z tą ospą?

Gość Tyśka_17
witam . też jestem z lubelskiego. jest tam ktoś?:)