Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

nie jestem wierzacy i nie chce isc na wigilie ale bede musial

Polecane posty

alez mnie bawia takie posty jak autora;-)))))) wolni ludzie maja to do siebie ze robia to na co maja ochote - a slabi zawsze musza sie podporzadkowywac tym pierwszym;-))) i tyle w wtamacie;-) a swietowanie wigilii nie ejst obowiazkowe - zdaje sie ze nawet w tak rezimowo-katolickim kraju jak polska nie grozi za to zadna kara grzywny, co nie?:-)

Gość niunczako le originale
Nie będzie potrafił, bo biernie poddawął sie wpływowi rodziców. Są ludzie, którzy mieli wszystko pod nos dawane, słuchali jacy są wyjątkowi i żeby ise nie zmeczyli, bo sie spocą i jakos potrafia dupę w troki wziąć i zasuwać, bo ich leżenie i pierdzenie w kanapę nie interesuje jako sposób na życie. Dlaczego te przeterminowane prawiki z kafe są tak zatwardziałe w siedzeniu i pierdzeniu? bo taki temperament i wrodzona bierność życiowa.

Offerma - no, najgorzej jak Ci takie głupoty na studiach opowiadają. Tak, są różne rodzaje inteligencji, często mylone z talentami. Większość osób ma jakąś dziedzinę w której jest naturalnie dobra i w tą stronę powinno się daną osobę rozwijać. Poza tym można wyszkolić np. zdolności matematyczne zwiększając potencjał intelektualny, jeżeli to nie jest akurat specjalny talent danej osoby to geniuszem nie będzie, ale można to zawsze jakoś do góry podciągnąć.

Gość Skin Dead
Loooooser chce być kierownikiem. Ale w sumie jak mu nie wyjdzie. Jak jednak dziadek przepisze majątek różnym osobom w rodzinie i Looooserowi przypadnie nie milion w majątku a załóżmy 200 tys które po jakimś czasie zostaną "zjedzone" to po prostu powiesi się

Darker - w przypadku ludzi takich jak Looooser i jemu podobni to trzeba byłoby dzieciaka na 20 lat w komórce zamknąć i jedzenie przez klapkę w drzwiach podawać żeby WSZYSTKO przeoczyć. :P

ja to się Luzerowi mocno dziwię. mieszka z rodzicami i odpadają mu wszelkie koszty utrzymania. we Wrocku jest naprawdę sporo możliwości jakiekolwiek pracy. nawet niechby sobie dorobił kilka stów miesięcznie na swoje wydatki. ale jemu się kurwa nie chce! czy to wina rodziców? on ma u nich jak pączek w maśle. wystarczy tylko odrobina jego dobrej woli 🖐️

wszak rodzicow/rodziny sie nie wybiera - ale serdecznie wspolczuje rodzicow kt zamiast pokazywac swiat i opcje wynoru to je ograniczaja narzucajac z gory jeden "model";///

To on we Wrocławiu mieszka i roboty nie ma? To ja w swojej dziurze z ledwo 48 tys. mieszkańców pracy szukałem przez miesiąc zaledwie.

"broncie sobie looserka, neich was slucha i myski ze robi dobrze" między "robi źle" (z czym się zgadzam) a "jest zły" (co właśnie tutaj twierdzicie a z czym się nie zgadzam) jest zasadnicza różnica. ja uważam że miałem ogromne szczęście że urodziłem się inteligentny. dzięki temu mogę pracować i w miarę normalnie żyć mimo tego kim się stałem. ludzie wokół naprawdę wydają mi się mało kumaci i mocno ograniczeni. ale to dlatego że ja pracuję na nędznych stanowiskach znacznie poniżej moich możliwości intelektualnych. ale wyżej nie jestem w stanie przeskoczyć właśnie z powodu złych rodziców, złego wychowania, nieumiejętności życia w społeczeństwie. i dlatego nie dziwię się trochę looserowi bo to jest naprawdę trudne. ci którzy tego nie doświadczyli z reguły nie mają pojęcia o czym piszą i tak pierdolą jak potłuczeni.

Darker - bo jak komuś zależy na pracy to znajdzie. No bo taki Loo nie będzie byle jakiej pracy wykonywał, a do dobrej się nie nadaje.

"on ma u nich jak pączek w maśle. wystarczy tylko odrobina jego dobrej woli " Pewnie tak ale własnie o to tu chodzi. Jeżeli całe zycie dzieciakowi się podstawiało wszystko pod nos i miał jak pączek w maśle, to trudno, żeby nagle z powietrza wyrobił sobie takie cechy jak pracowitość i godność. 🖐️

"ale to dlatego że ja pracuję na nędznych stanowiskach znacznie poniżej moich możliwości intelektualnych." Znam to uczucie. Patrzę czasem na innych pod którymi pracuje i sam siebie pytam skąd taka banda prostaków ma taką siłę przebicia a ja nie?

Gość oferma to już wiadomo, czemu
jesteś tak ohydnie pogardliwy. najzwyczajniej w świecie masz się za nie wiadomo co. :D

Offerma - jasne, wszystko inne jest winne temu, że nie rozwinąłeś w pełni swojego wrodzonego (i tak już wysokiego) potencjału.

Czyli doszliśmy do porozumienia, że z winy rodziców Loser nie może znale.. Tfu! poszukać pracy ani trafić szóstki w totka?

ludzie wokół naprawdę wydają mi się mało kumaci i mocno ograniczeni" ludzie slabi i zagubienie oraz niepewni siebie i z niska samoocena zawsze przesadnie skupiaja sie na wadach innych - as easy as it is;-) " ale to dlatego że ja pracuję na nędznych stanowiskach znacznie poniżej moich możliwości intelektualnych" kazdy ma to na co zasluguje ;-) "ale wyżej nie jestem w stanie przeskoczyć właśnie z powodu złych rodziców, złego wychowania, nieumiejętności życia w społeczeństwie" inteligencja - to umijetnosc obserwacji, wyciagania wnioskow oraz ich implemantacji czyli dostosowywania sie. jesli nie umiesz tego - to sam sobie odpowiedz.. " i dlatego nie dziwię się trochę looserowi bo to jest naprawdę trudne" owszem to jest trudne dla ludzi malointeligentnych "ci którzy tego nie doświadczyli z reguły nie mają pojęcia o czym piszą i tak pie**olą jak potłuczeni" zlej baletnicy przeszkadza rabek spodnicy;-))))

"to trudno, żeby nagle z powietrza wyrobił sobie takie cechy jak pracowitość i godność. " Czyli kanalią się urodził? :D

Coś Ty! Ten brak 6tki w totka to na bank konspiracja lewaków mająca na celu złamać hart ducha ostatniego prawego człowieka na ziemi.

"inteligencja - to umijetnosc obserwacji, wyciagania wnioskow oraz ich implemantacji czyli dostosowywania sie. jesli nie umiesz tego - to sam sobie odpowiedz.." Najbardziej inteligentna osoba na świecie pracuje w jakimś archiwum w USA. Przekłada papierki. True story.

"[zgłoś do usunięcia] Moorland Darker - bo jak komuś zależy na pracy to znajdzie. No bo taki Loo nie będzie byle jakiej pracy wykonywał, a do dobrej się nie nadaje" swieta slowa i b.dobrze uchwycone sedno problemu - tych super intelgentow kt "system" przeszkadza we wszystkim - nawet w trafieniu lyzeczka do gardla;-)) zamiast sie zastanowic skad sie bierze ich tragedia...

"ja całą wigilię będę ściągać filmy z chomikuj, żeby je potem oglądać do samego sylwestra i najlepiej nie wychodzić z łóżka." Bo frajer jesteś i nie wiesz jak to robić szybko i za darmo.

"Offerma - no, najgorzej jak Ci takie głupoty na studiach opowiadają." takie to teraz te studia.

"[zgłoś do usunięcia] Moorland Offerma - jasne, wszystko inne jest winne temu, że nie rozwinąłeś w pełni swojego wrodzonego (i tak już wysokiego) potencjału. " amnie zastanawia dlaczego ludzie nie poszukaja odpowiedzi za wlasen nieudacznictwo w sobie?

Offerma - i właśnie dlatego pracujesz z ludźmi których uważasz za mniej inteligentnych od siebie. Chociaż śmiem twierdzić, że każdy z nich myśli w podobny sposób.

te polskie wigilie są tak przestarzałe i śmieszne, że az szkoda gadac" nie za bardzo znam temat - ale sl;yszalam ze tam obowiazuja jakies zawody pt kto wszalamuci 12 czy 13 potrwa szybciej ;-))))

"amnie zastanawia dlaczego ludzie nie poszukaja odpowiedzi za wlasen nieudacznictwo w sobie?" Zależy co rozumieć jako nieudacznictwo. Jeśli Loserowi nie chce się ogłoszeń w prasie poszukać to należy mu przestać dawać pieniądze. To wszystko.

"[zgłoś do usunięcia] Moorland Offerma - i właśnie dlatego pracujesz z ludźmi których uważasz za mniej inteligentnych od siebie. Chociaż śmiem twierdzić, że każdy z nich myśli w podobny sposób." moim zdaniem tak mysli o sobie ...kazda oferma;-)

"inteligencja - to umijetnosc obserwacji, wyciagania wnioskow oraz ich implemantacji czyli dostosowywania sie. jesli nie umiesz tego - to sam sobie odpowiedz.." Czyli co, wszelkie zahamowania, które uniemożliwiają "implementację" swiadczą o moim braku inteligencji? 🖐️

Zależy co rozumieć jako nieudacznictwo. Jeśli Loserowi nie chce się ogłoszeń w prasie poszukać to należy mu przestać dawać pieniądze. To wszystko." jako nieudacznictwo rozumiem wszystko to co doprowadza do tego ze ktos siedzi i marudzi - a czy jest to nimoznosc rozladowania napiecia seksualnego, czy nieumiejetnosc znalezienia pracy czy tez problem z wyborem kiecki - to nie jest az tak wazne niudacznistwo to nieumiejetnosc zaspokajania wlasnych subiektywnych potrzeb

"Czyli co, wszelkie zahamowania, które uniemożliwiają "implementację" swiadczą o moim braku inteligencji?" Jeśli nie boisz się szukać pracy ani iść na rozmowę kwalifikacyjną a płaczesz na forum, że chciałbyś sobie do kina pójść ale się boisz (LOL) to... tak.