Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhujk7575j4hyt3r

Z dwojga "złego" - podobają się Wam bardziej bardzo chudzi czy misiowaci faceci?

Polecane posty

Szkoda ze nie mogę ostro pakować na siłowni a bardzo lubię siłownię, kiedyś trochę pakowałem. W domu sobie znów zacznę troche ćwiczyć, narazie mnie się nie chce :( ale zaczynam ćwiczyć troszkę. Takim Pudzianem nie będę :( trudno nie każdy moze być, chęci by były ale zdrowie nie pozwala na taki wysiłek, po pompkach zdycham a co dopiero po siłownii :( Nigdy kobiecie nie powiedziałem że jest brzydka, bo niema kobiet brzydkich moim zdaniem każda ma w sobie coś fajnego :) mój ideał mała blondynka a nie umię przestać myśleć o wysokiej brunetce :( muszę sie zapisać kiedyś w końcu na sztuki walki :) kiedyś się trochę w domu trenowało, ale co to w domu he he bez trenera. Na sztuki walki nigdy nie jest za późno się zapisać :) tylko czy dam radę na treningach? :D dam z siebie wszystko tak jak na siłowni dawałem z siebie wszystko, ledwo schodziłem z przyrządów :D

Gość gerardAGIENIA.M
misiowaty facet to taki który nie jest chydy i jeszcze nie jest gruby.

13:26 [zgłoś do usunięcia]gerardAGIENIA.M misiowaty facet to taki który nie jest chydy i jeszcze nie jest gruby. Otoz to!

Gość kolega pudziana
wypluty pierrrdolisz jak potluczony :o

kolega pudziana np z czym? jak rzeczywiscie jestes kolegą Pudziana to go pozdrów od jego fana :) Pudzian będzie mistrzem swiata w MMA wierzę w to! Żeby tak każdy miał tyle serca do walki i na treningach dawał z siebie wszystko.

LL ohydnie wygląda ten czarny stanik pod sraczkowatym swetrem. dlaczego masz cycki przy pasie? jak murzynka :o

z cycorami przy pasie :D kurva taka modelke z sieboie robi a cyce ma jak dojna krowa hahahahha nie moge z tych panienek z kafe hahahahha

heheh wow znowu sie dopierdolila do tego ze tutaj siedze :D swoja droga juz jakis czas mnie tu nie bylo ;) :D a Ty dalej swoje ;) nox - nie produkuj sie bo i tak cie oleje sikiem prostym ;)

wupluty lubi sie zalic generalnie, ja go znam z mojego topiku. ma raka podajze.

jakos ciebie ostatnio widzialam, ale mniejsza z tym. chcialam sie tylko dowiedziec czego uniknac co by nie miec cycow przy pasie ;) 🖐️

Gość margaretta from Kraków
Niewazne jaki, byleby mial duzego kutonga :classic_cool:

ale za tydzien ide zrobic sobie piercing w raczce, surface bar :) trza podrasowac styl co by takaMALA jeszcze bardziej zazdroscilo, c nie :P

TakaMALAjedna kondycję idzie wyrobić, już i tak ma lepszą niż miał :) szkoda że zapomina o ciosach z skrętem :( przez Pudzianem jeszcze bardzo dużo pracy i sam o tym mówi i mówi ze jest jeszcze żółtodziobem, ale nadejdzie czas triumfu Pudziana :) lecz ja już będę w innym wymiarze :( teraz z tym Thopsonem to mogło być różnie, ale równiez sędzia mógł przerwać pojedynek kiedy Thompson sie nie bronił przed ciosami Pudziana. Jednak powinna być trzecia runda, Pudzian w trzeciej by pokazał dominację. Szkoda ze ta pierwsza runda była taka słaba w wykonaniu Pudziana :( druga runda to była zdecydowanie lepsza i o mało co by przed czasem Pudzian nie wygrał. Szkoda że przed czasem nie wygrał Pudzian :(

hehehe i co jeszcze? :D sorry, ale w takie bagno to ty mnie nie sprowadzisz ;) bo nicku chcesz czy nie, uzywam tylko jednego, ja nie z pokroju takich jak ty ktore najpierw podlizuja sie pod czarnym a pozniej dopierdalaja spod pomaranczowego :D

Pudzian co najwyzej moze walczyc z Najmanem, zwyciestwo ma gwarantowane, taka prawda. Najlepsza byla walka Najmana z Saleta hahahaha ale jajca

Wrist Surface bar na nadgarstku od Misiola mojego :P moj szaleniec :D sznyty mam na brzuszku, mialam ci foto wyslac niedojdo :D

wuygladam dokladnie tak jak chce, nie mam zadnych kompleksow. zreszta chyba trudno je miec w tych czasach, kiedy kazdy moze wygladac jak mu sie podoba...

"wuygladam dokladnie tak jak chce" nie tak jak chcesz, tylko tak jak MUSISZ, bo z twoja japa juz nic lepszego zrobic sie nie da, chyba ze torbe na leb i za ojczyzne

Noxelia nie żale tylko szukam rozwiązania :( nazywaj to jak chcesz :( co do raka to niewiem :( dlaczego tak twierdzisz ze mogę mieć raka ? :(