Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhujk7575j4hyt3r

Z dwojga "złego" - podobają się Wam bardziej bardzo chudzi czy misiowaci faceci?

Polecane posty

pomaranczo ja akurat jestem taka jaka jestem - nie musze niczego udawac, nie musze Wam dopierdalac, moja twarz jest jedna

nie wiem o co chodzi ale to sie wytnie jaka macie pewnosc ze ta afera byla spowodowana wlasnie przez nia?

śmieć i gnida już te okaleczanie przerabiałem kiedyś nie raz, bo gdybym tego nie zrobił to aż boję się pomyślec co bym zrobił takich skurwysynom co tylko żyją po to by komuś dojebać. Dzisiaj już jestem spookojniejszy, czasami trzeba ostro do tych twojego pokroju napisac żeby kurwa otwarli oczy i zajęli się kurwa sobą a nie zaczepiali innych.

Gość kaska.,][][][]
mrrrr , ja wole misiaczków, ale nie mylis c z grbasami, moj facet jest idealny :P 103 kg, ale ladnie wyrzezbiony brzuszek i mega mega podniecajace ramiona , umiesnione ramiona, :P

boska ... kwestia czasu a tak w ogle to czesc;* afery? ty mnie pytasz o afery? wszedzie wpierdalasz sie z butami nie proszona ja nie bede kolejny raz ci tlumaczyc co robisz zle , to tylko o tobie zle swiadczy ze nie zdajesz sobie sprawy z swojego zachowania . dla mnie czlowiek ktory wyzywa czlowieka od smieci , od psycholow ,wariatek ,nabija sie z chorych ludzi JEST PIERDOLONYM KRZYWDZICIELEM BEZ ZADNEGO KREGOSLUPU MORALNEGO

wlasnie mamy pewnosc , Lady love czy ty nie widzisz co ona wypisuje (nie powinnas smieciu miec dzieci) ( w psychiatryku sie toba interesowali) (wiem kim jetes zajebie cie) lady love przez 3 dni tu ladnie wpladla ze swoimi podszywami i tematami . z 4 osobami niezle ja sprawdzilismy i to osobami ktore znasz

a najlepsze ze jak na jej topiku pare osob mi napisalo komplement to wziela ode mnie emaila po czym napisala mi grozby, ze mnie zabije. czy to jest normalne :o

prawda wybacz ze to powiem ale Ty swego czasu rowniez obrazalas mnostwo ludzi z tego forum - wiec dalej nie wiem o co ci chodzi daj spokoj pomaranczko, a no widzisz x lat temu szukalam informacji na temat antykoncepcji itd i przez przypadek weszlam na to forum, lubie tu wchodzic - poznalam na nim swietnych ludzi z ktorymi mam do dzis kontakt

14:16 [zgłoś do usunięcia]Lady Love prawda wybacz ze to powiem ale Ty swego czasu rowniez obrazalas mnostwo ludzi z tego forum - wiec dalej nie wiem o co ci chodzi Lady trzeba Ci polac! Otoz to, nasza matka teresa jechala po wszystkich a teraz lazi po topikach i broni psiapsiolek, zalosna :)

kafe jest zajebiste czasem hahahaha ej siedze i sie smieje w glos centralnie

w polowie mego tematu mi jechalas , pisalas z pomaranczek z czarnych nickow , wszystko mozna przeczytac . Nie jednej osobie cisnelas w bardzo ohydny sposob . a ostatnio na temacie u wertypa nie podszywalas? sie ? przeciez wszyscy cie zdemaskowali . a wczoraj z rana jak cisnelas mi i kredkom ?????? co lyso ci? z reszta co ja bede komu udowadniac ci co jeszcze sie nie przekonali to sie przekonaja a skoro takie argumenty nie docieraja to sory ale chyba jestesmy z innej planety

zreszta, nie wiem co tu sie dzialo, czyja to byla wina wiem jedno, nikt z nas wiety nie jest i jakby sie tak pofatygowac to kazdemu z nas szlo by rogi doprawic - ot co, zycie

Gość eahgsehtt
bardziej chudzi

Wiesz co lady love , brak mi slow na to co napisalas . Po kim niby jechalam?? Caly czas wojne mialam z nia . a wlasciwie z nickami z pomaranczy Ja nigdy nie wyzwalam kogos od smieci nie zyczylam smierci ani nie nabijalam sie z chorych ludzi. i nigdy pierwsza nikogo nie zaczepilam i skoro uwazasz ze bylo inaczej. To pokaz mi choc jeden temat w ktorym ja afere zaczelam krecic .. brak slow przybij sobie piatke z nia . bo ja juz wiecej pytan nie mam