Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhujk7575j4hyt3r

Z dwojga "złego" - podobają się Wam bardziej bardzo chudzi czy misiowaci faceci?

Polecane posty

takamalajedna, widzisz? nie mozesz sie ze mna zadawac :D:D co do noxi, mam ja gdzies, niech se klepie tym dziobem ile wlezie, nie rusza mnie to ani troche ;)

wypluty chyba cie z kims pomylilam hahahhaaaaaaaa TakaMALA mi sie moja morda podoba, duzo osob mnie komplementuje szczegolnie z koimatu :P a ty pewnie masz zal ze wczoraj mnie komplementowali na topiku a ciebie nie, zalosna zdziro :)

Gość monirott
noxelia zamaiast tego piercingu zainwestuj lepiej w olej i nalej sobie do tej pustek makowki, ja ci na prezent z checia kupie maly kaftanik bezpieczenstwa i moze jakies tabletki na uspokojenie

z klimatu mialo byc hahaha a tu jest taki Sacrifical Suicide i chcial przyjechac do mnie byle mnie przeleciec, ale ja jestem wierna mojemu Misiolowi jednak :P

13:49 [zgłoś do usunięcia]Lady Love takamalajedna, widzisz? nie mozesz sie ze mna zadawac co do noxi, mam ja gdzies, niech se klepie tym dziobem ile wlezie, nie rusza mnie to ani troche I slusznie :)

wole kolczyk od mojego Misiola, nikt nie dostanie takiego prezentu jak ja :P

na brak facetow nigdy nie narzekalam, sporo zwiazkow za mna :P zreszta najbardziej chce sie podobac sobie a to osiagnelam, tylko jeszcze pare pk do stylu i git :P na sylwka bedzie ostro :D

Idę się okaleczyć troszkę :( bedę cierpiał za tych którzy są wrogo nastawieni do ludzi, żeby Bóg im wlał trochę dobroci. Pozdrawiam miłe osoby

a co ty kurwa z tym psychiatrykiem tobie bez psychiatryka w glowie nie rowno wszystko siedzi Ja ci mowilam kurwa nie nabijaj sie tej sposob . Bo bedziesz sie tak smiala z ludzi chorych to sama zachorujesz patrz zebys potem nie plakala ... kurwa co za czlowiek normalnie ty jestes popierdolona

Gość Leosia8989898
MIŚKI ;)

przeciez tu kazda ma wspaniale, idealne zycie i super mena u boku :D toz to kafe, forum dla dzieci szczescia :D:D

Gość Agata Wilanów
Ta noxelia chyba serio jest uposledzona :D🖐️.

Gość ano właaaaaśnie
Chudzi! Zdecydowanie ;) Zresztą od dawna już tak jakoś mam, że kręcą mnie chudzi faceci :D Nie wspominając o tym, że nie potrafię sobie wyobrazić seksu z "miśkiem". Nie daj Boże seksu oralnego... :P :P :P Fuj!

nox Ty do tych dzieci szczescia tez nalezysz, masz faceta? masz, kochasz go? kochasz, daj wiec zyc tez innym swoja droga prawda a Tobie o co chodzi?

Gość o ja cieeeee
NOXELIA CHODZILA DO SZKOLY SPECJALNEJ I WSZYSTKO JASNE

Czemu do kurwy nędzy ludzie sobie tutaj jadą? czy do kurwy nedzy nie mozna normalnie pogadać, zawsze znajdie sie ktoś co musi obrazić bo kurwa mać chory bedzie jak tego nie zrobi. Ja pierdole kurwa jego mać, aż mnie agresor się odzywa :(

Zobczysz ,bedziesz miala matke terese . Jestes prostaczka . Wiecej wartosci w sobie maja ludzie chorzy i bija Cie na leb . Bo wiedza ze sa ludzmi a nie pierdolonymi odpadami natury . Tak wlasnie tak moge cie nazwac. Czlowiek ktory nasmiewa sie z cudzego nieszczescia jest zwykla kurva karma .. ona do ciebie powroci .. twoje chamstwo nie bedzie zapomniane i uwierz mi ze przyjdzie taki dzien ktorym zycie cie dojebie za te wszystkie wyziska srasz wyzej niz dupe masz ale to sie zmieni ..

wypluty ludzie tutaj pokazuja tak naprawde swoje prawdziwe wredne oblicze ktore ukrywaja przed swiatem - 2 twarze na zewntarz mili a w srodku wredni