Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhujk7575j4hyt3r

Z dwojga "złego" - podobają się Wam bardziej bardzo chudzi czy misiowaci faceci?

Polecane posty

Lady love ja Cie do nikogo nie porownalam. i nie mialam zamiaru cie obrazic Sama sie wstawilas za nia . Bo nie pisalam do Ciebie tylko do niej. A ty zapytalas o co mi chodzi a potem mi wygarnelas ze sama LEPSZA nie jestem.Skoro tak uwazasz twoja sprawa.Ja nie bede ci narzucac swojego zdania . Sama sie przekonasz 🖐️ taka mala jedna, nikogo mi nie zabierasz, nigdy nie szukalam tu przyjaciol i nie mam zamiaru.Bawisz sie w odbieranie znajomych?/ heheheheh jakas rewalizacja???? nie ma o co , tych ktorych ja szanuje ,szanuja mnie . tyle mi wystarczy

ja sie nigdzie nie wybieram, tak jak lubilam prawde tak lubie ja nadal to ze pisze co mysle nie znaczy ze zaraz bede na nia najezdzac i wymyslac jaka to ona nie jest - za duzo postow z nia wypisalam zeby teraz ja od tak "zostawic"

Lady - Ty nie, ale ona tak. Bedzie ewentualnie udawac, ze wszystko jest miedzy wami git, co by se wrogow nie narobic wiecej :)

w moim malym, pieknym rozowym swiecie jak to wczoraj jedna kafeterianka napisala :D

zal mi was, przyjaciol ma sie w realu a nie na forum xD ale rozne sa gusta widze

prawda stwierdzilas ze mam sobie z nia podac reke - czyli chcac nie chcac porownanie jakies to jest ja chcialam sie grzecznie dowiedziec o co chodzi.. a wy odrazu na siebie z morda

Hahaha no nie moge ... Ty dalej myslisz ze to co zrobilas mi i innym uzytownikom przejdzie Ci na sucho?? na 25 stron jechalas mi spod pomaranczy i czarnego nicku . Wszystkie screeny mam , pare osob tez jechalas w ohydny sposob , one tez je maja . Jedna osoba juz sie zdecydowala ze pojdzie na policje . Naruszylas czyjes dobra osobiste . Kpilas z mojej pracy , podszywalas sie podemnie . Wyzywalas mnie . Jak bede miala zamiar cie udupic to to zrobie , mam multum dowodow , a Ci ktorzy tez z toba chca zrobic porzadek maja dwa razy wieksze pole do popisu . Wiec morda w kubel bo za pare dni bedziesz plakac i moze wtedy zdasz sobie sprawe co zrobilas . Wiecej rozpisywac sie nie bede akurat STALKING potrzebuje tych dowodow jakie wypisalam wiec siedzisz upierdolona az po same gowno ;]

dobra lece, bo egzamin mam dzisiaj, jutro lekarza blee a mi sie nie chce nox - druty se w cyce wsadze zeby Ci tak moje zwisy nie przeszkadzaly ;)

prawda wiedzialam ze do mnie wrocisz! :D:D:D ty a tak w ogole to ja czytalam te wypociny ale mi sie wydaje ze cos pokasowane tam jest

czy ty nedzna istoto nie potrafisz zrozumiec, ze poza swoim nickiem nie pisze z zadnego? idz sobie z tym na policje to sie przekonasz co pisalam

Lady love pare osob ma dowody ;] i to niezle .. posuwala redakcja ale istnieje jeszcze cos takiego jak screen po za tym przechowuja dane . Taka mala jedna oz ty glupia .. idiotko z IP JEDNEGO PISZESZ i niestety nie zdarzylas skapnac ze da sie z kilku ... przez co wpadlas jak gowno w kompot ;] ;] dozobaczenia ..

niunia jak bede miala czas to do ciebie napisze na maila ( kierowane do prawdy ) a teraz lece juz na serio, bo mam w ciuuu roboty a jak zwykle zasiedzialam sie tutaj :D pozdrawiam 😍