Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhujk7575j4hyt3r

Z dwojga "złego" - podobają się Wam bardziej bardzo chudzi czy misiowaci faceci?

Polecane posty

no ba hahahahahhaaaaaaa jak bede se robic ten kolczyk to pomysle o kafe i ju nie bedzie bolalo xD

śmieć i gnida nie chce mi się jednak :D Ty za to byś jaj nie miał zeby się okaleczyć, wytrzymać ból :) Ty wolisz kogoś psychicznie niszczyć! Mnie nie zniszczysz , na mnie wrażenia nie robią wirtualne słowa. Tylko szkoda mi tych fajnych osób bo widze ze tutaj jest trochę fajnych osób szkoda mi ich ze tak się przejmują takimi zaczepkami :( ja mam wyjebane co sobie ktoś o mnie napisze.

prawda a Ty myslisz ze mi sie chce szukac tematow z toba w roli glownej? mowie tylko ze nikt z nas swiety nie jest nie bede nikogo bronic, stalo sie? trudno-to tylko forum

Lady, widzisz, jaka mialas kumpele? Wystarczyl jeden falszywy ruch i juz Cie nie lubi :) Jednak prawda boli:) Mas u niej dusssego minusika:)

Gość a co mi tam!
chudego wolę zdecydowanie

hahahahahhaaaa ej matka mi sie pyta, z czego sie tak chichrasz wariatko a ja nie moge przestac wy jestescie tacy smieszni :P

", z czego sie tak chichrasz wariatko" Aniu, chodz tu szybko, wlasna matka nazywa ja wariatka! Tez sie smieje z ludzi chorych OJ co za matka

No wlasnie to tylko forum . Ale posadzilas mnie Lady love w tym samym rzedzie co tego pol czlowieka Skoro to tylko forum to dlaczego tak mna sie interesowalas i napisalas ze ja wyzywalam wielu ludzi z tego forum . I tu sie z toba nie zgodze. Bo napisac komus ze ktos jest chamem , hujem czy cos to nie jest to samo co napisac dziewczynie ktora pragnie dziecka ZE JEST smieciem i nie powinna poszerzac spoleczenstwa . Moglabym wiele takich postow jej przytoczyc ale nie bede Ci niczego udowadniac . Ja tylko jestem w szoku ze taka osoba nas poroznila . No coz to tylko forum . Przejmowac sie nie bede TakaMALAjedna.... Duch to twoja piaskownica sami go rozkminilismy i za chwile ty sie wkopalas wiec dwoch wpadliscie na raz . a co do reszty , ja zazdrosna nie jestem . Ci co powinni to wiedza jaka jestem i dla nich nigdy sie nie zmienie . Parenascie osob z cafe glownie z czarnych nickow wie jaka jestes , reszta sie niebawem przekona . I zobaczymy kto mial racje noxi ja niczego nikomu nie bede udowadniac .. ale wsadzanie mnie do wora z tym pol czlowiekiem jest co najmniej bledem

taka mala jedna nie zestaj sie to tylko forum kazdy moze wpisac sie gdzie chce ;] ja plakac po Tobie nie bede a Ci ktorzy podaja dla Ciebie reke wczesniej przy pozniej podadza mi a o relacje ze znaffco jestes zazdrosna? bo nie rozumiem?? ze tak ciagle mi napominasz??

Prawda ty w ogole nie jestes do niej podobna, luz. w zartach tak mowi, debilko MALA.

Gość Zmyslowa-bieliznaEU
Jednak ja wolę tych chudszych niż tych misiowatych. Sama jestem pomiędzy i marzę o tym aby być chuda. Tego chudego zawsze można podtuczyć, a z tym misiowatym będzie gorzej :D W sumie co kto woli. Każdy ma coś w sobie. www.zmyslowa-bielizna.eu

Noxelia teraz już tego nie robię. Nie będę podawał , bo jeszcze ktoś to bedzie chciał zrobić :( po co ma się kaleczyć? Kiedyś musiałem po prostu musiałem, takie miałem nerwy. Kiedyś było u mnie tak że wcale ludzi nie lubiłem, nienawidziłem ich, w myślach ich wyzywałem, całej ludzkości nie trawiłem bo duzo mnie z ich strony kiedyś złego spotkało, każdego traktowałem tak samo w myślach, oczywiscie oni tego nie wiedzą, chyba ze umieją czytać w myślach, chciałem się zemścić za wszystkie czasy, chciałem zrobić coś bardzo szlonego. Wiem teraz ze bywają tez fajni ludzie trochę ich jest, więc zmieniłem zdanie o ludziach. Nawet teraz już nie chcę się mścić na tych ktorzy mnie przez lata niszczyli. Kiedy człowiek się chce mścić to potem to do niego wróci z podwojoną siłą. Ale nie dlatego odpuściłem, odpuściłem bo nienawiść mnie wyniszczyła psychicznie :( wiem jestem złym człowiekiem, ale stałem się takim za sprawą osób trzecich :(

jestes zazdrosna, jestes, o ducha i lady, teraz czas na znaFFce:P to tylko forum aniu, co tak przezywasz? przecieztaka silna jestes i TAkaMala wyprowadza cie z rownowagi?

mnie? ja tu charcze na cale regulkator, dla mnie to zajebista komedia na kiepski dzie n:D

prawda nie mam zamiaru miec z toba na pienku, swoja droga Ty mnie rowniez do niej porownalas - widzisz, czasem chyba sie nawet nie zastanawiamy nad tym co piszemy ;) wrzuccie na luz laski, szkoda nerwow! pozatym ja nie chce byc ta po srodku na polu bitwy :(

na pilitzje to se aniu mozesz isc, ja sie pod nikogo nie podszywam, nie nekam, nie uzywam zdjecani danych osobowych fienc moshesh mi naskoczyc😭

na pilitzje to se aniu mozesz isc, ja sie pod nikogo nie podszywam, nie nekam, nie uzywam zdjecani danych osobowych fienc moshesh mi naskoczyc😭