Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty90

Nie mam gdzie mieszkac, jestem w ciąży...

Polecane posty

Gość olenka<>
to do łodzi sie przeprowadz jak tam jest praca tam tez sa domy samotnej matki

Gość fgghhhyui
po 1 to izisz do pracy? ktory miesiac? jak nie widac to do markety na kase nawet wynajmujesz pokoj skromny jego o alimenty zasilki ci sie jakies naleza i do przaodu ale na sztuke do pracy trzeba

Gość zadziorna jestem i tyle:)
jestes zameldowana na stałe u ojca? jesli tak to nie ma prawa kazac ci ot tak sie wyprowadzic idz do MOPS-u i opisz całą sytuację składaj jak najszybciej pozew o alimenty

Gość angela.......
A moim zdanie prowo, facet chciał dziecka to sobie zrobiliście i co nie myślałaś co będzie jeśli ? Najpierw sie rozmawia o tak ważnej decyzji a nie hop siup i płacz, że ciąża. Skąd sie takie laski biora ? Ja mam 27 lat i nie mam dziecka bo mnie nie stać na nie w tym momencie mimo, ze pracuje

Gość zadziorna jestem i tyle:)
autorko,i takie myslenie,ze Ty od ojca dziecka niczego nie potrzebujesz to wielki błąd. Ty moze nie,ale Twoje dziecko TAK. No chba ze, okazało się iz to nie jego dziecko? Zbierz sie w końcu w sobie i wnies pozew o alimenty,jesli nie bedzie płacił dostaniesz z Funduszu a z nim i tak sobie poradzą Jak juz urodzisz dzieciątko,mozesz mu ograniczyc lub całkowicie pozbawic władzy rodzicielskiej co i tak nie zwolni go z obowiązku alimentacyjnego Mysl przedewszystkim teraz o sobie i dziecku:)

Tak, najlepiej to unosić się honorem. "Nie chce jego, jej pomocy". Ty moze i nie potrzebujesz ale Twoje dziecko juz tak. Czy zdajesz sobie sprawe jakie koszty ponosi sie w ciazy, po porodzie?

Gość to prowo bez dwoch zdan
zadna matka nie strzela focha, jezeli naprawde zalezy jej na dziecku, tylko walczy o alimenty i nie robi cyrku z domem samotnej matki jak moze mieszkac z rodzina. inne sprawy sa wtedy wazniejsze niz urazona duma.

Gość gość
ja tez jestem w ciazy muj facet woli jezdzic po burdelach zostalam sama w 7miesiacu ciazy bez mieszkania i bez pracy prosze o pomoc.

Gość gość
podaj numer konta, wysle ci kasiore :D

Gość zsdsd
a jak giry rozkładałaś to się nas nie pytałaś czy możesz,