Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja i twoja nadzieja

faceci maja takie łatwe zycie ze az zal :)

Polecane posty

Gość moja i twoja nadzieja

zadnych przełomow. ani okresu. ani ciązy. ani menopazy, a jeszcze cioty narzekacie :)

Gość nawet tego nie musze
jak znajda ulegla laske 🖐️

Gość bo w tym całym uwodzeniu
tyle że kobieta ja chce seksu to go dostanie wypicuje się pujdzie sobie na dicho ,a tam już jakiś zawsze się znajdzie ,a facet żeby zaruchać to się musi nieźle natrudzić , nawymyślać cuda wianki i te sprawy.

Gość Flamethrower
No ale musimy 'zagadywać'

Gość moja drroga
oni maja łatwe życie tylko dlatego że kiedyś wymyślili małżeństwo i podporządkowali sobie kobiety, ale teraz oni sami walczą ze swoimi przywilejami i likwidują patrchariat poprzez odrzucanie małżeństwa i monogamii małżeńskiej tak że zauważ że im się łatwe życie kończy i nawet nie zdają sobie z tego sprawy pozostało jeszcze uzależnienie ekonomiczne powodujące że faceci zarabiają wielokrotnie więcej za mniejszą pracę, ale to też powoli się zmienia (porównajcie zmiany z ostatnich 50 lat, jeszcze kilka pokoleń i zmieni się i wyrówna) jeszcze trochę i wróci matriarchat, samoistnie i niepostrzeżenie, a wtedy wartośc mężczyzn zmaleje zupełnie i skończy im się łatwe życie a że biologia kobiety jest ...hm...trudniejsza? No może ....ale jesteśmy do tego przyzwyczajone i dzięki temu możemy rodzić dzieci dla siebie...tylko dla siebie

Gość bo w tym całym uwodzeniu
ciekawym zjawiskiem jest to że kobietom się chce tak samo seksu jak nam facetom tyle że to my zawsze musimy się nakombinować , nawymyślać do tego samemu zorganizować wszystko i że to jeszcze niby przypadkiem :D ...ot tak wyszło. ...czego to dowodzi ? że faceci są słabsi psychicznie i mnie wytrzymali ? czy może tak się przyjęło masowo ? Ciekawe jak by tak raptem wszyscy faceci stali się tak jak teraz laski dla facetów czyli prawie żaden by was nie zagadywał na imprezie i w ogulę nie podrywal nic prawie 0...druga sprawa że to wy byście musiały wszystko inicjować od rozmowy , pocałunku , pieszczot kończąc na seksie bo...facet by cierpliwie czekał ...serio chcecie doczekać takich czasów ? Obecnie puki co cała odpowiedzalność jest na rękach faceta ,ale nie martwcie się już teraz coraz więcej zniewieściałych cukierasków narcyzkow jest więc nie zdziwcie się jak za 50 lat to kobiety będa masowo się uganiać za facetami jak za "piekną panna ' :D

@ fiku mikuuu Trafiony, zatopiony ;) @ moja drroga To czemu, żadnemu facetowi, który nie wymusza posłuchu pięścią do małżeństwa się nie pali? Małżeństwo to chujnia na kółkach. Baba tyje i trzeszczy z byle powodu. Sądy w razie rozstania zawsze staja po jej stronie. Nie tak łatwo z babą żyć oj nie łatwo. Czekaj matriarchatu: wtedy już chyba mężczyznę trzeba będzie bagnetem do ołtarza gnać. Cóż, zawsze zostaną czarni szukający azylu przez ożenek :P Baby same sobie wkładają stryczek na szyję. Mogą się bujać :P Nawet w tak sfeminizowanym kraju jak Szwecja faceci jakoś żyją. Na kurwy za granicę, żony sprowadza się ze wschodu, najlepiej nie znające języka. @ bo w tym całym uwodzeniu Już się kończy. Coraz tłuste baby dziwią się tylko czemu facetom do seksu z nimi nie śpieszno :P

Gość dzisiajsza obserwacja swiata
jakie tam zabieganie - zabiegaja o ten 1% fajnych lasek, o reszte nikt nie walczy

Gość kubelwagen
"żaba Letycja to mnie sprzedaj i kup sobie królika!" Wszak Zielona Żaba jest bezcenna, czyż nie?

Gość nie chcialabym byc facetem
oni maja problemy z erekcja :P