Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulie

zdradzona studentka...

Polecane posty

Gość Josh_
u mnie? ...czekam i słucham...gdzie? Twój brat też jest uparty, hmm? To chyba wspólna nasza cecha.

no przeciez pisze ci ze powtorzylam te same slowa bo siostra mnie zagadala, a ze robie bledy to sie kazdemu zdarza-nawet tobie, a tak poza tym wiekszych bledow nie robie, m.in. dlatego ze mialam na maturze ustnej z polaka prace na temat błedów jezykowych i nie chce sie chwalic, ale znam to zdłuż i wszerz

błedem jezykowym jest rowniez to ze napisales na koncu (zamiast na poczatku) -WITAJ a to jest powazniejsze niz powtorzenie kilku slow.. :)

no przeciez pisze ci ze powtorzylam te same slowa bo siostra mnie zagadala, a ze robie bledy to sie kazdemu zdarza-nawet tobie, a tak poza tym wiekszych bledow nie robie, m.in. dlatego ze mialam na maturze ustnej z polaka prace na temat błedów jezykowych i nie chce sie chwalic, ale znam to wzdłuż i wszerz

gorzej bylo by gdybym robila w tych slowach bledy, a tam ich chyba nie zauwazyles?

Gość Josh_
Jestem outsiderem. Nie przestrzegam konwecji:P Nie denerwuj się. Powiedz lepiej jak minął dzień..

Gość Josh_
*konwencji ..

Gość Josh_
Nie wiem. Nie znamy się Paulie. Przestrzegasz?