Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balajka

Dziwni ci mężczyźni, ech...

Polecane posty

Gość balajka

Witam, proszę o koment. zwłaszcza panów, ale i panie też. Nie rozumiem zachowania kogoś. "Rozmawiałam" z facetem na portalu o jakimś tam sprzęcie. Wymienilismy sie mailami, po kilku mailach dowiedziałam się, że szuka kobiety, no i ja tez jestem samotna. Pisał, że tylko kobiety mu brak. Napisał, że ma wszystko m., 2 auta. Ja mu, że ja podobnie też mam wszsystko, czego zapragnę i jestem niezależna. I tez szukam ramienia nie bankomatu. I się juz nie odezwał, zapytałam czemu nie pisze już on na to,że to nie moja wina i że rezygnuje z naszej znajomości. :o nie rozumiem czemu:(

Gość Gacie po przejsciach
Po co pisalas, ze jestes niezalezna? :o🖐️

Gość balajka
Więc o to chodziło???:o

Gość ,,,,,,mmm
moze on szukal takiej , ktora bedzie zalezna od niego :d pooojeb jakis

Gość balajka
To trzeba zgrywać dziada!:(

Gość kochana, on pewnie
poznał kogoś w realu a nie Ciebie szkoda już było mu czasu, wiadomo ze w realu prędzej oceni z kim ma do czynienia, widac spodobała mu się :)

Gość balajka
Moze i tak, juz wolę tak:)

Jestem facetem, jednak nie potrafię odgadnąć jego myśli. Może zgrywał się z tym że jest majętny? Może jest wstydliwy? Może rozstał się z kobietą a on do niego wróciła? Życie pisze setki scenariuszy. Nie mam magicznej kupi pod ręką ...

Gość piotruś pan dziś
Zawstydziłaś go. Facet próbował ci zaimponować stanem posiadania a ty miast ochać z zachwytu, napisać mu, że jest taki męski i zaradny życiowo, sprowadziłaś go do poziomu gruntu. Aby ci nie było przykro, dodam że, dokładnie taki jego poziom. Facet najprawdopodobniej nie ma żadnych innych zalet i ugruntowiłaś jego jedyny atut 🖐️

Gość cwaniaczkowaty cwaniaczek
trafiłaś w jego największą cechę osobistą "pełny portfel" a jak jej zabrakło to nie miał już innych cech które mógł by zaoferować

Gość Huleu
Może zdjęcie mu wysłałaś?.

Gość balajka
Nie, nie byliśmy tak jeszcze "blisko" znajomości, abym wysłała mu zdjęcie. Jestem rozważna:)

Gość hrabiniaBrunświku
Może nie trzeba szukać tutaj 2 dna. Ludzie czasem mówią (piszą) co im ślina na język przyniesie.