Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1837677

Pomoc z Mopsu

Polecane posty

nie prowokuję, nie prowokuję. Dodam jeszcze, że nie tylko menelstwo nalezy utożsamiac z pijakami. Niestety, tak jak koleżanka tutaj wspomniała, sa jeszcze matki-dziecirobki. Parzą się jak króliki a dzieci to dla nich ewentualnie jakieś tam źródło dochodu. Takie dzieciaki mają co chwilę nowych tatusiów a biologicznego tez każde ma innego :( mamusia z petem w ręku, z wymalowanym pyskiem i tlenionumi włosami a dla dopełnienia z pomalowanymi, brudnymi pazurami drze pysk do socjalnych: "ja Cię urządzę, pieprzona paniusiu. Tobie się łatwo gada, bo masz pracę". Tyle, że ona przed taka czy jakąkolwiek inna praca broni się rękami i nogami. Dzieci są doskonałą wymówką a tak naprawdę to chodzi o to, by z sąsiadką swojego pokroju rano kawke wydoić, ponarzekać i wypalic paczę fajek. Tyle, że ja np. pracuję i zajmuję się dzieckiem lepiej niż taka kiedykolwiek. Nie widzę powodów by jej pomagać. Jedynie dzieciaków żal :(

Gość sdfdfdf
zlikwidować mops, a nierobów oow pod most

Gość joana-hiena
anulsss'daj sobie już na luz...przestań bredzić sama do się.Jak ci tak żle to udaj się do mopsu czy sropsu po pomoc i przestań już ględzić sama do siebie.hrabinie z magistrem tylko narzekają.

Gość joana-hiena
anulsss.nie ty jedna potrafisz się swoim dzieciakiem zająć.nie przeżywaj już tak tego.żałosna jesteś 'zapracowana biedaczko.robisz.robisz i g...o z tego masz.!powodzenia

Gość mcarrrena
to Ty bredzisz joana-hiena. Choćby tu na forum jest cała masa matek co pracuja i dobrze zajmują się swoimi dziećmi i jest tez cała kupa takich co nic nie robia a zamiast zajmować się dziecmi to ględza tu na forum jak im źle i żebrają o ubranka, kaszki i takie tam.

Gość malwisiawiesia
ja na ten przyklad nie pracuję. Straciłam prace jak byłam w ciąży, bo zakład ogłosił upadłość. Potem nie poszłam bo dziecko i w ogóle. Podziwiam takie kobiety, które pracują i godzą to z wychowaniem dziecka. Anuls dobrze mówi, że jest niesprawiedliwość, że jedni musza pracować na to co inni chcą za darmo. Bycie matka to ciężka robota a godzic to jeszcze z pracom zawodowa to wyczyn. Jak ona się męczy żeby wszystko ogarnąć to pracując w takim zakładzie jakim pracuje nie dziwię się, że ja krew zalewa jak patrzy na to wszystko. Mnie to też wkurza a na szczęście nie muszę tego oglądac na co dzień

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,df
pracownik robi tylko to co mu karzą i sam w sprawie zasiłków nie podejmuje decyzji. Może się wkurzać ale to tyle jego i nic więcej

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,df
moja mama pracuje już 30 lat w mopsie i ma takie samo dokładnie zdanie jak anulsss a jest dobrym i zyczliwym z natury człowiekiem

Gość joana-hiena
makarena.nic do cię mam'tak samo wkurzają mnie dziecioroby'i te poj... matki...ale ta cała anulsss wk....a mnie jeszcze lepiej.w dodatku ona mA Schizę' bo pisze sama do się.

Gość malwisiawiesia
ja nie wiem czego tutaj się czepiaja w ogólke bo ja tez sadze ze nie powinno byc takie cos ze jeden dostaje za frajer a drugi musi na to się męczyć w pracy

Gość malwisiawiesia
no nie pisze sama do siebie bo Ty jej w sumie odpisujesz czy sie mylę?

Anulss też wkurzają dziecioroby i pojebane matki, co więcej musi się z nimi użerać i patrzeć jak takie pasożyty dostają pieniądze za darmo a normalni ludzie muszą zapracować żeby coś mieć więc naprawdę nie wiem o co ci hieno chodzi?

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,df
bo ludziom się zdaje, że taki pracownik mopsu to samarytanin a to zwykły człowiek, który wykonując swoja pracę też kieruje sie dmocjami i jakąś empatią

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,df
* emocjami ;)

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,df
* emocjami ;)

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,df
i moim zdaniem laska gada do rzeczy tylko rzeczywiście niektórzy nie rozumieją co ona pisze. Naskakują na nią a po prostu nie rozumieją, bo czytają i widza to co chcą. Poczytajcie sobie jej posty. Serio nie podzielacie tego zdania?

Gość malwisiawiesia
ja podzielam ;)

Gość .MKdol1ei
ja tysz (czyt. też) podzielam ;)

Gość posłuchajcie sobie tego
ale ta cała anulsss wk....a mnie jeszcze lepiej.w dodatku ona mA Schizę' bo pisze sama do się Co Ty chciałas hieno napisać? Bo nie czaję tego zdania, jest bez sensu zupełnie

Gość joana-hiena
anulsss.. keczup i musztarda ... i tam takie inne[ poczytajcie sobie] to jedna i ta sama osoba .GDERA SAMA ZE SOBĄ; UDAJĄC .ŻE MA SOJUSZNIKÓW.

ale jak nie jestem anulsss

Gość joana-hiena
DO.. POSŁUCHAJCIE SOBIE TEGO... POŁOWĘ ZDANIA WYRWAŁAŚ Z KONSTEKSTU.CZYM ŚWIECISZ? NAWET NIE WIESZ O CZYM PISZĘ

Gość tak sobie czytam i
dochodzę do wniosku, że jest tu sporo złosliwych osób. Nie skupiacie się nawet na dyskusji tylko wynajdujecie sobie jakies błędy ortograficzne i gramatyczne, wyzywacie sie. A mało która potrafi napisac coś sensownego i przyzwoitego, bo czy stwierdzenia typu "pod most nierobów" albo "wystrzelac ich wszystkich" itd. są tu naprawdę na miejscu? Mówimy o ludziach, rodzicach, matkach. Szufladkujecie w tym momencie. Nap[rawde nie potraficie skupic sie na kulturalnej rozmowie popartej argumentacją? Hiena na przykład: Ty nic nie wnosisz do dyskusji a piszesz żeby pisać.

nic nie wyrwałam z kontekstu. Zacytowałam brednie, które NAPISAŁAS A KTÓRE SIE KUPY ANI DUPY NIE TRZYMAJĄ

Gość joana-hiena to dzieciorób i
nieudacznica to broni takich jak ona buahahahahaaaaaaaaaaaa

Gość joana-hiena
I TAK SOBIE CZYTAM...A TY COŚ WNIOSLAŚ? RACZJ TEŻ NIE...

wniosła tyle co Ty, hiena

Gość hiena psychozę i
manię przesladowczą się leczy.Pisałam tu i nie jestem anullus.Idź sie leczyć bo masz zaburzenia jakieś.Pewnie jestes mopsiarą peciara ,jakąs 21 letnią mamuśka po zawodówce z 3 dzieciorów.

Gość joana-hiena
JASNE. NIE PĘKNIJ ZARAZ OD TEGO BUAHAHAHHHH...PEWNIE ŻE MAM 2 DZIECI. TY PEWNIE JESTSEŚ BEZPŁODNA? I W DODATKU NIE MUSZĘ TYRAĆ JAK WY ZA MARNĄ KASĘ.MAM SWÓJ INTERES I MAM KASĘ.

Hieno nie wiem jak inni ale ja piszę tylko pod jednym nickiem. Tak trudno ci zrozumieć, że ludzie mają różne poglądy i jak kilka osób się z tobą nie zgadza to jest to kilka osób a nie jedna osoba pisząca pod różnymi nickami? I tak trudno ci zrozumieć, że nie podoba nam się jak menele, dziecioroby i posożyty zabierają pieniądze tym naprawdę potrzebującym osobom? Bo gdyby zasiłki dostawały osoby potrzebujące pomocy a nie menelstwo to zasiłki byłyby wyższe i dotarłyby do ludzi, którym wsparcie się należy. A tak 80% naszych podatków sponsoruje wódę i fajki elementowi społecznemu zamiast być przeznaczonym dla porządnych ludzi.