Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stagnacja

zainspirowana tematem koleżanki. Szukam chłopaka

Polecane posty

zresztą nie mam gdzie go poznać, praktycznie nie wychodzę z domu i obracam się non stop w tym samym towarzystwie. To plus cała reszta zdecydowanie działa na moją niekorzyść.

rozumiem. W koncu limit znajomych sie wyczerpuje. Poznawanie nowych ludzi przez internet to marna proba nadrobienia rzeczywistosci. Nie neguje ani nic. Po prostu doszedlem do takiego wniosku. W gruncie rzeczy mam odmienna sytuacje i mimo najserdeczniejszych checi to jedyne co moge to troche popisac. A Ty zrobisz z tym co chcesz.

zawsze to JAKAŚ próba, nie mam zresztą pomysłu na to gdzie miała bym zapoznać jakiegoś faceta.

Tak jak ja nie mam okazji do poznania dziewczat. W gruncie rzeczy trzeba miec jakis powod aby do drugiej osoby zagadac. wczesniej czesto bywalem na koncertach roznej masci to i panie byly ;) moze i Ty wyrusz i daj sie poderwac?

koncertów w okolicy jak na lekarstwo, na imprezy się nie nadaję bo jestem za brzydka, a jak wiadomo tam liczy się tylko wygląd

Gość poranny kac
stagnacja południe czy północ lubelskiego?

No to znaczy, ze powinnas sie jakos ogarnac w sobie i zrobic z cialem tak aby bylo w twoim mniemaniu ok. Wyglad fakt! nie oszukujmy sie pierwsze wrazenie odbija pietno na lata

Gość poranny kac
hmm puławy? okolice? :P

moim zdaniem nie istnieje coś takiego jak przeznaczenie, nie pitol Zresztą to nie jest tak, ze tylko całymi dniami użalam się nad sobą. Myślę, ze nie straszę wyglądem.

Kuzwa nie pisalem nic o uzalaniu sie. Napisalem zacznij pracowac nad soba az bedziesz z niego zadowolona. o! moze wtedy zniknie bariera ktora Ci przeszkadza. a skoro wierzysz w los to co powiesz na to, ze kazdy jest kowalem swojego losu?

Stagnacja. No dobrze może przeznaczenie nie istnieje, ale niektórzy ludzie po prostu, nie nadają się do związków. A ile masz związków za sobą?

Gość poranny kac
bo też jestem z lubelskiego, fajny masz opis w stopce :P

fakt. Być może się nie nadaje. Tego nie brałam pod uwagę. Przelotne znajomości, związkiem bym tego nie nazwała

Gość poranny kac
nie, ja aktualnie lublin, ale mieszkam niedaleko kraśnika

czyli doswiadczen kupa a wyobrazen cala masa. ciezka sprawa. zreszta nawet jakbysmy cud porade mogli znalezc to i tak nie masz takiej pewnosci siebie aby uwiezc nezczyzne. wierz mi sa takue panie ktore po samym spojrzeniu juz widza efekt swej kobiecej gry

Dla wielu ludzi podrywanie, flirtowanie i inne tego typu sprawy są całkowicie naturalne, inni mają szczęście i trafiają na bratnią duszę , a drudzy go nie mają i żyją sami. Pół biedy jak ma się jeszcze jakichś znajomych. Musisz po prostu liczyć na jakiś łut szczęścia, a w między czasie dbać o siebie i podnosić wiarę w siebie.

Dobrz Krzychu pisze. Wiara w siebie qrwik w oku i to juz pol sukcesu! no i niedtety niektore rzeczy innym przychodza latwiej a innym wcale

Gość poranny kac
no właśnie trzeba poznawać ludzi, na pewno jest pełno chłopaków którzy do Ciebie pasują tylko że ich jeszcze nie poznałaś bo siedzisz w domu

Kwestia podejscia. Na ulicy raczej nie zaczepiasz ludzi ani nie stoisz czekajac na okazje az ktos zaczepi Ciebie. Sklepowe traktujesz jak sklepowe przechodni jak zlo konieczne. Pelno ludzi tak mowi niektorzy czekaja az ich poznasz aaaa go..o prawda! jestesmy zamknieci i skryci i odnajdujemy sie w dopiero na ubitym znanym nam gruncie