Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

Na tym topiku pomagam ludziom

Polecane posty

W jaki sposób bedziesz jeździć po innych czy wychwalać siebie :)

Gość PołamanaSzesnastka;
To zaczynaj...

Gość pończocha z koronką białą
w końcu trafi kosa na kamień, to nieuniknione :P

Gość Black world
Na tym topiku pomagasz ludziom? W niektórych sytuacjach nie da się pomoc.. . . . . .

Tym razem to znowu ja + ban x2 jeden bład w rozumowaniu - pięta achillesowa. W tym wypadku - twoja. Siejesz wiatr, zbierzesz burzę. Ty zbierzesz, jak co ktoś w tę piętę zajebie :P Tak więc nie ciesz sie, że uda ci się komus dokopać i podkopać jego marne poczucie własnej wartosci. Los się odwróci, nie dzis to jutro :classic_cool:

Gość Black world
Nie chodzi o same kompleksy, niektórzy ludzie po prostu mają problemy w których nasza pomoc jest zbędna. . .

09:50 [zgłoś do usunięcia]pończocha z koronką białą Tym razem to znowu ja + ban x2 jeden bład w rozumowaniu - pięta achillesowa. W tym wypadku - twoja. Siejesz wiatr, zbierzesz burzę. Ty zbierzesz, jak co ktoś w tę piętę zaj**ie Tak więc nie ciesz sie, że uda ci się komus dokopać i podkopać jego marne poczucie własnej wartosci. Los się odwróci, nie dzis to jutro " mam tego wiadomość ale jako wampir emocjonalny i antyspołęczny społeczniak pełny kompleksów mogę jedynie sobie pomóc i przedłuzyć moją marna egzystencje poprzez wysysania poczucia wartości z innych ludzi. tym się karmię, i nie mogę inaczej :)

i. tym się karmię, i nie mogę inaczej możesz. KAŻDY MOŻE. Tylko NIE CHCESZ :O Bo tak ci wygodniej ...

no jestem. no i? skad ty mozesz wiedziec, czy mam komplwksy? taka pierdologia nic nie uskutecznisz, a robisz z siebie wała, bo chcesz niby wpedzac w komplekasy , a sie boisz, bo nie masz co napisac:)

" 09:56 [zgłoś do usunięcia]pończocha z koronką białą i. tym się karmię, i nie mogę inaczej możesz. KAŻDY MOŻE. Tylko NIE CHCESZ Bo tak ci wygodniej ..." muszę to uzaleznienie silniejsze niż amfa,hera i mrfina w jednym! pozatym to kwestia walki o przetrwanie...:classic_cool:

muszę to uzaleznienie silniejsze niż amfa,hera i mrfina w jednym! pozatym to kwestia walki o przetrwanie.. O PRZETRWANIE CZEGO? :O

mojej osoby. jesli nie będę karmił się wsysając pewnośc siebie innych to w koncu zniknę ! bo mam sydnrom zanikającej penwości siebie i naukowo stwierdzono ze jedyna szansa na odzyskanie stale spadającej pewnoci siebie jest wysysanie jej od innych ludzi...jak pijawka, .. wiem to smutne ale taka jest prawda🖐️

mojej osoby. jesli nie będę karmił się wsysając pewnośc siebie innych to w koncu zniknę ! bo mam sydnrom zanikającej penwości siebie i naukowo stwierdzono ze jedyna szansa na odzyskanie stale spadającej pewnoci siebie jest wysysanie jej od innych ludzi...jak pijawka, BZDURA!!! jest to owszem, ale przetrwanie jakiejś ŻAŁOSNEJ KARYKATURY twojej osoby :O Nigdy nie odzyskasz SIEBIE postępując w ten sposób. Spowiedź, modlitwa i pokuta - tylko tędy droga

tak tu? przy wszystkich? mam cie ośmieszać? :classic_cool: pełna analiza twojej skomplikowanej osoby z ogromem tych wszystkich kompleksów uzasadnionych i kompletnie nieuzasadnionych zajęłoby bardzo dużo czasu którego nie mam... w dodatku całkiem za free naruszyłbym w ten sposób kolejną moja zasade bycia aspołecznym społeczniekiem co mogłoby skutkowac wyrzuceniem mnie ze stowarzyszenia "D.T.O.W.T" (dbanie tylko o własny tyłek) dodam że jestem załozycielem tego stowzyszenia i zarazem jedynym członkiem.

"Nigdy nie odzyskasz SIEBIE postępując w ten sposób. Spowiedź, modlitwa i pokuta - tylko tędy droga" mylisz się bo ja zawsze taki byłem i niepotrzebne mi zadne odzyskiwanie siebie. zawsze taki byłem , już w żłobku mówiem innym dzieciom że sa głupie, brzydkie i mają owsiki. czułem się wtedy lepiej , gdy tego nie robiłem wpadałem w depresje, chudłem, miałem ataki sennosci itd. tak więc sama widzisz że jest to jedyna szansa bym przetrwał.

mylisz się bo ja zawsze taki byłem i niepotrzebne mi zadne odzyskiwanie siebie. zawsze taki byłem , już w żłobku mówiem innym dzieciom że sa głupie, brzydkie i mają owsiki. czułem się wtedy lepiej , gdy tego nie robiłem wpadałem w depresje, chudłem, miałem ataki sennosci itd. tak więc sama widzisz że jest to jedyna szansa bym przetrwał. Chcesz przetrwać W TAKIEJ FORMIE???? No proszę cię :O już w żłobku mówiem innym dzieciom że sa głupie, brzydkie i mają owsiki. czułem się wtedy lepiej mamusia i tatuś byli niewydolni wychowawczo? Przedszkolanki były slepe? tak więc sama widzisz że jest to jedyna szansa bym przetrwał. Sama widzę, że nadszedł czas, abyś TO ZMIENIŁ. Sam może nie dasz rady. Bóg może wszystko...

no ale bóg nic do mnie nie mówi nic nie słyszę, mało tegom, nie mam żadnych wyrzutów sumienia. wysysając energię i poczucie własnej wartosci z innych ludzi to jak jedzenie kurczaka z rożna. nie ma wyrzutów umienia że ten kurczak zostal zabity, może cierpial. bo musze jeść prawda? jak samo musze wysysać poczucie wartosci od innych ludzi i inni powinni to rozumiec i nie miec zalu