Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

Na tym topiku pomagam ludziom

Polecane posty

" 12:49 [zgłoś do usunięcia]skorpionka11111 a wiecie co ja mysle ze ten autor ma kompleksa nizszosci, bo taki sie zawsze wazny chce robic, piszac o waszych niby problemach, a moze ukrywa swoje problemy... dorosly facet po co mial by pisac tu na kafie ,jakiejs zfrustrowanej babie??? po co chce niby wasz problemy rozwiazac, zeby sie lepiej poczuc...bo on czuje sie zle " zasadniczo również sie zgadzam z tekstem pomarańćzy ale zauważ jedno, 99% ludzi czynnie biorący udział w pomocy innym robi to ze względu egoistycznego. by poczuć satysfakcję z faktu że się komuś pomogło. by poczuć się lepiej. to główny impuls mobilizujący do pomocy na ogół nieswiadomy.

" 12:50 [zgłoś do usunięcia]Zbanowane Kciukiem i co to ma byc niby za kompleks? po prostu wole zwierzeta od ludzi. to ci wyszlo , zabawa w psychologoa. marniutko" unikasz odpowiediz. wyjasnij mi z czego wynika to jak piszesz o dzieciach? wyjasnilem różniecy pomiędzy tym jak i co piszesz ty a co pisza inni wolacy pomoc pieskowi niz dziecki. różnica jest wyraźna i zastanawiająca. więc? skąd u ciebie taka antypatia? skrajna? poprotu wole zwierzęta od ludzi?:O ja wole ludzi od zwierząt , nie wróć, ludzi nie lubie na ogół, wole dzieci od zwierząt ale jakoś nie oznacza to że zwierząt nienawidze i zionę taką antypatią podkreslaną na każdym kroku:D chce poznać powód, przyczyne... podkreslam jeszcze raz jaką masz opinię na kafe - osoby nienawidzacej dzieci.

Gość skorpionka11111
jesli sie autor ze mna zgadza to dlaczego zglosil mnie do usuniecia???:) prawda w oczy kole czy jak......wszyscy mamy jakies kompleksy to jest ludzkie,ale to nie powinno sie ich ukrawac

Gość tak sie zastanawiam.....
no to pojedź po mnie cwaniaczku:D

NIE LUBIACEJ LUDZI, JEŚLI JUŻ. bo wkurwia mnie, ubolewanie nad biednymi dziecmi, a taka obojetnosc wobec zwierzat. dlatego. dasz inny przykład, czy nadal vbedziesz ten beznadziejny przykład walkowal

skorpionka z tym kretynem nie ma sensu dyskutowac wszystko co powiesz przeinaczy po swojemu po prostu z chora glowa nie dyskutuj. Ja raz napisalam, ze mam narzeczonego, w tej chwili ja nie pracuje, to mi wmawia ciagle ze to moj SPONSOR, bo daje mi kase, czaisz? Chyba lepiej zeby wyslal mnie pod kosciol i kazal zebrac; ]

bo dzieci to dzieci....a zwierze to zwierze... bedziesz miała dzieci to zobaczysz...a jesli ich nie masz i uwazasz tak jak uważasz...to dobrze ze ich nie masz

przecie sie przyznalem dwa posty temu :O każdy ma jakies problemy. ja nie mam kompleksu niższości choć czesto zazdroszcze czego komuś w sensie jaki ktoś jest (nie spaw materialnych ) nie mam kompleku sojego wyglądu choc jestem brzydki... itd jedyne co mam problem to taki że nie podoba mi się swiat w jakim zyję i wkuria mnie ogólnie otaczający mnie śwwiat. pozatym przytłacza mnie perspektywa schematu w jaki będę musiał się wspasowac czyli, praca, powrót do domu, buzi żonie /dziewczynie , poklepanie dziecka po głoie ytanie jak zkole i pac, rano wstac i znowu to samo... spędzanie więcej czasu tygodniowo z nielubianym szefem/kolega w pracy itd niż ż ukochaną osoba przez cały miesiąc...itd itp.. schematyczne życie kubek w kubek jak 12423524524mln innych ludzi mnie dołuje...ale, co kluczowe w moim przypadku co mnie w sobie wkurwia, nie mam jakoś energii i siły i mobilizacji by takiego schemtu uniknąć:O to tyle o mnie:D nie zagadujcie mnie tylko połóźcie sie wygodnie na cofach i pogadmy zaraz o waszych nach:classic_cool:

tak sie zastanawiam..... 🖐️ Kciukiem - przeczytaj co napisalam i daj sobie siana z nim ; ] On jednego bedzie sie trzymal i walkowal w kolko. Zrozum;]

przecie sie przyznalem dwa posty temu :O każdy ma jakies problemy. ja nie mam kompleksu niższości choć czesto zazdroszcze czego komuś w sensie jaki ktoś jest (nie spaw materialnych ) nie mam kompleku sojego wyglądu choc jestem brzydki... itd jedyne co mam problem to taki że nie podoba mi się swiat w jakim zyję i wkuria mnie ogólnie otaczający mnie śwwiat. pozatym przytłacza mnie perspektywa schematu w jaki będę musiał się wspasowac czyli, praca, powrót do domu, buzi żonie /dziewczynie , poklepanie dziecka po głoie ytanie jak zkole i pac, rano wstac i znowu to samo... spędzanie więcej czasu tygodniowo z nielubianym szefem/kolega w pracy itd niż ż ukochaną osoba przez cały miesiąc...itd itp.. schematyczne życie kubek w kubek jak 12423524524mln innych ludzi mnie dołuje...ale, co kluczowe w moim przypadku co mnie w sobie wkurwia, nie mam jakoś energii i siły i mobilizacji by takiego schemtu uniknąć:O to tyle o mnie:D nie zagadujcie mnie tylko połóźcie sie wygodnie na sofach i pogadamy zaraz o waszych snach:classic_cool:

czesc:) 🖐️

"przytłacza mnie perspektywa schematu w jaki będę musiał się wspasowac " A co ty bys chcial w takim razie ? Zrobmy na odwrot i pogadajmy o Tobie.

Gość skorpionka11111
) wiecie co mnie np. wogole nie ruszaja kometarze od ZABANOWANEJ KCIUKIEm bo widzac ,ze kobieta ma problem i nie ukrywa tego ...wystarczy poczytac jej teksty i juz wiadomo ze smoczyca ma cos z psychika.....mnie tacy ludzie nie przeszkadzaja bo sa przynajmniej szczerzy:) ja nielubie ludzi ktozy cos ukrywaja ,udaja przed swiatem kims kim nie sa i taki wydaje mi sie autor

"Ja raz napisalam, ze mam narzeczonego, w tej chwili ja nie pracuje, to mi wmawia ciagle ze to moj SPONSOR, bo daje mi kase, czaisz? " że co?:O gdzie takiego co napialem że uważam teraz że masz sonora? przecież napisalem że to już nie jest twój sponsor od kiedy przeszliscie z relacji układu sponsorskiego do normalnego związku!!! i że to czy pracujesz czy nie nie ma żadnego znaczenia, wyjasnialem juz to:O robisz sobie jaja? twierdziłęm tak jak w cytacie dwa dni temu zanim napisałaś że się oświadczył i że przeszliście z realcji sponsorskich na normalny związek, miłość, wspolne plany itd...

co jak?:)

chwilowo bez zmian...jestem gdzie jestem...ale decyzji nie zmieniłem

bo dzieci to dzieci....a zwierze to zwierze... bedziesz miała dzieci to zobaczysz...a jesli ich nie masz i uwazasz tak jak uważasz...to dobrze ze ich nie masz TO JUZ MOJ PROBLEM. JA PRZYNAJMNIEJ NIE SPLODZE SOBIE BACHORA, ZEBY DZIECIAK NIE MIAL CO JESCI ZYL W NIEPELNEJ RODZINIE. skoro ktos chce byc uwazany za doroslego, to niech sie tak zachowuje. ja wiem kiedy na co bede mogla sobie pozowolic

"TO JUZ MOJ PROBLEM. JA PRZYNAJMNIEJ NIE SPLODZE SOBIE BACHORA, ZEBY DZIECIAK NIE MIAL CO JESCI ZYL W NIEPELNEJ RODZINIE." oj nie wiesz jeszcze co Cie w zyciu spotka....i nie mów tak..bo to do Ciebie wróci

Kciukiem, mowie Ci, nie wdawaj sie w bezsensowne dyskusje z tym zakompleksionym prawiczkiem, ktory mysli, ze zmieni caly swiat ;]

"i jeszcze bledy, w dodatku tak razace wali" i Tobie to wystarczy aby kogoś ocenic???

kciukiem czekam na odpowiedz, czemu maz opinie i jestes kojarzona z osoba która nienawidzi dzieci? przeciez nie wzięło się to z niczego prawda? nie jest t tylko moja opinia patrz na pomarańcz i widzisz ze to nie ja sobie posty pisze na pomarańczowo bo pomarańćz krytykuje mnie bardziej niz ciebie:D ale przyznala mi racje na początku odnosnie diagnozy... podobnie pewnie mysli taka mala jedna... taka mas zopinie i sobie na nią uczciwie zapracowałaś:P osoba która nienawidzi dzieci, ma do nich skrajnie negatywny, antypatyczny stosunek... - a takie rzeczy nigdy nie biora sie z niczego bo KOBIETA MA ZAPISANE W GENACH :LUBIC DZIECI!!! nie tylko swoje! tak jest natura skonstruowana , gatunek ludzki. chodzi o przetrwanie gatunku. i kobieta ma instynkt macierzyńśki, silny bardzo! silniejzy niz wolna wola często;) tak działają hormony.a jak go niema to jet anomalia czyms zawsze uzasadniona :albo: 1.defekt mózgu wrodzony 2.defekt hormonalny, zła gospodarka hormonalna 3.nabyte zmiany w psychice. wiec?:P jaki jest powó u ciebie? kciukiem?:)

"Zbanowane Kciukiem wystarczy. tu udajesz madra i robisz mi analize, a ortografii nie znasz?" s kims mnje mylirz...jestem menszczyznoł...