Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

Na tym topiku pomagam ludziom

Polecane posty

ułatwiłaś mi sprawę i udawnie niekumatego było łatwe bo nie zadałaś kluczowego pytania ani nie zdementowałaś wprost np pisząc :słuchaj półgłówku od poczatku byliśmy parą, nigdy nie było układu sponsorskiego rozumiesz? nie było sytuacji że najpierw sponsoring a póxniej zwiazek jak sugerujesz bo nigdy nie byl moim spnsorem" i po takim czymś cięzko byłoby mi to ciągnąć :P bys sie zorientowała ze udaje jakby dalej próbowal klepac to samo:P ale przyznaj ze nei chcialas miec na forum opinii kogos kto ma sponsora nie? mimo ze to obcy ludzie których nie nasz a ci ktorych znasz i tak wiedza ze nie masz i nie mialas sponsora...czyli sie jednak tym przejmujesz hmm...

Gość wyruchana kciukiem
Ja nie czuje litości, raczej odrazę Nigdy nie widziałem takiego paszteta, zaraz sie porzygam:O:O:O

Ripost z pewnoscia nam nie brakuje, ale twoj wyglad wzbudza w nas jednak litosc, wiec sobie oszczedzamy; ] no tak, tak , ty masz mase asow w rekawie. jak potrafisz pisac pokemonem to i na pewno ripost ci nie brakuje:D

Gość wyruchana kciukiem
pierdol sie ćwoku

Gość skorpionka11111
zabanowana kciukiem ____________________ wiesz ja robie bledy ,ale nie mam takiej potrzyby sie tobie tlumaczyc dlaczego:) za to ty sie z wszystkiego tlumaczysz

pomarańczo i prawidłowo ze sie tłumaczy, teraz jest u mnie na obserwacji, sama się zgodziła bym wytawił diagnoze, leży na sofie z własnej woli... ty też się połóż zaraz na pewno coś znajdę:classic_cool: choć obawiam się że może być to ponad moje siły i wymagać interwencji farmakologicznej a ja moge zapisywac jedynie ibuprom i witamine ce

Wiecie że od roku orange "występujące' na cafe mają od 12- -15 lat.Juz 4 dziewczyny i jeden chłopaszek przyznały się do tego.Na czarno tylko kuturalna osóbka ujawniła że ma 17 lat.Suwak ksywkA.tUTAJ NIE MA CO Z TEPAKIEM ROZMAWIAĆ ,.oRANGE WYPAŁUJ SIĘ I TO DOBRZE:P:)

Tym razem to znowu ja + ban x2 ułatwiłaś mi sprawę i udawnie niekumatego było łatwe bo nie zadałaś kluczowego pytania ani nie zdementowałaś wprost np pisząc :słuchaj półgłówku od poczatku byliśmy parą, nigdy nie było układu sponsorskiego rozumiesz? nie było sytuacji że najpierw sponsoring a póxniej zwiazek jak sugerujesz bo nigdy nie byl moim spnsorem" A ja przypadkiem nie napisalam czegos wlasnie w tym sensie? Czytaj ze zrozumieniem.

Gość wyruchana kciukiem
wypałuje sie twoimi ustami

Gość skorpionka11111
sadze ,ze osoba normalna nie musi sie tu na kafe tlumaczyc

może się właśnie pałuje pod ten topik? ale kurna no umyka nam to po co się tu wspólnie zebraliście i tracicieczs i energię na utarczki słowne zamiast zając się czymś pożytecznym np dokonaniem przelewu na moje konto w ramach zapłaty za wizyte?

Gość skorpionka11111
a takie haselka :robisz bledy itd. to wogole mam gdzies :)

ja sie nie tlumacze, tylko pisze, a ze duzo mowie w realu, tez wiecej pisze tutaj. no i co masz, kolejna z jakas dys..?? nie cwaniakuj, jestes tepa dzida , skoro zasad wlasnego jezyka nie znasz

Gość skorpionka11111
i niby na tym topiku ma sie pomagac ludzia????? nie wyglada na to

"A ja przypadkiem nie napisalam czegos wlasnie w tym sensie? Czytaj ze zrozumieniem." no własnie przypadkiem nie napialaś czytalem uważnie byś sie nie zorientowala i sie nie pomylić. a jesli tak napisalaś a ja nie zauważyłem i nadal pisalem swoje , i sie nie zorientowalas to wiesz:P🖐️ ej no ej no ale odpoweiedz na pytanie, tak jest? ze neichcialas by anonimowe kafenicki myslaly ze mialas/masz sponsora?

dajcie spokoj, SMOCZYCA, jest za cienka zeby wdawac sie z nia w dyskusje, za szybko sie pluje, moze zamiast tego udzielimy jej cennych rad, zeby zaczela wygladac jak czlek? Ale to nic nie pomoze raczej, wiec juz nie wiem:P

Gość skorpionka11111
jak juz napisalam nie bede sie przed toba tlumaczyc ,nie zalezy mi:) bo dla mnie i tak jestes nierealna ,i nie interesujesz mnie

takamałajedna...no pytam sie bo jak wczesiej czytalem twoje posty to uchodzilaś za osobkę której zwisa i powiewa co mysla inni tu na kafe:) dlatego zrobiłem z ciekawości ten wątek o sponsorze itd... i się okazało że jednak nie do konca tak jest. czemu tak się broniłaś przed tym pomówieniem tu na kafe zamiast zignorowac? przejmujesz sie tak bardzo opinią ludzi tutj na twój temat?

Gość skorpionka11111
Zbanowana kciukiem _______________ Mnie jeszcze nikt z rownowagi nie wyprowadzil,jestem cierpliwa:) dziekuje ,moze sie jeszcze od ciebie ortografi naucze:) gdzies trzeba... ale nie to wszystko nie zmienia faktu ,ze masz problem z psychika :)

Gość skorpionka11111
hehe

ok ja musze zniknąc ale wroce niebawem i jeśli nadal bedziecie miały problemy to chętnie postaram się je rozwiązać i wam pomóc:classic_cool: postanowilem sie zmienic, na kafe, nie będe juz niedobry i nie bede pisal zle na pis i na jarka i nie bede wyzywal modów. chce byc takim nowym a mi kabel usb:classic_cool:.

taka mala jedna., czekaj jeszcze raz zadam pytanie,. hej słuchaj, bo tak się zastanawiam, ludzie tu sie przejmują różni opinią pozostałych kafeteriuszy, i ciekaw jestem jak jest u ciebie? bo wczesniej myślałem że nie przejmujesz się w ogóle ale ostatnio po tej akcji wiesz której pomysalem że jednak się przejmujesz opinią kafeludzi. no i jestem ciekaw czy dobrze mi sie wydaje czy jest inaczej:) odpowiesz mi ?:)

Gość skorpionka11111
MALA on cienie prowokuje :)