Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

Na tym topiku pomagam ludziom

Polecane posty

Adonis cudnych Pań🖐️Myslalam, ze juz tu nie wchodzisz:P No chyba CI sie pomylilo z innym, tamten byc moze byc inteligentny, ten jest ewidentnie uposledzony

nie jestem prawiczkiem...od hm podstawówki wczensych klas. miałem taką koleżankę od przedszkola która w wieku 7 lat miała wiedze (nienazwana , praktyczną:O) o seksie większ niż nie jedna tu kafeterianka. i mnie wplątała w rózne takie zabawy... później jk byłem starszy dotarło do mnie że ta kolezanka musiała byc od bardzo wczenych lat molestowana(zapewne przez członka najblizszej rodziny) . nie mam z nią żadnego kontaktu od konca podstawówki. ale nie o mnie jest topik tylko o was... takamala jedna ty jestes dla mnei chamska i niemiła a ja nigdy na ciebie zlego slowa nie napisałem!!!!

osoba która nienawidzi dzieci, ma do nich skrajnie negatywny, antypatyczny stosunek... - a takie rzeczy nigdy nie biora sie z niczego bo KOBIETA MA ZAPISANE W GENACH :LUBIC DZIECI!! i ten swoje, jaskiniowiec, kurva mac. baba jest od uwielbiania, rodzenia, wychowywania dzieci. i ma stac przy garach i prasowac twoje oszczane gacie a wy co macie zapisane w genach? piwo zapewne. tym razem... walisz utartymi sformulowaniami, ktore nic nie wnosza, emocje we mnie nie szaleje i zaczynam sie nudzic. takze, albo zmien temat albo znajdz iinny moj koompleks, bo nam pomarancze z nudow zgnija wraz ze mna.

"takamala jedna ty jestes dla mnei chamska i niemiła a ja nigdy na ciebie zlego slowa nie napisałem!!!!" Przestaniesz sie upierac przy swoich mylnych i niedorzecznych opiniach, to bede milsza ^ ^

Gość tak sie zastanawiam.....
jak emocje nie szaleją, skoro jestes wsciekła...uspokój się..oddychaj przeponą

"i ten swoje, jaskiniowiec, kurva mac. baba jest od uwielbiania, rodzenia, wychowywania dzieci. i ma stac przy garach i prasowac twoje oszczane gacie" Brawo SMOCZYCO:):)

Gość Need Kelly
"i ten swoje, jaskiniowiec, kurva mac. baba jest od uwielbiania, rodzenia, wychowywania dzieci. i ma stac przy garach i prasowac twoje oszczane gacie" nie, ma leżeć, malować ryja, wydawać kasę i kurwić sie na prawo i lewo. To ze ty taka jestes nie znaczy ze wszystkie takie maja być

Gość Need Kelly
ty głupia kurwo

kciukiem przyznaje mój błąd tu sie wkradł: w tym że mają zapisane w genach lubić dzieci. to nieprawd oczywiście. zamiast LUBIC miało byc NIE NIENAWIDZIĆ !!! i ten swoje, jaskiniowiec, kurva mac. baba jest od uwielbiania, rodzenia, wychowywania dzieci. i ma stac przy garach i prasowac twoje oszczane gacie a wy co macie zapisane w genach? piwo zapewne. mężczyzna ma w genach zapisane przedewszystki rozmnażanie. głównuy i najważniejszy instynkt z perspektywy ciągłosci gatunku jakim jest człowiek (swoją drogą całkowiecie zbędny dla ekosystemu bo jest nie stanowi ogniwa - jest raczej szkodliwy) u kobiet takim instynktem jest instynkt rozrodczy (dziwne ze moje 3 kolezanki ktore stwierdzaly ze zadnych dzieci dopuki sie nei wyszaleją nie wybawia nie zarobia aksy to nichuja pozatym nie lubia dzieci itd...jakoś w wieku 23-25 nagle im sie odmienia:DD::D:D) instynkt macierzyński szczególnie wzmożony podczas ciązy i po narodzinach dziecka ale trwający stale... przyklad...kobiety z zasady o wiele lepiej traktują i pomagają np podczas wojny itd dzieciom bez opieki itd itp.// :D

Gość Need Kelly
czytam twoje brednie zimna suko

i co o mnie wiesz. nic. poglady pogladami, moje zycie osobiste to inna bajka, nie opowiadam co robie na codzien. wiec kij ci oko i won stad, skoro nic ciekawego nie masz dfo powiedzenia

pozatym teksty o jaskiniowcach, gotowaniu itd świadcza że nie rozumiecie o czym ja pisze:O bo nie odnosze się do społecznych relacji, emancypacji, tego jak świat wygląd dziś ale do niezmiennych( , tzn ewoluuje homo sapiens fakt ale w jakim tempie:D dopiero s100 lat temu nauczylismy sie trawic mleko🖐️) praw natury, instynktów, hormonów i tego wszystkiego co ZA CZŁOWIEKA dba by gatunek ludzki nie wyginął. bez tego to by gatunek ludzki wyparował drogą naturalną czyli poprzez spadająca stale i gwałtownie liczbę urodzeń...z naszej cudownej planety... gdyby nie te instynkty o których pisze, rodzicielski i macierzyński

3majcie ten temat.jedna kafeterianka prosiła mnie abym wskazał temat do ..........wymiany zdań w nieco ostrzejszej formie.Już jej wysłałem maila.Będzie dla mnie prawdziwa uczta jak zacznie sie tutaj ROZPIERDUCHA:D:D:D

" 13:35 [zgłoś do usunięcia]Zbanowane Kciukiem no widzisz, ja mam 21, moze cos w tym jest." Chyba zartujesz? Wygladasz jakbys juz na emeryturze byla:O:O:O Adonis, Vilkiria?:P

no i oczywiscie rozrodczy u facetów że nie ważne jak gdzie i czy druga strona sie zgadza byleby porooochac. np wiecie że po wojnie dużej np II wona swiatowa w europie kilakrotnie wzrósł popęd w sensie ludzie zaczeli sie bzykac jak króliki?:D::D:D albo że kobieta najczesciej zdradza jak ma płodne dni? (mówie o zdradzie spontanicznej) itd. reasumując będa nadał stł na stnaowisku że u kciukiem jeżeli ta antypatia i nienawisc do dzieci nie minie za jakies 3-4 lata to znaczy że mamy do czynienia z jednym z opisanych powodów czyli defekt mózgu, hormonów lub nabyte zmiany w psychice które dominują nad instynktami... :) takamajedna...jdobra nie mam siły już się z tobą droczyć:P wiem od poaczatku że nie masz i nie miałaś sponsora ale byłem ciekaw z jaką determinacją będziesz dementować to co ja sugeruje i jak długo dasz się w ciągać w rozmowy o tym "układzie":P determinacja duża (od trzech dni tłumaczysz mi to samo:P) zatem mimo wszystko obchodzi cie choc troche opinia na kafe...nie chcialaś by ludzie tu na kafe mysleli ze miałaś/masz sponsora. ale szczerze myslalem że dostane ignora najpóźniej nastęnego dnia a jednak intensywnie prowadzilaś ze mną dialog,..

" takamajedna...jdobra nie mam siły już się z tobą droczyć wiem od poaczatku że nie masz i nie miałaś sponsora ale byłem ciekaw z jaką determinacją będziesz dementować to co ja sugeruje i jak długo dasz się w ciągać w rozmowy o tym "układzie" " Przyznam, ze przez pewien czas wlasnie tak myslalam, ze sie celowo droczysz, ale nie bylam pewna UPARCIUCHU

Gość wyruchana kciukiem
rzeczywiście wyglądasz jak stara baba zadbaj o siebie dziewczyno, bo nikt nie bedzie ciebie chcial pukać, takiego kurwa bazyla

rzeczywiście wyglądasz jak stara baba zadbaj o siebie dziewczyno, bo nikt nie bedzie ciebie chcial pukać, takiego k**wa bazyla to, ze wszystkie dziewczyny z kafe maja piekne zdjecia, z usmiechem na twarzy, wybrane po kilkurazowej selekcji, zeby bron boze zadnej wady na nim nikt nie znalazl, to nie znaczy, ze mi tez o to chodzilo. mialam zamiar calkowcie odwrotny:D

Gość wyruchana kciukiem
no kurwa takiej raszpli to dawno nie widziałem