Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

Na tym topiku pomagam ludziom

Polecane posty

Gość pończocha z koronką białą
jak samo musze wysysać poczucie wartosci od innych ludzi i inni powinni to rozumiec i nie miec zalu NIE MUSISZ tylko CHCESZ. A to zasadnicza różnica :O Wygodniej ci w świecie który sobie budowałeś od dzieciństwa. Niestety - nikt tego nie będzie tolerował na dłuższą metę. Ty NIE MASZ INNEGO WYBORU jak Spowiedź, modlitwa i pokuta...

nienawisc do dzieci? jakbys czytal ze zrozumieniem, a nie wyrywal z kontekstu, to INACZEJ BYSMY ROZMAWIALI. nie nienawdize dzieci, tylko jakbym miala wybor poswiecialbym dziecko niz zwierze. poza tym to nie jest kompleks.:D

nie nienawdize dzieci, tylko jakbym miala wybor poswiecialbym dziecko niz zwierze. poza tym to nie jest kompleks. NIE. To nie kompleks, to choroba psychiczna :O

cięzko będzie w dwóch słowach powiem tylko na wstepie do tego długiego wywodu na pół monitora że jak kobieta nienawidzi dzieci to nie jest normalne, naturalne. tak smao jak homoeksualizm nie jest czymś normalnym, naturalnym ..nie jest też subiektywnie według mnie cymś słym ale nie w tym rzecz. nie jest to naturalne bo pomyśl co by było jakby połowa populacji ludzkiej była homo? gatunek ludzki wyginałby już wieki temu. podobnie jakby kobiety nie miały instynktu maciezynskiego. tez ludzkość przestałaby istniec do czego zmierzam? za twoją nienawiścią do dzieci (która jest niezgodna z naturą i biologią itd) musi się coś kryć, np jakiś defekt hormonalny, defekt mózgu lub nabyte kwestie zmian w psychice. i podejrzewam to ostatnie. rozwinąć?

WG CIEBIE. NIE MOGE MIEC WLASNEGO ZDANIA? DLA MNIE CHOROBA PSYCHICZNA, TO WPIERDALANIE SCHABOWEGO NA OBIAD, A UBOLEWANIE NAD MALTRETOWANYM DZIECKIEM. JEDNO I DRUGIE TO ZYWA ISTOTA, KTORA CZUJE

do czego zmierzam? za twoją nienawiścią do dzieci (która jest niezgodna z naturą i biologią itd) musi się coś kryć, np jakiś defekt hormonalny, defekt mózgu lub nabyte kwestie zmian w psychice. NIE ZMIENIAJ TEMATU, TO NIE JEST KOMPLEKS. I NIE WYRYWAJ Z KONTEKSTU. JEZU, CZYT ZEZROZUMIENIEM BYLO W PODST, TEGO NIE DA SIE ZAPOMBIEC OT TAK, TJ JAZDY NA ROWERZE, KURWA:o

"nie nienawdize dzieci, tylko jakbym miala wybor poswiecialbym dziecko niz zwierze." to nie jest wyrwane z kontekstu, nie na podstawie jednego czy dwóch postów czy topików taki wniosek mój:D przecież ta skrjna antypatia wobec dzieci przewija się w niemal każdym twoim poście, to hm twój znak rozpoznawczy na kafe...motyw przewodni jak u prawiczkó że kobiety to kurwy sie nie szanują i wszystkim dają tylko kurcze akurat nie im:D nienawidzisz dzieci , i ja znam powód:classic_cool:

bo to byly topiki tylko nt dzieci. o dziecku pobitym, o dziecku wypranym w pralce itd. tylko tak wyszlo. tak wiec skonkretyzuje, poswiecilabym obojetnie jakiego czlowieka na rzecz zwierzaka. a dla mnie homo to rzecz normalna, tak samo zoly , czy czarny, jeden ciul. znasz powod, to dawaj ciekawa jestem

oj kciukiem:D wpisz w wyszukiwarce słow bachor wyskoczą posty ksiukiem. zrób nkiete na kafe z czym kojarzy ci sie użytkownik kciukiem - wynik "bachor" w tym że wolisz pomoc zwierzakowi niz dziecku np finanowo na jaks fundację nie ma nic złego cyz nienormalnego bo masz tak te swoje argumenty ze dzieckie predzej znadzie pomoc niz zwierze np pies i ok. ale temu twojemu przekonaniu towarzyszy wielkika amtypatia wobec dzieci, praktycznie nienawiść:D skierowana również wobec kobiet w ciąży, młodych matek tu na kafe... tio widac, nawet sie z tym nie kryjesz. ty tego nie widzisz/?/???

Z CZYM MAM SIE KRYC? tak samo sie kloce z matkami jak i doradzam, a ze akurat trafiles na takie tematy, gdzie szczekam, to juz inna kwestia. no i nadal zjezdzasz, gdzie tu kompleksy?:)

"a dla mnie homo to rzecz normalna, tak samo zoly , czy czarny, jeden ciul. " zalezy jaki punkt odniesienia normalnosci. pod względem bilogicznym można uznać że rzecież u zwierząt też występuje homoseksualizm więc to naturalne (taki argument argument organizacji prohomo czesto slysze) ale powtórze pytanie, co by było jakby homo był co drugi człowiek albo co druga kobieta nie mialai instynktu macieżynskieg o i nienawidzila dzieci? ludzkość wyginęłaby już daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu. dlatego uważam że to nienaturalne i pod względem istnienia i przetrwania gatunku nienormalne. jakiś defekt marginalny na szczęscie:D (podkreslam, homoseksalisci mnie nie brzydza ani nie enerwują sa mi obojętni) le wracając do tematu..

nieprawda kciukiem, to nie kwestia tego że akurt na takie topiki trafilem:D wiele jest tu osob któe myslą podobnie jak ty że np kwestia krzywdzonych zwierzat jest marginalizowana a zdecydowana wiekszosc pomocy idzie na dzieci... z tym że jedynie u ciebie widać taką silna antypatię , nienaic do dzieci i zytskiego co z dziecmi jest związane czyli rodzicielstwo, mlode matki, ciąża itd...to wywołuje u ciebie agresję i gniew... i to włąsnie jest spowodowane przez kompleksy, również. jakie? do tego zaraz mam nadzieję dojdziemu:P

no i nadal zjezdzasz, gdzie tu kompleksy? rodzice kazali si sie opiekowac młodszym rodzeństwem? Byłas zazdrosna o czas jaki poswieca rodzina młodszym dzieciom? czy może usunełaś niechciana ciażę? NIC SIE NIE DZIEJE BEZ PRZYCZYNY... znasz przyczynę swojej awersji do dzieci?

ponczocha ty tez nie wyrywaj z kontekstu czytaj wyzej:O NIE , WCIAZY NIGDY NIE BYLAM. MAM MLODSZA O 5MIN SIOSTRE, WIEC CIEZKO BYLOBY SIE NIA OPIEKOWAC , A DZIECI OGOLNIE NIE LUBIE. tylko ''swoje'' tzn bratanka, kolezanek dzieci itp tym razem to znowu ja to kwestia wlasnie tego. obojetnei jaki jest temat, jesli mi os pasuje to ok, jesli mi cos nie pasuje to szczekam. a ty uogolniasz i masz argumenty z d.. wziete

no własnie ...trzeba t przyczynę odnleść ...tto kompleksy sprawiają (zakłądając brak defektu hormonalnego, defektu mózgu) ...i trzeba wyjasnic jakie to kompleksy. ja mam hipotezę i diagnozę wstępną że....ej moment:O pomarancza wypad!:O załóż sobie swoj topik i znajdz pacjenta tutaj ja bawie sie w eskeprtaa od wszystkeigo!{czesc]

e tam. teraz to już się wykręcasz i wymyślasz. topiki o dzieciach, mamach, ciąży, zachwyt na dziecmi, (nie mające topiki nic wspolnego ze zwierzetami itd) działają ci na nerwy... nie mwie o tym że ktoś ci specjalnie podtyka post w stylu "ja bym nigdy nie dała na siersciucha bo dzieci biedne glodują" a ty sie łapiesz na rpowo i odpisujesz cos odwrotnego o bachorach... tylko poprostu. ktoś pisze coś o zwierzetach i dzieciach TOTALnie nie agresywnie! nie zaczpenie. poprostu. i ty i tak lapiesz wkurw i lecisz z postem o bachorach :D itd ps. kciukiem , hm a możesz mieć dzieci?

nie dzialaja mi na nerwy, przeryj dobrze archwium lubie sie udzielac w tematach dot, imion, czy rozwoju 3latkow, bo akurat takiego w domu mam. a ty chrzanisz. nie wiem czy moge miec, nie probowalam zajsc, za mloda jestem. daj moze jakis inny kompleks, bo to mnie nudzi. nie wiesz lepiej ode mnie co mnie drazni, a sie upierasz. jak przepychanka na boisku.