Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

Na tym topiku pomagam ludziom

Polecane posty

acha, rentgen przez monitor mi zorbiles. ale masz zdolnosci. masz cos konkretnego, czy bedziesz tak chrzanil, bo inaczej stad ide. takie bezpodstawne pierdolenie do niczego nie prowadzi

poprostu twoje zachowanie na kafe , agresja i nienawiść wobec dzieci i macieżyńśtwa (do ktorej sie oczywicie nie przyznajesz ale chyba wszyscy to tu zauważają) idealnie pasują do zachowań kobiet które nie mogą mieć dzieci i z tego powodu mają kompleksy i by nie zwariowac, taki zawór bezpieczęństwa, upust hm potrzebom i pragnieniom, kumulujący ię iinstynkt macierzyński i rozrodczy przelewają na...zwierzeta.... a dzieci nielubia bo przypominają im o tym, czego nie mogą mieć , ponadto czują sie wybrakowane, biologia hormony męczą. bo nie są czymś zaleznym od woli (wiele zadeklarowanych kobiet nienawidzacych bachorów, zapierających się rękami i nogami przed ciążą itd jak już zajda i urodzą to zmieniają sie w najlepsza mame na swiecie - hormony , inaczej gatunek ludzki by wyginal ) dodatku n każdym kroku podkreslają że nie lubi dzieci, kolejny mechanizm obronny...przed pytaniem niewygodnym ""{A ty czemu jeszcze nie w ciaży? zbyszek nei chce?] itd. dlatego uznałem że podświadomie wiesz ze nie możesz mieć dzieci, masz podejrzenia ale neichcesz tego dopuscic do świadomosci.

Gość skorpionka11111
sami jestescie sie kurwa warci, macie kompleksy wiec probujecie innych w nie wpedzac, ale co sie kurwa nie udalo :)

i to jest własnie ten kompleks którego efektem jest ta aż zacytuje ":kampania nienawisci" wobec dzieci:D i nie mow ze ja akurat mam takiego farta ze zawsze tylko na takie posty trafiam gdzie ktos cie specjlnie zdenerwuje i prowokuje bo to nie mozliwe...w sensie szansa jak wygranie w totka... poprotu to jet twoj motyw przewodni, każdy taki ma tu niemal...jenifer jest bogata, prawiczek nienawidzi kobiet bo to ich wina ze nie zamoczyl, ktoś inny cośtamm...a twoim znakiem rozpoznawczym jest agresja wobec dzieci i nienawisc do wzystkeigo niemal co z dziecmi związane...a nawiązanie do zwierząt to jedynie na potrzeby uzasadnienia antypatii... i to nie jet tylko moja opinia!!! taką masz łatke na kafe:P

Gość skorpionka11111
tym razem to znowu ja _______________________ tez juz to zauwazylam ze zabanowana kciukiem nie moze miec dzieci:) i dobrze jej tak kto by chcial taka matke

Gość skorpionka11111
ooooo ZABANOWANA KCIUKIEM trafilo ciebie to :) nie myli sie ma racje :)

nie mylę się. twoje zachowanie nie wskazuje abym się mylił... ponadto , gdybyś nie miała kompleksów nie rozmawiałabyś tu teraz ze mna:P zapewne jesteś ciekawa czy trafie ale do żadnego i tak się nie przyznasz... ps. ja mówie poważnie! rzadko mi sie to tu zdarza. przy nastepnej wizycie u giinekologa spytaj się jak wyglląda badanie na płodnośc, jakie koszty itd... rr i zrób je. serio.

nie pisalabym , gdyby mi sie nie nudzilo, a mam taka prace, ze moge swobodnie zajac sie pierdolami. takze, tj mowilam podaj inny przyklad. (badan robic nie musze, bo obecnie mi na dzieciach nie zalezy i rozmnazac sie nie mam zamiaru, jakbym zaszla teraz w ciaze, to bym ja usunela, bo nie mam warunkow pienieznych ani ochoty na macierzynstwo)

Gość skorpionka11111
ooo teraz juz zaczyna klnac,to tylko widac ze jedna facet ma racje swoja teoria , przeciez chce ci tylko pomuc ,przyjmij pomoc

Gość skorpionka11111
wiesz zabanowana kciukiem, ja tez zauwazylam twoj problem,bo wiem jak to jest ,ale przynajmniej tego nie ukrywam :)

(badan robic nie musze, bo obecnie mi na dzieciach nie zalezy i rozmnazac sie nie mam zamiaru, jakbym zaszla teraz w ciaze, to bym ja usunela, bo nie mam warunkow pienieznych ani ochoty na macierzynstwo) jeszcze raz przekleic?

Gość skorpionka11111
takie smoczysko z niej

Tym razem to znowu ja + ban x2 Ja?!Zlosliwa? Ty mnie zlosliwej nie widziales;> A wlasnie ze bede przeszkadzac, poslucham Twoich rad. W sumie niepotrzebnie sie smialam, wybacz, psychoterapia jej sie przyda, bo na zdjeciu zdecydowanie wyglada na psychicznie chora, wiec do dziela MISTRZU :)

no dobra , wiem już że te relacje ś nieaktualne bo z ukladu sponsorskiego zrodziło się uczucie obustronne, związek a w końcu przyjęte oświadczyny i ok to pozytywne i czasem się zdarz a wcale nie tak rzadko. a wracajac do kciukiem, załóżmy że ię myle w swojej diagnozie itd. to wyjaśnij mi logicznie z czego wynika ta twoja skrajna antypatia do dzieci i temtów z tym związnych? skąd ta agresja? bo moim zdaniem właśnie z kompleksów. uważasz inaczej więc jestem ciekaw. tylko nie pisz ze poprostu wyrażasz dobitnie swoje zdanie bo jak ktos chce wyrazić swoje zdanie pisze co myśli a by być dobitnym podpiera się argumentami, przykładami, wiarygodnymi źródłami wiedzy itd...a u ciebie bardziej wygląda jakbyś chciała poprostu być kontrowersyjna lub wyładować swój gniew i frustracje. ale może to chodzi właśnie o chęc bycia auważoną? taka forma wybicia się na kafe?

"Tym razem to znowu ja + ban x2 no dobra , wiem już że te relacje ś nieaktualne bo z ukladu sponsorskiego zrodziło się uczucie obustronne, związek a w końcu przyjęte oświadczyny i ok to pozytywne i czasem się zdarz a wcale nie tak rzadko." TY JE UPARTY :p

Gość skorpionka11111
a wiecie co ja mysle:) ze ten autor ma kompleksa nizszosci, bo taki sie zawsze wazny chce robic, piszac o waszych niby problemach, a moze ukrywa swoje problemy...:) dorosly facet po co mial by pisac tu na kafie ,jakiejs zfrustrowanej babie??? po co chce niby wasz problemy rozwiazac, zeby sie lepiej poczuc...bo on czuje sie zle:)

skorpionka11111 B. sluszne spostrzezenie. Chce byc wazny, zauwazalny, pozyteczny, bo w realu NIE JEST. w dodatku pisze same pierdoly, psychoanalityk od siedmiu bolesci ; ]]