Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 wpaść w kompleksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gagita 0 Napisano Grudzień 9, 2011 W jaki sposób bedziesz jeździć po innych czy wychwalać siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 jeszcze nie wiem ale mylę że sam fakt obecnoci mojej skromnej osoby na tym forume wywołuje i pogłębia liczne kompleksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boska Lukrecja 0 Napisano Grudzień 9, 2011 ejjj weź leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PołamanaSzesnastka; Napisano Grudzień 9, 2011 To zaczynaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 posłuchałem rady lukrecji i już jest dobrze:) przepraszam za zamieszanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pończocha z koronką białą Napisano Grudzień 9, 2011 w końcu trafi kosa na kamień, to nieuniknione :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Black world Napisano Grudzień 9, 2011 Na tym topiku pomagasz ludziom? W niektórych sytuacjach nie da się pomoc.. . . . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 nieprawda:P bo to jacy jestemy determinuje czy mamy kompleksy ani to jacy sa inni... ktos moze byc bezdomnym , menelem, spiacym w kartonie i kompleksów nie miec żadnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 black no wiem, niektórzy mają zbyt silną psychikę by pomóc im wpaść w kompleksy ale ...nie tu na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pończocha z koronką białą Napisano Grudzień 9, 2011 Tym razem to znowu ja + ban x2 jeden bład w rozumowaniu - pięta achillesowa. W tym wypadku - twoja. Siejesz wiatr, zbierzesz burzę. Ty zbierzesz, jak co ktoś w tę piętę zajebie :P Tak więc nie ciesz sie, że uda ci się komus dokopać i podkopać jego marne poczucie własnej wartosci. Los się odwróci, nie dzis to jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Grudzień 9, 2011 w czym niby pomagasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Black world Napisano Grudzień 9, 2011 Nie chodzi o same kompleksy, niektórzy ludzie po prostu mają problemy w których nasza pomoc jest zbędna. . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Grudzień 9, 2011 mozesz sprobowac mnie wpedzic w kompleksy. wbij mnie w ziemie, ynteligęcie, dawaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 09:50 [zgłoś do usunięcia]pończocha z koronką białą Tym razem to znowu ja + ban x2 jeden bład w rozumowaniu - pięta achillesowa. W tym wypadku - twoja. Siejesz wiatr, zbierzesz burzę. Ty zbierzesz, jak co ktoś w tę piętę zaj**ie Tak więc nie ciesz sie, że uda ci się komus dokopać i podkopać jego marne poczucie własnej wartosci. Los się odwróci, nie dzis to jutro " mam tego wiadomość ale jako wampir emocjonalny i antyspołęczny społeczniak pełny kompleksów mogę jedynie sobie pomóc i przedłuzyć moją marna egzystencje poprzez wysysania poczucia wartości z innych ludzi. tym się karmię, i nie mogę inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 " 09:52 [zgłoś do usunięcia]Zbanowane Kciukiem mozesz sprobowac mnie wpedzic w kompleksy. " moja zasada: nie rób tego co już zostało zrobione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Grudzień 9, 2011 do czego pijesz?:D boisz sie mnie, ze tak sie zaslaniasz debilnym argumentem?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pończocha z koronką białą Napisano Grudzień 9, 2011 i. tym się karmię, i nie mogę inaczej możesz. KAŻDY MOŻE. Tylko NIE CHCESZ :O Bo tak ci wygodniej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 nie boję po prostu jeśli jesteś faktycznie kciukiem tym tu od tych dzieci i psów itd to mozna twoimi kompleksami "obdarować" wszystkich mieszkańców średniej wielkości miasteczka...np Kutna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Grudzień 9, 2011 no jestem. no i? skad ty mozesz wiedziec, czy mam komplwksy? taka pierdologia nic nie uskutecznisz, a robisz z siebie wała, bo chcesz niby wpedzac w komplekasy , a sie boisz, bo nie masz co napisac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 " 09:56 [zgłoś do usunięcia]pończocha z koronką białą i. tym się karmię, i nie mogę inaczej możesz. KAŻDY MOŻE. Tylko NIE CHCESZ Bo tak ci wygodniej ..." muszę to uzaleznienie silniejsze niż amfa,hera i mrfina w jednym! pozatym to kwestia walki o przetrwanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pończocha z koronką białą Napisano Grudzień 9, 2011 muszę to uzaleznienie silniejsze niż amfa,hera i mrfina w jednym! pozatym to kwestia walki o przetrwanie.. O PRZETRWANIE CZEGO? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 kciukiem błagam nie powiesz mi chyba że nie masz zajebistych kompleksów:D przebija to w twoich wypowiedziach i widac wyraźnie nawet jesli akurat prowokujesz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 mojej osoby. jesli nie będę karmił się wsysając pewnośc siebie innych to w koncu zniknę ! bo mam sydnrom zanikającej penwości siebie i naukowo stwierdzono ze jedyna szansa na odzyskanie stale spadającej pewnoci siebie jest wysysanie jej od innych ludzi...jak pijawka, .. wiem to smutne ale taka jest prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbanowane Kciukiem 0 Napisano Grudzień 9, 2011 ze niby co przebija? wymien mi chc jeden moj kompleks:) gadanie z d.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pończocha z koronką białą Napisano Grudzień 9, 2011 mojej osoby. jesli nie będę karmił się wsysając pewnośc siebie innych to w koncu zniknę ! bo mam sydnrom zanikającej penwości siebie i naukowo stwierdzono ze jedyna szansa na odzyskanie stale spadającej pewnoci siebie jest wysysanie jej od innych ludzi...jak pijawka, BZDURA!!! jest to owszem, ale przetrwanie jakiejś ŻAŁOSNEJ KARYKATURY twojej osoby :O Nigdy nie odzyskasz SIEBIE postępując w ten sposób. Spowiedź, modlitwa i pokuta - tylko tędy droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 tak tu? przy wszystkich? mam cie ośmieszać? pełna analiza twojej skomplikowanej osoby z ogromem tych wszystkich kompleksów uzasadnionych i kompletnie nieuzasadnionych zajęłoby bardzo dużo czasu którego nie mam... w dodatku całkiem za free naruszyłbym w ten sposób kolejną moja zasade bycia aspołecznym społeczniekiem co mogłoby skutkowac wyrzuceniem mnie ze stowarzyszenia "D.T.O.W.T" (dbanie tylko o własny tyłek) dodam że jestem załozycielem tego stowzyszenia i zarazem jedynym członkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 "Nigdy nie odzyskasz SIEBIE postępując w ten sposób. Spowiedź, modlitwa i pokuta - tylko tędy droga" mylisz się bo ja zawsze taki byłem i niepotrzebne mi zadne odzyskiwanie siebie. zawsze taki byłem , już w żłobku mówiem innym dzieciom że sa głupie, brzydkie i mają owsiki. czułem się wtedy lepiej , gdy tego nie robiłem wpadałem w depresje, chudłem, miałem ataki sennosci itd. tak więc sama widzisz że jest to jedyna szansa bym przetrwał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pończocha z koronką białą Napisano Grudzień 9, 2011 mylisz się bo ja zawsze taki byłem i niepotrzebne mi zadne odzyskiwanie siebie. zawsze taki byłem , już w żłobku mówiem innym dzieciom że sa głupie, brzydkie i mają owsiki. czułem się wtedy lepiej , gdy tego nie robiłem wpadałem w depresje, chudłem, miałem ataki sennosci itd. tak więc sama widzisz że jest to jedyna szansa bym przetrwał. Chcesz przetrwać W TAKIEJ FORMIE???? No proszę cię :O już w żłobku mówiem innym dzieciom że sa głupie, brzydkie i mają owsiki. czułem się wtedy lepiej mamusia i tatuś byli niewydolni wychowawczo? Przedszkolanki były slepe? tak więc sama widzisz że jest to jedyna szansa bym przetrwał. Sama widzę, że nadszedł czas, abyś TO ZMIENIŁ. Sam może nie dasz rady. Bóg może wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 9, 2011 no ale bóg nic do mnie nie mówi nic nie słyszę, mało tegom, nie mam żadnych wyrzutów sumienia. wysysając energię i poczucie własnej wartosci z innych ludzi to jak jedzenie kurczaka z rożna. nie ma wyrzutów umienia że ten kurczak zostal zabity, może cierpial. bo musze jeść prawda? jak samo musze wysysać poczucie wartosci od innych ludzi i inni powinni to rozumiec i nie miec zalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach