Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdfmfmfkl

Co myslicie o jej urodzie?

Polecane posty

Gość kdfmfmfkl
up

Gość wiedzzzminn
dwoje oczu nos ot, dziewczyna

mlodziutka jest, z wiekiem sie wyrobi :P teraz wyglada jak zwykla nastolatka, ladna ale nic specjalnego w niej nie widze

Gość co wam sie
ty szkitzo jestes ładniejsza ? :D

co wam sie - no jakbym miała wybierać ja albo ona to wole siebie. A nie podoba mi się, bo nie ma nic takiego co lubię w dziewczynach.

Gość zwykła cipka osiedlowa
🖐️

Gość co wam sie
to wrzuc w koncu jakas swoja normalna fotke

jeśli chcesz, żebyśmy oceniali Twoją urodę, wrzuć zdjęcia 'en face' bo takimi fotkami z profilu robisz sobie krzywdę i przez niekorzystne ustawienie nos wygląda jak klamka. A podejrzewam, że na żywo wcale tak nie wygląda... :)

jeśli chcesz, żebyśmy oceniali Twoją urodę, wrzuć zdjęcia 'en face' bo takimi fotkami z profilu robisz sobie krzywdę i przez niekorzystne ustawienie nos wygląda jak klamka. A podejrzewam, że na żywo wcale tak nie wygląda... :)

co wam sie - nie obchodzi mnie Twoja opinia, więc nic wrzucać nie będę. Nie potrzebuje Twojego aplauzu w zupełności. I to zdjęcie jest normalne. Jedyne co jest zmienione to kolorystyka (efekt przydymienia).

Gość co wam sie
nie widzialam jeszcze twojej normalnej fotki ,a widzialam juz ich wiele :D wszedzie albo masz zasłoniete oko, albo przerobione tak ze nic nie widac:O

jedyne zdjęcie, które jest przerobione to właśnie to które tu mam i to w nieznaczny sposób o którym pisałam wyżej, więc nie rozumiem. I wybacz mi fakt iż nie jestem miłośniczką walenia sobie ''samojebek''

skitzo, zawsze będzie ktoś komu się nie spodobasz bez względu na to jakie zdjęcia powstawiasz. Dobre rady i konstruktywną krytykę należy brać do serca, głupie uwagi i docinki niech po Tobie spłyną i nie próbuj takim osobom udowadniać swoich racji bo to i tak jak grochem o ścianę :)

Gość co wam sie
a czy ja pisze ze mi sie nie podoba ? albo ze jest brzydka ?:D po prostu ma przerabiane fotki lub w dziwnych ujeciach i tak naparwde niewiadomo jak wyglada :D

Gość fdcrhr
bardzo brzydkie oczy gdyby nie one byłaby piękna