Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anann

Czy ktoras z Was odczuwała cos takiego na poczatku ciazy?

Polecane posty

Gość CzArNa_KoCuRkA
Po 1-partner skończył w środku,po 2-bolą mnie piersi po 3-powinnam wczoraj dostać @ a po 4-ja właśnie przeczytałam że taki objaw może być

Gość anann
lec po test. seks bez zabezpieczenia nigdy nie jest dobrym pomyslem jesli nie planuje sie aktualnie dzieci ;)

Gość anann
NIe sadze, bo jestem teraz na przerwie tabletkowej i powinnam dostac okres juz lada dzien. A na tescie napisanie ze 6 dni przed spodziewana miesiaczka podobno wykrywa. Kupilam taki 3 pak testow, jesli okres nie przyjdzie do oczywiscie powtorze ;)

To mniej więcej z tego zjedzonego posta: to pół na pół to było w ten poniedziałek raczej dzień niepłodny i nie skończył tam gdzie trzeba aby dzidzia była pierwszy okres po porodzie miałam 12 bądź 13 października licząc 28 dniowy cykl okres już powinien się pojawić ale pewna dziewczyna pisała że u niej pierwszy cykl po porodzie trwał 43 dni. Moje koleżanki które jeszcze nie były w ciąży mówią że często tak mają jedna z nich nawet miała tak że po tygodniu takich bólów dopiero okres się zaczął. Może jutro kupię test.

Gość anann
hm racja, ze po porodzie to tam wszystko jeszcze szaleje a w poniedzialek to rzeczywiscie moim zdaniem niemozliwe zebys zaszla, myslalam, ze to jakos wczesniej bylo.. mala szansa na ciaze moim zdaniem, ale jak okres nie przyjdzie to rzeczywiscie kup test, ale tez nie martw sie zabardzo bo przez te nieregularne cykle to niewiadomo ile moze sie spozniac.

No tak tylko gdyby nie ten ból czuję się jakbym miała okres ale może coś mi świruje organizm

Gość anann
Nie, teraz nie chciałabym. Wolałabym jeszcze z 2-3 lata poczekac. Czekaj cierpliwie na okres, musi nadejsc :)

Gość cismarch
Na początku ciąży (pierwszy trymestr) wszystko dla mnie było dziwne. Głód zmieszany z totalnym brakiem apetytu np.

Gość anann
Ja tez sie modle zeby okres nadszedl :P Ale czy ktoras z Was miala tak, ze oprocz tych bolow brzucha nic innego nie odczuwala? Nie bola mnie piersi, nie czuje nadmiernego zmeczenia, nie odrzuca mnie od alkoholu, po prostu nic. polinkama, daj znac jak test.

Na początku pierwszej ciąży to tak jak już chyba wcześniej pisałam jedynym jej objawem było brak okresu teraz też tylko ten ból brak krwi no i dzisiejsze mdłości. Test już kupiłam rano zrobię ale się boję... A Ty kiedy robisz?

Gość anann
ja zrobię za 2 dni jak okresu nie będzie.

Gość nie mam pomyslu na pseudonim
Polinkama :) :) Znamy się już z innego topiku. Słuchaj, ja przed ciążą miałam cykl 30 dni, teraz mam 34, za tydzień powinnam miec 3 okres po ciąży. Ja piersią nie karmię, ale słyszałam, że jak się karmi to może tak byc, że dostaniesz okres a później znowu nie ma, albo że cykle są bardzo długie. :) Nie stresuj się. :)

Nie mam pomysłu na pseudonim - tak pamiętam Cię. Może i za bardzo się tym przejmuję bo dużo dziewczyn pisało że taki ból a brak krwi oznaczał u nich ciążę. Mam nadzieję że u mnie tak nie będzie, za pierwszym razem tak nie miałam. A jak tam Twój dzieciaczek i ile ma bo nie pamiętam niestety

Gość nie mam pomyslu na pseudonim
Mój ma 4,5 msc. :) Ja jak czekałam na drugi okres to też prawie wyszłam z siebie, bo myślałam, że cykle bd miec jak przed ciążą a dostałam w 34 dniu. :P Nie wiadomo czy teraz bd miec regularnie, puki co też czekam - w niedzielę powinnam dostac.

Gość anann
u mnie dzisiaj rano przyszedl okres. wielka ulga, ale tez poczulam male rozczarowanie bo juz sie mentalnie przygotowalam na jego brak :P a jak u Was?