Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

przespalas bys za kase z facetem?

Polecane posty

Zonka jak dobrze ze Cie dorwalam.... pytanie pytanie mam !! masz juz ten zastrzyki?? ja bede miala w srode psikacz do nosA:)

Gość raflezja
Jeśli tylko nie byłby obleśny i odrażający to tak! Ale oczywiście za dużą kasę :P

Gość ja juz nic nie wiem....
Wertypie co Cie uderzyło w moim pytaniu? Bo tak zamilkłeś że cośchyba musiało...napisz że nie wiesz sam dlaczego i że sie nad tym nie zastanawiałeś i tyle...

Gość mi_mii_sio_wa
jestem gruba jak świnia i do tego niska dlatego takie małe foto dałam.

no spoko,w takim razie musisz być bardziej cwana niż taki typowy cwaniak ;) Gorzej z nietypowymi :D:D

tak jestem gruba jak swinia i bardzo sie sobie podobam ot problem juz Ci lzej pomaranczko??? Zono hahah niezly podzial . Dam Ci namiary na bankiety jak chcesz;p;p;p:):) i juz bez podzialu:):) 65 funtow dalam za ten psikac, zalatwil kolega tak jak mowilas u koksa , tylko zapytalam od razu powiedzial ze zalatwi . Zgadalam sie z kolezanka o tym psikaczu i mowila ze uzywala go , na krotko starcza a i tak zajebiscie dziala bo z bladej helenki zrobila sie czekoladowym bambuskiem:) :) w sobote bede ja widziala wiec sama sie przekonam:):):) bardziej zastanawiaja mnie te zastrzyki

wiaodmo, ze jakby mi specjalnie probowal pokazac ze sie skusze na kase bo jestem zwykla szmata to nie mialby szans... niestety jezeli o mnie chodzi to ja musze byc ta ktora kontroluje sytuacje, nie dalabym sie ponizyc w zaden sposob. gdybym poczula sie urazona to nici z tranzakcji. a pamietacie ten film 'niemoralna propozycja"? tam wlasnie byl taki facet na poziomie..

Gość mi_mii_sio_wa
Dodam że zorbilo mi sie jeszcze podpizdzie a od tego melanotaanu mam pieprzyka wielkosci złotówki na czole

no ja mam podobne zdanie jesli chodzi o ponizenie i kontrole sytuacji,ale dla mnie ponizeniem bylby sam taki seks no ale to dla mnie. muszę oglądnąć ten film ;)

Gość hyziodyzio5
za 250zl kupisz w polsce spray 20mg

Gość wartosci zasady,
ja juz nic nie wiem....-jestes jedyna normalna osoba w tym temacie

Gość hyziodyzio5
ile twoja kolezanka psikniec dziennie robi i ile waży ?

nie wiem na ile to starcza , ale ma to dwa tygodnie i jeszcze jej psika . powiedziala ze roznica jest kolosalna. Zono drogie bo trudno dostepne . W uk w wiekszosci same zatrzyki od biedy gdzies znajdzie sie psikacz .On sam dlugo za tym biegal bo tez mi mowil ze tylko zatrzyki a ja ci mowilam jaka mam uraze do igiel wiec odpada chyba ze moj bedzie mi robil w nocy jak bede spala hahah:) kolezanka jest drobna wazy z 55 kg max pomaranczko tak mam podpizdzie takie wielkie ze moglabym twoj pusty leb bez problemu schowac , by wiecej nie mogl szczekac:):)

Gość hyziodyzio5
ale wpierw usuń tą złotówę z czoła

wertyp nie pogrywaj ze mną ....to najpierw mi piszesz ze jestem wspaniała a teraz nie raczysz mi nic odburknąć nawet..ładnie to tak? a naprawde mnie ciekawi co Tobą kierowało..

wertyp nie pogrywaj ze mną ....to najpierw mi piszesz ze jestem wspaniała a teraz nie raczysz mi nic odburknąć nawet..ładnie to tak? a naprawde mnie ciekawi co Tobą kierowało..

co z tego jak ty jestes wspaniala jak wertyp by sie dal puknac za 3 tysiaki ? :P nie pasujecie do siebie i tak... ;) prawda --> a widzisz jak cie przekonalam :P a mi sie wydaje ze ta kolazanka to jeszcze na solar sie doprawia. bo po tym cie bierze 2 razy mocniej.

Gość hyziodyzio4
a ile psiknięć dziennie ?

Gość jeniiii9
ohydne szmaciska, za tysiaka na bank większość z was by tzipy nadstawiła :O

Gość Lady Love ciebie to za
darmo bym kijem nie ruszył.

prezes trzy tysie bierze a za mnie gora stowe by dal .... oj prezesie oj prezesie :):)kombinujesz . zono , przekonalas , nie wiem nie mowila nic o solarce , ona byla kosmicznie blada wiec skoro mowi ze efekt jest zajebisty to musi byc . Zapytam ja jutro HYZIO nie wiem ile psikniec Ja jak bede tego uzywac , nie bede sie doprawiac solarka chce zobaczyc najpierw czy to faktycznie dziala a jesli dziala to z pewnoscia juz nigdy wiecej nie wybiore sie na lampy