Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

przespalas bys za kase z facetem?

Polecane posty

Gość hyziodyzio3
solara jest potrzebna na poczatek 2 razy w tygodniu potem raz a na koniec raz na 2-3 tygodnie efekt murowany

Gość Lady Love to nieistotne
bo Ja bym Cię nie chciał.

Ja nie powinnam chodzic na solarium dlatego ze mam po tym uczulenie skorno kontaktowe , nie mila sprawa wychodza mi plamy., lekarz mi zabronil .. Zobaczymy jak bede juz to miala to sie przekonam czy to dziala

Gość ja juz nic nie wiem....
to że bysmy nie pasowali to ja wiem od dawna. Chociaż faceta porzadnego znaleźć ciężej niz porządną kobietę. Wynika to miedzy innymi z niesprawiedliwego przekonania,które ma niby rozgrzeszac każdego faceta,on zawsze moze sie usprawiedliwic ze po prostu miał potrzeby,za to kobiety potrzeby byly ignorowane przez lata.Faceci sobie wmowili ze najlepsze dla kobiety jest siedziec w domu i niańczyć dzieci...i przymykac oko na ich wybryki... jak widać nawet kobiety czesto piszą,że jak kobieta 'daje' za darmo to juz lepiej by wzięla za to kasę..czyli tu widac niezrozumienie dla niej jako człowieka.Nigdy nie spotkalam sie by ktos tak napisal /powiedzial o mezczyznie. nikt nie bierze pod uwage,ze w seksie NIGDY nie ma tak,ze jedna osoba daje a druga bierze...to zawsze jest wymiana...obydwie osoby dają i biorą...dziwka bierze kase,kobieta ktora robi to dla seksu odbiera przyjemnosc i orgazm .. no i facet tez moze byc latwy...i jest latwy jesli ulega kazdej kobiecie ktora tylkiem przed nim zamacha... dla mnie latwy jest ktoś kto ulega...kobieta ktora ma potrzeby i je zaspokaja niekoniecznie ulega..czesto to wlasnie facet moze jej ulec... kobieta ulega wtedy kiedy facet ja poderwie..a gdy ona przed nim sie wdzieczy to kto tu kogo podrywa? no i tak mozna wymieniac jeszcze sporo....

Gość hyziodyzio3
tylko po tym dziadostwie wyskakują pieprzyki brzydkie często wypukłe itp najlepszy jest oxsoralen ale ciezko dostac bez recepty

ja juz nic nie wiem.... --> niestety ale to zadna nowosc... to jest wlasnie ta niesprawiedliwosc, to kobieta daje, to kobieta latwa, to to to tamto, a facet moze brac ile chce, robic co chce i jeszcze oczekuje zrozumienia. nie zawsze, ale czesto.

właściwie uważam,że najważniejsze by mezczyzna był mi wierny i by nie miał na koncie burdelu ani zdrady w ogóle...nie musi być prawiczkiem chociaż ja jestem dziewicą.

no wlasnie czytalam o tych pieprzykach, ze sa bardziej widoczne no ale to po prostu dlatego ze kazdy barwnik w skorze ciemnieje wiec i pieprzuki i inne przebarwienia rowniez. ale plus jest taki ze zawsze mozna przestac a i efekt nie utrzymuje sie na stale.

zono tak jak napisalam kobieta latwa to dziwka , facet zmieniajacy czesto baby to kozak hyzio no wlasnie slyszlaam o tych pieprzykach ale ponoc znikaja i to nie jedna osoba tak mowila

Gość pytaczele
ja juz nic nie wiem....-ile masz lat?

ja juz nic nie wiem.... --> ale zapewnie ten sam facet ktory zaliczyl juz sobie garstke bedie wlasnie oczekiwal ze bedziesz trzymala dziewictwo dla niego jakby to on byl jakis wyjatkowy.. z tego powodu wlasnie pierdole dziewictwo i ciesze sie ze nic dla nikogo nie trzymalam. takie moje poczucie sprawiedliwosci :P

Gość laska pijana
dupa sprzedana. A takamalajedna daje dupy za gar zupy

no właśnie otóz to! I jak widac ja - chociaz nie rozumiem jak wlasciwie mozna chciec uprawiac seks bez milosci (w sensie nie potrafie sobie wyobrazic jak taka osoba sie czuje) to rozumiem ze ktos inny moze tak odczuwac,inaczej niz ja...i w związku z tym moze miec inny system wartosci ale zachowuje przy tym szacunek dla siebie i dla innych.Nie ma dla mnie szacunku ktoś,kto gardzi innym a robi to samo..to hipokryzja a wielu facetow jest hipokrytami w tym przypadku...

ja juz nic nie wiem bardzo madrze piszesz seks to wymiana, nie ma czegos takiego ze jedna ze stron jest latwa bo to przewaznie kobieta kokietuje a facet ktory mysli swoim czlonkiem raz dwa na takie igraszki leci

Gość hyziodyzio3
Właśnie nie zawsze znikają i nie wszystkie. Sprzedawcy tak piszą aby sprzedać jak najwięcej.

laska pijana dupa sprzedana - no nie koniecznie, ja nawet po pijaku bym tego nie zrobila, albo sie ma zasady albo sie ich nie ma alkohol to nie zadna wymowka

Kazda kobieta ma prawo wyboru I nie powinno sie jej za to potepiac . Uwazam jedynie ze taka kobieta takie cos powinna zatrzymac dla siebie dlatego ze nasze spoleczenstwo zrowna ja z ziemia . Ja osobiscie powtorze , nie zrobilam tego i wcale nie zaluje gdybym miala jeszcze jedna taka okazje takze bym sie na to nie zgodzila , mam zasady ktorych sie trzymam i wiem ze jak bym je zlamala to bym sie nie mogla poskladac

ale zapewnie ten sam facet ktory zaliczyl juz sobie garstke bedie wlasnie oczekiwal ze bedziesz trzymala dziewictwo dla niego jakby to on byl jakis wyjatkowy.. komus z takim podejściem nigdy bym się nie oddała.To niezrozumiale i krzywdzące podejście i dla mnie nie do przyjecia. taki facet ma w sobie za malo empatii..i zwyklej uczciwosci ale nie zamierzam zaprzedawac zasasd ze wzgledu na otoczenie..jest jak jest,trudno ja tez jestem jaka jestem,sa tacy dla ktorych warto..mam nadzieje lat mam 19 a co to ma za znaczenie?