Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

przespalas bys za kase z facetem?

Polecane posty

"byleby te maniery byly szczere" ty teraz jestes w takim wieku ze masz wyjatkowo trudno jezeli chodzi o facetow, bo faceci w wieku 19 lat sa bardzo niedojrzali. moj ma 35 lat i nawet sobie nie wyobrazam zeby mial mowic na mnie "moja dupa", to po prostu nie pasuje do jego wieku nawet :)

Gość ja juz nic nie wiem....
milosc=seks - tak to raczej faceci uwazaja :P jak kobieta brzydszato czas zdradzic i sie odkochac :P milosc to o wiele wiecej niz seks,seks jest jej dopelnieniem.

oczywiscie mogą nie miec ;) seks mozna przezywac na roznych wymiarach czyż nie? tyle że nie kazdy ma ochote zadowalac sie tymi nizszymi

czasem czym ktos bardziej glodny tym potem lepiej smakuje... porownanie tylko pokazuje jak faceci bardzo bywaja niewrazliwi,niedojrzali..sama nie wiem jak to dokladnie okreslic.

Wertep jestes tchórzem? Dobrze wiesz dlaczego pytam..

moze na to pytanie tez nie odwazysz sie odpowiedziec..no cóz jak wolisz.

a kiedys mial inny? na jakiej podstawie w takim razie kiedys o nim myslalas ze z miloscia sie laczy? bo ja wlasnie mysle o nimjak o przezyciu duchowocielesnym

"na jakiej podstawie w takim razie kiedys o nim myslalas ze z miloscia sie laczy?" bo sie nasluchalam, naczytalam a nie doswiadczylam. a potem byl zawod, a potem rozstania, i stwierdzilam ze nie ma sensu go tak wywyzszac.

nie chce mi sie tu tworzyc jakis wywodow. ziewam juz. chyba nie potrzebnie rano zwalilem konia, ale to byla milosc do samego siebie :)

kiedy zastanowisz sie nad "istota" seksu to niestety stwierdzisz ze jest to czysto fizyczne doznanie. brzydko mowiac wsadzanie penisa w pochwe posuwistymi ruchami.. milosc nie sprawia ze seks jest lepszy tylko wlasnie stosunek do niego. jak ktos uwaza ze seks bez miosci jest gorszy to nie zazna spelnienia. mysle ze odczucia zaleza od stanu umyslu.

rozumiem. Ja jednak wiem ze nawet nie chce doswiadczac tego bez milosci mam swoje powody

ja juz nic nie wiem.... --> oczywiscie rozumiem i mam nadzieje, ze sie nie zawiedziesz, zycze ci z calego serca :) a jezeli chodzi o mnie to ja niestety chyba zabalowalam za dlugo a jutro na rano do pracy niestety. skladam wypowiedzenie i mnie stres zzera troche, pewnie sie obraza :P

to nie mogles od razu tak napisac? dwa slowa,to bylo takie trudne? z szacunku do rozmówcy chociazby.. kiedy zastanowisz sie nad "istota" seksu to niestety stwierdzisz ze jest to czysto fizyczne doznanie. brzydko mowiac wsadzanie penisa w pochwe posuwistymi ruchami.. milosc nie sprawia ze seks jest lepszy tylko wlasnie stosunek do niego. jak ktos uwaza ze seks bez miosci jest gorszy to nie zazna spelnienia. mysle ze odczucia zaleza od stanu umyslu. zastanawialam sie i doszlam do innych wnioskow. Miedzy innymi przez moj stosunek do swiata w ogole,zycia po smierci,ludzkiej duszy,rozwoju swiadomosci.. tantra seksualna ci cos mowi tak poza tym?

dziękuje i wzajemnie wszystkiego dobrego :) to dobrze,ze są jeszcze ludzie którzy zyczą innym dobrze a nie źle

a ja bym chciala go doswiadczac najglebiej jak to mozliwe.. z medytacją a i owszem.

oczywiscie, ja szanuje twoje zdanie, nie musze sie z nim zgadzac, mysle ze na tym miedzy innymi polega dojrzalosc. a i dziekuje za mila rozmowe na poziomie, jak na swoj wiek to jestes wyjatkowo dojrzala, ja taka nie bylam :) dobranoc! prezes --> papa 🖐️

jesli chcesz by seks byl jkis tam duchowy. to szukaj prawika. takie zwiazki sa chyba najlepsze. jescie 1 dla siebie. uczycie sie nawzajem. wiecie ze byliscie dla sibie jedynymi. 1 milosc jest zawsz najwazniejsza. pozniej ciezko kogos pokochac mocno. no ale ktos moze zburzyc sielanke zdrada. wtedy juz nie masz uczuc. jestes obojetny, itd.

oczywiscie, ja szanuje twoje zdanie, nie musze sie z nim zgadzac, mysle ze na tym miedzy innymi polega dojrzalosc. a i dziekuje za mila rozmowe na poziomie, jak na swoj wiek to jestes wyjatkowo dojrzala, ja taka nie bylam W takim razie jestem dojrzała..nawet o tym nie wiedziałam :P ja również dziękuje :) dobranoc jesli chcesz by seks byl jkis tam duchowy. to szukaj prawika. takie zwiazki sa chyba najlepsze. jescie 1 dla siebie. uczycie sie nawzajem. wiecie ze byliscie dla sibie jedynymi. 1 milosc jest zawsz najwazniejsza. pozniej ciezko kogos pokochac mocno. no ale ktos moze zburzyc sielanke zdrada. wtedy juz nie masz uczuc. jestes obojetny, itd. no wlasnie ponoc jak prawik to predzej potem bedzie ciekawy jak jest z inną..facet prędzej niz dziewczyna. Ale nie kieruje sie tak wlasciwie takimi kategoriami,najwazniejsze by byl dojrzaly,madry i dobry a nie to czy juz z kims spał. A co do milosci to rozumiem ten mechanizm..wlasciwie zlo sie bierze ze strachu,a czlowiek zamyka sie na milosc rowniez ze strachu.Jednak taki czlowiek nigdy nie bedzie szczesliwy jak bedzie sie asekurował i tłumił pragnienia. Warto ryzykować mimo wszystko i zdawac sobie sprawe ze nastepna napotkana osoba nie zasluguje na ranienie ze wzgledu na poprzednią

ale ludzie maja rozne doswiadczenia i nie jest powiedziane,ze 1 zwiazek to najwieksza milosc..moze to bylo tylko zauroczenie

to raczej kobieta moze szukac kogos innego z ciekawosci. facet zawsze ma orgazm. zawsze czuje to samo. a kobieta jednak z 1 moze dojsc z innym nie. facet zdradza jesli kobieta juz go nie pociaga (ci starsi), albo jak mu nie daje regularnie.

Zdesperowana zona- no w tym temacie , Twoj nick pasuje jak ulal! Zagadzam sie z Twimi wypowiedziami . Rowna z Ciebie kobita! :)

Gość 98jkbh
raczej rowna dziwka, chcialoby sie powiedziec:o

Gość Pan Optymista
Facet jak dba o siebie to nawet w wieku 70 lat jest atrakcyjny dla kobiet.