Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

przespalas bys za kase z facetem?

Polecane posty

ja po pijaku bardziej sie pilnuje niz jestem trzezwa;) hehehe :) no wiecie w wiekszosci przypadkow jest na odwrot wiec w sumie sie nie dziwie ze takie powiedzenie powstalo:)

Gość hyziodyzio3
Mam nadzieję że zdajecie sobie również sprawę z tego że nie jest to do końca przebadane i w razie komplikacji nic nie udowodnicie sprzedawcy. Nawet na stronach piszą że Uwaga! Używanie melanotanu do celow innych niz badania labolatoryjne na wlasna odpowiedzialnosc!

na pewno sa tacy dla ktorych warto, ale mam nadzieje, ze bedziesz jednoczesnie oczekiwala podobnego podejscia.. niejednokrotnie tu na kafe spotkalam sie z opinia ze strony dziewic ze trzymanie dziewictwa dla tego jedynego jest jak najbardziej w porzadku nawet jak owy facet nie ma zasad. jak dla mnie to jest wlasnie brak szacunku dla siebie. stawianie sie na gorszej pozycji od faceta.

hehe zono tez tak mam :D tzn jak juz zdazy mi sie wypic za duzo co i tak rzadko sie zdaza to jedyne o czym marze to o spaniu :D

Gość pytaczele
ja juz nic nie wiem....bardzo mnadzre i dojrzale piszesz,moglabys podac swoje gg?

Gość ja juz nic nie wiem....
zgadzam sie z Tobą żono. Tylko mam nadzieje ze mnie facet w tej sprawie nie okłamie ale wiem ze zasluguje na kogos kto mnie bedzie szanowal i wierny bedzie

raczej nie...potem nie wiem kto sie do mnie uczepi..nie chce tu zadnych danych podawac jak ci zalezy to napisz swoje gg a ja sie odezwe jutro bo zaraz musze leciec kobiety darujcie sobie teksty dawanie dupy..faceci to faceci ale wy? nie mowcie tak o sobie i o innych kobietach...

Heniu wiemy , a slyszalas ze lekarze z australii zapowiedzieli ze jesli wejdzie to w legalny rynek to wiele spolek pojdzie won? Ja osobscie zanim to kupilam przeszperalam internet . skutki uboczne owszem na poczatku i tylko na poczatku nikt z aplikantow nie zauwazyl by cos sie dzialo w pozniejszym czasie . w kazdej chwili mozna przestac na tym swiecie nic nie jest pewne ... paracetamol okazal sie bardzo trujacym lekiem a biora go praktycznie wszyscy. bardzo uszkadza watrobe . Reka reke myje .. nie przekonam sie nie zrozumiem . Balabym sie gdyby faktycznie byly same negatywy, przewertowalam mase stron i komentarze negatywne sa ggarstka w tym stadzie

hyziodyzio3 --> nie chca odpowiadac bo nie do konca zostalo przebadane.. kazde takie ingerencje w organizm producenci sie wykrecaja od odpowiedzialnosci... nawet na tabletkach anty sa ostrzezenia przed rakiem itd. bo do konca to nigdy nie wiadomo z zadnymi medykamentami.

Gość pytaczele
ja juz nic nie wiem....5389563,skad jestes?

nie rozumiem jak np. facet moze mowic na swoja kobiete 'moja dupa" dupa to dupa a kobieta to kobieta..

z Polski :classic_cool: odezwe sie jutro po poludniu ;) ale bardziej pozno po poludniu niz wczesnie żona no i tak trzymać..musimy mieć do siebie szacunek bo jak nie bedziemy go do siebie miec to faceci dla nas tym bardziej nie beda mieć..

ja juz nic nie wiem.... --> jakby moj powiedzial na mnie "dupa" to by dostal w ryj. moj mowi "moja pani" albo "moja zona", ewentualnie "kochanie", "moja milosci". kiedys nazwal mnie przy kims "moj ptaszek" ale dziwnie to brzmialo jakbym byla jakis zwierzakiem..

ale inne niz ja ? ja zauwazylam ze ludzie jak sie zawiodą to często sie zmieniają..ale i tu wiem że nie warto...

zwlaszcza,ze naiwna nie jestem.Przeciwnie nawet żona oni tak mowia przy kumplach...wtedy tez mowia czesto o seksie z nia i oczywiscie jakby to inna przelecieli (albo juz przelecieli) :( ale moze mam pecha do facetow

ja juz nic nie wiem.... --> no torche mamy rozbiezne opinie na temat szacunku, ty masz te swoje zasady, trzymanie dziewictwa uwazasz za przejaw szacunku wobec siebie, ja np. tego tak nie widze, dla mnie przejawem szacunku wobec samej siebie jest sluchanie potrzeb ciala oraz wymaganie szacunku od innych.

ja juz nic nie wiem.... --> nie mam za duzo do czynienia z takimi chamskimi testami. tak maja chlopcy ponizej pewnego wieku, lubiacy imponowac kolegom, a pozniej sfrustrowani podstarzali faceci ktorzy nic w zyciu nie osiagneli i takim gadaniem podreperowuja poczucie wlasnej wartosci. facet ktory nie posiada kompleksow z reguly posiada takze maniery...

no torche mamy rozbiezne opinie na temat szacunku, ty masz te swoje zasady, trzymanie dziewictwa uwazasz za przejaw szacunku wobec siebie, ja np. tego tak nie widze, dla mnie przejawem szacunku wobec samej siebie jest sluchanie potrzeb ciala oraz wymaganie szacunku od innych. nie - ja tez mam takie podejscie jak Ty,tyle ze moja potrzeba ciala jest wlasnie czekanie z dziewictwem,seks z milosci,wyczekany

byleby te maniery byly szczere arabki..no,arabowie to przyklad najwiekszego dna mentalnego na jakie moze upasc czlowiek.Ich stosunek do kobiet jest tak karygodny,ze twoje porownanie jest nie na miejscu.

tez kiedys myslalam ze seks=milosc a milosc=seks. z czasem zmienilam zdanie, nie powidlo mi sie tu, zawiodlam sie tam i jakby ten caly "seks" stracil ta swoja wyjatkowosc.. nie zaluje sstraconego czasu, w koncu czegos sie nauczylam. wertyp --> dzieki bogu ze nie urodzilam sie w krau muzulmanskim bo z moim poczuciem niezaleznosci to by mnie tam szybko ukamieniowali :)

to jakas łaska ze mamy lepiej? bo tak to wyglada niestety.. a nie jestesmy gorsze od facetow