Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkodzis

Chłopak niechce stosowac prezerwatywy-jak mu wytłumaczyc, że ja nie chcę bez?/

Polecane posty

Gość brzydkodzis

Dlaczego faceci są tacy uparci ?! [zły]

Gość afarensis
a jest jakis niedorozwiniety zeby mu tlumaczyc? Tak spieszno mu do bawienia dzieci? Powiedz,ze nie zgadzasz sie na seks bez gumki i juz

Gość brzydkodzis
przyjmuję hormony, a mimo to mam plamienia między przerwami z odstawieniem, i boję się. Cięzko mi dobrac hormony, nie ma 100% pewności, tym bardziej jeśli właśnie te plamienia wystepuja. a on nie rozumie :o

Gość afarensis
ja bym pierd@lila takiego faceta dla ktorego przyjemnosc liczyla sie bardziej niz moje zdrowie i komfort

Gość normalnie :)
mówisz albo kondom albo nic z tego, szybko zrozumie

Gość brzydkodzis
dzieki dziewczyny, bo ja juz sobie dalam wmowic ze jestem panikara itd ;/

Gość ja też wolę bez
bo bez jest przyjemniej ale przecież loda możesz bez hiszpana też anala również i jeszcze parę innych też to w czym problem ?

Gość brzydkodzis
do anala potrzeba prezerwatywy :o na co jasnie pan nie chce sie zgadzac

Gość seks z gumce jest jak
dlubanie w nosie przez rekawiczke. zero radosci.. ale ja nie mam problemu bo u mnie zona nigdy sie nie zgadzala na seks w gumce

powiedz mu ze nie pojdzies do lozka wiecej bez slubu - bpo w rodzinie latwiej sie wychowuje dzieci;-))))

Gość brzydkodzis
tylko, ze on jest bardzo chetny do slubu a ja jeszcze nie. Nie chce dzieci teraz 😭

Gość co wy wogole za rady dajecie
lasce?? czasy gdy kobieta mogla faceta szantazowac seksem dawno sie skonczyly (no chyba ze ma jakiegos prawika/pantoflarza). przy takim szantazu nikt nigdy nie wygra. facet ruchnie cos na boku i tyle. zaden dorosly koles nie bedzie sie meczyl

Gość brzydkodzis
ja też mogę 'ruchnąc' na boku, gdy partner będzie miał prezerwatywę :o

no nie kobiety nie moga 'ruchnac' ty mozesz byc 'ruchnieta'

Gość brzydkodzis
można też bawic się z facetem wibratorem :p i to będzie wersja ''ruchnę''

Gość grzesznicaaaaaaaaaaa
Jak nie może ruchać? Ja na wielkim kut*sie to bym na jeźdźca tyłkiem waliła aż by iskry leciały. Niestety za mało facetów ma wielkiego.

brzydkodzis to też jest opcja. Mam nawet kupiony taki specjalny pas i czasem używam jak jakiś facet się zgodzi.

Gość brzydkodzis
grzesznica daj radę na sprawę prezerwatyw

nie pisz o wielkim bo jednym z powodow dla ktorych nie moge uzywac gumek jest to ze...sa za male (nie mowie o rozmiarze xxl). co do jezdzeniu na 'wielkim'?? chyba faktycznie nie bylas nigdy z takim bo to tylko bol dla kobiety i tyle. wierz mi wiem cos o tym dla faceta taki kutas to przeklenstwo - cale zycie musi uwazac aby kobiecie nie sprawiac bolu lub jej czegos nie uszkodzic

Pisząc duży mam na myśli 18 cm. Tak do 20 cm. Wiadomo, że powyżej 20 to już za dużo.

Co do gumek to facet powinien już zrozumieć, że ma zakładać jeśli nie chce zostać ojcem. Wytłumacz mu, że stosunek przerywany to nic pewnego. Może myśli inaczej.

Gość brzydkodzis
mysli tak bo jego byle 5 partnerek nie zaszlo z nim [pewnie dlatego byle, bo nie chcialy sie stresowac jak ja :O]

Gość Eeerrr...
No oczywiscie, ze jestes panikara! Hormony, gumki i co jeszcze..spirala, mierzenie temperatury??? Pewno jeszcze w dodatku po kazdym stosunku stresujesz sie i panikujesz, ze zaszlas. Po co faszerowac sie hormonami skoro chcesz i tak uzywac gumek? Wystarczy sama gumka i powstrzymanie sie od seksu w dni plodne. Jakby na to nie patrzec tabletki nie daja 100% pewnosci, a i gumka moze w tym samym czasie peknac.

Gość brzydkodzis
biorę hormony bo mam wielkie problemy z cyklem, tez endometriozę i muszę brac żeby przetrwac, ale mam plamienia i tak między przerwą z odstawienia co znaczy, że mogę byc niezabezpieczona. I przez to mam nie uprawiac seksu?

Gość Eeerrr...
O co chodzi z ta przerwa z odstawienia? Jak odstawiasz na 7 dni, to masz wtedy plamic (a nawet krwawic), czy masz plamienia w ciagu pozostalych 21 dni?

Gość brzydkodzis
tak, mam plamienia w czasie 21 dni. Nie mogę brac nie wiadomo jakich dawek hormonów bo organizm tego nie wytrzyma, tak lekarz mówi, i czeka aż się ustabilizuje. Teraz nowe leki i po pół roku ma byc lepiej. Ja chcę seksu, normalnego, bez stresu.

Gość jasne ze tak
Ja tez mam endometrioze wiec wiem jak to jest. Kilka lat temu musialam nawet brac tabletki przez 3 lata bez robienia przerw bo mialam tak ciezkie bole. Teraz wszystko sie ustabilizowalo na szczescie. W naszym przypadku tabletki potrafia byc zawodne zwlaszcza kiedy plamisz w trakcie cyklu. Kazdy kto mowi ze panikujesz nie wie o czym gada. Przykro mi ze masz tak niewyrozumialego partnera. Powinien cie wspierac zanim zachowywac sie jak ignorant

Gość .. wiem cos o tym
faceci sa beznadziejni

Jeszcze słowo a koleżanka będzie cię lizać. pomarańczo. ;) Jak to nie chce ? Albo zakłada gumę i wali albo wypierrdala. Co tu tłumaczyć Chyba że jest się na stałe. Wybacz ale też bym się wkurrwił :O Chyba lepiej zawczasu kopnąć taką w duupę... bo jak zacznie wymyślać to nie skończy. :O

Gość .. wiem cos o tym
wtf