Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie zawiedziona

randka i po randce ok potem cisza

Polecane posty

Gość wiecznie zawiedziona

Hey Poznalam faceta na imprezie z jakis miesiac temu poznawalismy sie pisalismy duzo ze soba, dzwonilismy do siebie, wlasciwie cale noce spedzalismy na rozmowie przez telefon.Wreszcie udalo nam sie spotkac. Wydawalo mi sie ze spotkanie bylo bardzo udane trwalo ok 5 godzin, nie bylo niezrecznych stuacji, mielismy mnostwo tematow do rozmowy. Po spotkaniu zadzwonil do mnie podziekowal, powiedzial ze jestem wspaniala i ze bardoz mu sie podobalo. Na drugi dzien przywital mnei cieplym smsem i nagle co cisza. Kompletnie nic taka sytuacja rwa juz tydzien, ja napisalam do niego niezobowiazujace trzy smsy i nic. Facet zamilk;/ wiem nei mial w stosunku do mnie zadnych zbowiazan ale ja kompletnie tego nei rozumiem;(

czego nie rozumiesz? Bylo milo, ale nie tak milo i obiecujaco, jak sobie myslal. Czas zapomniec i szukaj dalej.

Gość a nekrologi czytujesz czasami
? :O :D

Gość dakarka
ja bym sie odezwala i tyle zadzwon zapytaj wiedz;D

Gość dakarka
ale zaraz ma zostawic nierozwiazana sytuacje?po spotkaniu pisal, rano pisal i co zmienil zdanie nagle?a co mu wysylalas?a czmeu nei zadzwonilas?

Gość wdzięczna
Nie ma to najmniejszego sensu, chyba musisz sobie go odpuścić, nie ma nic na siłe

rozwiazac to mozna, samemu gume w majtkach :-P Jak facet nie odpowiada na zaden , to co drazyc temat .

Gość a ja uważam tak ze iz
że warto walczyć a nie tak odpuszczac więc zadzwon i sie nie czaj

Gość wdzięczna
nie możesz pokazać, że zrobisz wszystko żeby się odezwał, dziewczyny koniec-oni nie są najważniejsi.To oni mają się starać nie my

Gość wiecznie zawidziona
Ale wiecie co dziewczyny, ten facet wydawal sie na prawde bezposredni, nie wydaje mi sie zeby w ten sposob chcial zakonczyc znajmosc, wiem wiem wszystko na to wskazuje. Ale! ciagle mi sie wydaje ze zrobilam za malo te dwa smsy byly totalnie neutralne co u niego albo czy w koncu zalatwil przekladanie zajec...sama nie wiem, najbardziej wkurza mnie to, ze my nie potrafilismy wytrzmac pol giodziny zeby do siebie nei zadzwonic itd...czesciej wszystko wychodziloz jego inicjatywy, i co?jak to zapomnia?no jak?

Gość wdzięczna
z doświadczenia wiem, że jeżeli za wcześnie pokażemy zbyt silne zaangażowanie to jest to później wykorzystywane przeciwko nam. Ale każdy facet jest inny- to tez trzeba wziąć pod uwagę

Autorko skoro minął tydzień i wciąż milczy wydaję mi się , że już się raczej nie odezwie,aczkolwiek (choć sama w to szczerze wątpie), może ma nawał zajęc w pracy,albo coś się stało,może zgubił telefon...na 99% jednak jestem pewna , że po prostu w jego mniemaniu było miło ale się skończyło.Być może ma żonę ,dzieci...może chciał pójść z Tobą do łózka,nie udało się wiec zrezygnował...cięzko powiedzieć.

Ogólnie wydaję mi się , że osoba której na nas zależy mimo wszystko znajdzie choć chwilkę by się odezwać ...On nie znalazł...wiesz niektórzy to tchórze,mieszają w głowie,że niby wszystko pieknie ładnie a w rzeczywistości przestają się odzywać...to chyba najgorsze wyjscie z możliwych...taka cisza...bez zadnych wyjasniej , chocby głupiego smsa ...

Gość dakanaa
Do mnei kiedys facet odezwal sie dopiero jak dalam mu wyrazne sygnaly ze mi zalezy poniewaz uwazal ze jest na nizszym poziomie niz ja i ze nie bede chciala byc z takim facetem...a tu prosze bardzo jestesmy teraz para. Aczkolwiek racja kazdy przypadek jest inny

Gość wiecznei zawidziona
Wolalabym zeby wtedy nei zadzwonil po tej randce a on co zadzwonil i jeszcze mnie wychwalal;( ale myslicie ze jemu brakuje mnie?chyba ze juz uznal mnei za desperatke ze wypisywalam ;/

14:22 [zgłoś do usunięcia] dakanaa Do mnei kiedys facet odezwal sie dopiero jak dalam mu wyrazne sygnaly ze mi zalezy poniewaz uwazal ze jest na nizszym poziomie niz ja i ze nie bede chciala byc z takim facetem...a tu prosze bardzo jestesmy teraz para. Aczkolwiek racja kazdy przypadek jest inny I właśnie o to przykład, że nie powinniśmy bawić się w żadne gierki,udawać , że nam nie zależy, że facet ma się pierwszy odzywać ,prosić nas o spotkania,jeśli czasami my też wyjdziemy z inicjatywą świat się nie zawali;)

Gość wdzięczna
a ty jak bys to chciała rozwiązać?

Gość _uśmiechnięta_88
dziwne pytania zadajesz jak może mu Ciebie brakować skoro się nie odzywa no pomyśl trochę!! śmiechu warte, gdyby chciał znalazłby sposób żeby się skontaktować z Tobą, być mądrzejsza..ile masz lat??

14:24 [zgłoś do usunięcia] wiecznei zawidziona Wolalabym zeby wtedy nei zadzwonil po tej randce a on co zadzwonil i jeszcze mnie wychwalal;( ale myslicie ze jemu brakuje mnie?chyba ze juz uznal mnei za desperatke ze wypisywalam ;/ Autorko ja wiem , że to smutne i przykre ale myśle, że gdyby mu Cię brakowało -odezwałby się, no chyba , że stalo się coś naprawde poważnego,w co szczerze zresztą wątpie.I gdyby uznał Cię za desperatkę po napisaniu 3 smsów przez tydzień to sam musiałby być desperatem;) głowa do góry, jak to się mówi, brak wiadomości to czasami najlepsza wiadomość...być może jeszcze się odezwie;)

Może przypomniał sobie, że ma dziewczynę i postanowił się opamiętać

Gość _uśmiechnięta_88
ja myśle, że on nie chce mieć z Tobą kontaktu, skoro minął tydzień a on nic, nie ośmieszaj się i nic więcej nie pisz, bo pomyśli że jesteś jakąś desperatkę i że lecisz na niego, facetowi też musi zależeć, pisałaś już do niego i znów chcesz??chcesz mu się narzucać??

Gość _uśmiechnięta_88
albo uznał że nie masz żadnego zajęcia tylk0o facet i facet, skoro pisałaś że cały dzień i noc rozmawialiście, uznał że świata po za nim nie widzisz i odpuścił, mogłaś być też nie dostępną trochę bo faceci takie lubią, a nie takie łatwe..

Gość _uśmiechnięta_88
ile masz lat autorko a ile ten facet??

Gość _uśmiechnięta_88
malutka_w_szpileczkach_ faceci tak zwykle mają jak im coś nie pasują to odchodzą tak bez słowa...standard..

13.12.2011] 14:31 [zgłoś do usunięcia] _uśmiechnięta_88 albo uznał że nie masz żadnego zajęcia tylk0o facet i facet, skoro pisałaś że cały dzień i noc rozmawialiście, uznał że świata po za nim nie widzisz i odpuścił, mogłaś być też nie dostępną trochę bo faceci takie lubią, a nie takie łatwe.. Oj nie wszyscy ...wierz mi...jeśli facet jest normalny nie beda go bawiły tego typu gierki;)aaa... i to , że dziewczyna napisze smsa , dwa lub trzy nie oznacza , że jest łatwa;)

13.12.2011] 14:33 [zgłoś do usunięcia] _uśmiechnięta_88 malutka_w_szpileczkach_ faceci tak zwykle mają jak im coś nie pasują to odchodzą tak bez słowa...standard.. To racja, większość tak własnie robi...tchórzostwo i tyle;)

Gość _uśmiechnięta_88
ja też tak nie raz miałam, ale ja olewał idiotów!