Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie zawiedziona

randka i po randce ok potem cisza

Polecane posty

Gość dfhgdafgsjfgSJHFs
ponawiam pytanie, dlaczego jeszcze do niego nie zadzwonilas?

Gość wiecznei zawidziona
wlasciwie z dwoch przyczyn pierwsza jest taka ze po trzech wiadomosciach dodam ze ostatnia jest juz dosyc emocjonalna usunelam numer zeby dalej nie robic z siebie idotki skoro on mi nie raczy odpisac. Zaluje ale wiem ze pewnie na trzech smsach bym nei zakonczyla;/ a cicho liczylam ze ostatni sms go sprowokuje

Gość Nataszka2424
Hahaha ja też usunęłam jego numer i liczyłam, że podołam a później bilingów online szukałam, żeby odzyskać nr :D

Gość dfhgdafgsjfgSJHFs
bez sensu, dzwoni sie i wtedy sie okazuje, jak jest. czy facet odbierze, czy nie, czy odpowiada polslowkami, czy normalnie itd :P piec minut roboty i wiekszosci przypadkow wiesz na czym stoisz, a tak siedzisz i modlisz sie do fona.

Gość Nataszka2424
To prawda... zresztą.. ja nie wierzę w smsy, w nich nie da się przekazać 100% emocji, uczuć, słów, jakie chciałoby się wypowiedzieć a jakie mozna usłyszeć tylko podczas normalnej rozmowy, więc lepiej zadzwoń i będziesz miała 101% pewności.

Gość wiecznei zawidziona
i co odnalazlas numer?ja tez juz myslalma o bilingach ale bedzie ciezko go odnalezc..ale przynajmniej juz nie robie przed nim z siebie idotki, bo jak jzu wiele osob napisala zapewne mu po prostu nie zalezy.

Gość aaaaaaarwena
potworne to jest ze strony facetow, tak postepuja totalne dupki szkoda ze tak duzy procent jest takimi frajerami :O dobrze ze usunelas numer, tereaz jak bedzie chcial to sie odezwie

Gość wiecznei zawidziona
ale skoro nie odpisuje,to by odebral telefon?zreszta uwazalm ze ja zrobilam pare krokow traz czas na niego!a skoro on ich nie robi moze powinnam zaczac zapominac.

Gość Nataszka2424
Tak, odnalazłam, ja mam numer w Orange a po zalogowaniu na stronę www w zakładce ''bilingi'' są wszystkie numery wychodzących rozmów i smsów. Nie wiem jak to jest w innych sieciach ale na pewno jakieś bilingi są...

Gość dfhgdafgsjfgSJHFs
rozne przypadki chodza po ludziach. mialam sytuacje, gdy sypal mi sie telefon i nie dostawalam wiadomosci o ile nie wyciagnelam z telefonu baterii na chwile. nie chce mi sie czytac znowu wszystkiego, ale kto najczesciej do kogo dzwonil, jak rozmawialiscie? poza tym przychylam sie do nataszki - zadzwon i zobaczysz. jak nie odbierze, to nie. nie licytuj sie na to kto zrobil wiecej krokow, bo w tej chwili nic ci to nie da:P dzwon i opowiadaj nam tu szybko, co bylo :D

Gość wiecznei zawidziona
wiecie ja tez sie gryze z tym wszytskim poniewaz on mi dawal jakies wyrazne sygnaly z emu sie podobam ja staralm sie nie okazywac nazbyt mojego zainteresowania, ale byc moze moje przekonanie jest bledne i tak i tak by zakonczyl znajmosc w ten sposob.Dlatego napisalm te wiadomosci do niego, zeby z ajakis czas sobie nei wyrzucac ze moglam sie bardziej postarac.Ale uz nie mam pomyslow co jeszcze moglabym zrobic, chyba jedyna opcja jest zapomniec.

Gość Nataszka2424
No jak wolisz, więc albo już zacznij zapominać albo upewnij się i zadzwoń.

Gość dfhgdafgsjfgSJHFs
nataszka dobrze mowi, woz albo przewoz -dzwon, albo zajmij sie ciekawszymi sprawami, bo babskie analizowanie nic tu nie zdziala.

Gość Nataszka2424
Trochę mnie dziwi takie zachowanie a la nastolatek, bo ten Twój ma 27 lat... No niby każdy facet dojrzewa emocjonalnie w innym wieku, ale takie dziecinne gierki u prawie 30letniego mężczyzny nie za dobrze o nim świadczą.. Nie rozumiem, jak można nie odpisać wiedząc, że ktoś na to czeka, chamstwo i tyle.. Powinien chociaż napisać czorcie diable daj sobie spokój.. Jesteś pewna, że on ma tyle lat? Ja mu daję max 23.

Gość Nataszka2424
Ja Ci dobrze radzę dzwoń, nie pożałujesz. A w dupę z tym co sobie o Tobie pomyśli, przecież sam jest jakiś inny ;)

Gość wiecznei zawidziona
wiesz po ostagniej randce on zadzwonil i mowil jaka to jest wspaniala jak moje wrazenia, rano napisal mi bardzo milego smsa i to byl ostatni jego kontakt w stosunku do mnie. Potem moje smsy bez odpowiedzi. Dodam ze ostatnia ansz randka byla udana chyba ze teraz wyjdzie na to ze tylko z mojej strony;) ale on wczensiej do mnie dzwonil dosc czesto ja tez ale czasem dzwonil pare razy dziennie zeby tylko na chwile mnei uslyszec, martwil sie jak dlugo nie odpisywalam itd. Numer jego odzyskac dopiero jestem w stanie za dwa tygodnie jak przyjdzie do mnie rachunek za telefon, a wtedy ze tak powiem chyba bedzie juz po ptakach;) Ale z mojej ostatniej wypowiedzi bardzo sie otworzylam tzn napisalm mu wlasciwie wszystko czego wczesniej nie okazywalam ale bez jakis tam nadmiernych wylewnosci i bez okazywania wkurzenia itp Zatem uwazam ze gdyby chcial odpisal by przynajmniej przepraszam ale ja czuje ze to po prstu nie to.

Gość dfhgdafgsjfgSJHFs
no to nie dzwon i z glowy, poczytaj jakas ciekawa ksiazke :D

Gość wiecznei zawidziona
hahaha niestety jestem pewena ze ma tyle;) Ale wiecie dziewczyny on zachowywal sie jak dojrzaly facet to jest jego piuerwszy taki dziwny wyskok wczesnije dzwonil kiedy obiecal, nie spoznial sie nigdy, pisal nawet czesciej nzi tego oczekiwalam, no i ten jego poranny sms nie zapowiadal czegos takiego;/

Gość wiecznei zawidziona
wlasnie wlasnie w tej chwikli i tak mam juz zwiazane rece.

Gość Nataszka2424
Lepszy motyw- jedź do niego tak bez zapowiedzi, poczekaj na niego po pracy albo do domu, jeśli masz pewność, że akurat w nim jest. Ale będzie zaskoczka :D

Gość Nataszka2424
A jak brzmiał dokładnie ten ostatni sms??

Gość wiecznei zawidziona
Jego ostatni sms dzien dobry;)zycze Ci jzu milego dnia, mnie niestety czeka ciezki , a tak w ogole jak plany na dzisiejszy dzien? cos w tym stylu....nic nie zapowiadalo burzy;)w dodatku napisla go dosc wczesnie bo mnie obudzil.

z wlasnego doswiadczenia wiem ze na bank w gre chodzi inna kobieta mialam juz pare takich sytuacji bo juz tych spotkan przewalilam ;) i jak sie ktos nagle nie odezwal to zaraz sie dowiedzialam ze do bylej wrocil niezle nie ( oczywiscie przede mną nic sie nie ukryje ) wiec u ciebie na 100 pewnie jest tak samo olej goscia i tyle nie ma co roztrząsac

Gość wiecznei zawidziona
myslalam juz o zaskoczeniu go gdzies itd, ale jezlei on nei chce tego kontaktu ze mna to ja tez nie chce latac za nim. I tak wydaje mi sie ze zrobilam za duzo, ale to dlatego ze nie miescilo mi sie w glowie ze ten facet mogl tak sie zachowac.

Gość dfhgdafgsjfgSJHFs
ja tam nie wierze w takie nagle zrywanie kontaktu bez powodu, jesli nie bylo ku temu przeslanek. jak facet nie jest zainteresowany to mozna to wyczuc, jest chociaz subtelna zmiana w jego zachowaniu. to mu napisz na gg, albo fb, ze ci sie jego numer fona wykasowal :D

Gość Nataszka2424
Nie pojawiają się żadne nowe posty/ nawiązania kontaktów na fb czy nk? Na GG ciągle niedostępny?? A jak wyglądasz? Może facet się przestraszył, że Ty taka piękna a on taki balon i nie wart Ciebie ;)

Gość Nataszka2424
Sranie w banie z tą żoną, na pewno jej nie ma, dziewczyny pewnie też... skoro miał tyle czasu na długie rozmowy z Tobą to gdzie wtedy była?? Chyba, że wyjechała albo pokłócili się czy cuś a teraz wrócili a Ciebie olał...

Gość wiecznei zawidziona
Wlasnie obserwuje jego komunikatory i nic nic nowego...na gg ciagle ma opis ten sam od tygodnia, ale moze siedziec na niewidocznym, na nk ja nie mam nk wiec tylko moge zaobserwowac jego profil ogolnie i bez zmian a na fb nic nie ma nowego ale on tak malo raczej bywal. Co do wygladu to on az tak tragicznie tez nie wyglada;p tzn teraz ja sobie wmawiam ze na pewno cos mu musialo zaczac nie pasowac w moim wygladzie mimo ze mowil cos innego. Ja to wlasnie wszystko analizuje i nic nie zauwazylam dziwnego jak zwykle cale spotkanie wlasciwie sie przesmialismy itd bylo na prawde zabawnie, a tu co;/

Gość wiecznei zawidziona
zreszta on mi nie psuje do goscia ktory by zrezygnowal bo stwierdzil ze jestem za ladna czy cos chyba by napisal przynajmniej o swoich obawach czy powiedzial...ale przyznaje nie jest facetem trafiajacym w moj gust a jednak u mnei cos zaskoczylo u niego chyba nie;(

Gość dfgsdfgds
ja w takiej sytuacji po prostu zadzwoniłam i nie musiałam o nic pytać. Chłodny ton głosu, rzeczowa rozmowa - wszystko jasne. Żeby mieć 1000% pewności zapytałam, czy się z kimś innym spotyka - potwierdził. Żal, złość, ale i wielka ulga. Taka niejasna sytuacja jest bardzo męcząca, przerwij to jak najszybciej.