Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 262526latek

Mam 26 lat i zarabiam okolo 30tys/msc

Polecane posty

wczesniej sie odnioslam do tego ''sama wstawila'' i ''sama sobie winna'' ;) wnioski z moich obserwacji sie potwierdzaja :D 🖐️

Gość etuieteiortueirotuewoit
Ale z tym zakładaniem kont to już nie przeginajcie :o Mychol :o

Co jak co, ale Jennifer jak kon nie wyglada. Piekna nie jest, ale brzydka tez na pewno nie. Tu nie chodzi juz o jej wyglad, ale o to co ona wyrabia..

Gość qqqQQQQQqqqq
jennifer8787*** za samo założenie konta i rozpowszechnianie mojego wizreunku słono zapłaci ,ale jak jest bogata to może i mnie wzbogacić HA HA HA gila mni to z twoim zdiatkiem moge robic co chce:D:D:D

z reszta - nie tak dawno i po mnie byla jazda bo sie udzielalam ''za duzo'' na topiku o bmw. Kogos juz zabolalo ze ktos tam normalnie rozmawia, tez chodzily historie ze wszystko wymyslilam i ze jestem utrzymanka faceta jednoczesnie bedac na utrzymaniu rodzicow :D i niestety ale nikt mi tu nie powie, ze sama prowokowalam bo NIGDY nie zalozylam prowokujacego tematu, nigdy sie nigdzie nie przechwalalam a jedynie skorzystaliscie z tego co sie wam udalo wyciagnac z normalnych rozmow miedzy wierszami 🖐️ Sa po prostu tacy ludzie ktorzy zawsze beda zagladac w cudze zycie, ktorzy beda wiedzieli o tobie wiecej niz Ty sama i rozpowszechniali najrozniejsze ploty o innych. Ludzie gadaja by poczuc sie lepszymi od tych ''zlych'' ktorzy cos narobili ze zostali obgadani. Wniosek: A niech gadają !!! :D

Gość oszczedzać na allegro???
odnośnie spraw cywilnych, ja mam spore doświadczenie i prawda taka, że realnie nic nie zyskujesz zazwyczaj... ...tylko trzeba się po sądach nachodzić, ponieść koszta, a osoba która się zaskarża, zazwyczaj nie ma nic na siebie i komornik może ja tylko w dupę cmoknąć.... po paru latach sprawa się przedawni i klops, dług zostanie uwożony... a ty masz tylko stracony czas i zszargane nerwy TAK W PRAKTYCE WYGLĄDA SADOWNICTWO CYWILNE W POLSCE :P

no to cię uświadomię że mam dużo wolnego czasu i jeszcze więcej pieniędzy ,zeby wydać na takie coś jak ty .Nie mówiąć o znajomościach może ci się bardzo żle żyć...;)

Gość Izolacja
hahaha dobra jesteś :DSerio mam ubaw z ciebie. Sprawa o odszkodowanie hahah, no w sądzie to by cię chyba wyśmiali, że dała dupsko do neta a teraz chce odszkodowanie :D:D:D LOL :D i wyjaśnij proszę, dlaczego będziesz walczyć o odszkodowanie za rozpowszechnianie zdjęcia, skoro sama jr próbowałaś rozpowszechnić wrzucając do neta??!?!?? co, odiwdziało ci się? :D Zaczynamy się wstydzić?

Gość etuieteiortueirotuewoit
Mychol weź bo do każdego na forum się dopierdalaja prędzej czy później ale jenny sama prowokuje :o A do osoby która chce zakładac te konta mówię, nie rób tego, bo będziesz mieć przesrane, nie rozumiem jenny i jej zachowania ale po pierwsze nie szkodź sobie

Gość qqqQQQQQqqqq
A TO Z GOLA DUPA IDZIE NA PORTAL NIE NAPISZE CI JAKI, JEDNAK MA Z SEXEM COS WSPOLNEGO ZA DWA DNI ZDAM RELACJE :D:D:D

to bedzie zniesławienie mojej osoby:) osoba która daje zdjęcie do netu może się nim posługiwać ,widocznie znajomośc prawa jest ci bardzo boca.

moj mąż mówi zawsze że jak mnie ktoś skrzywi to..;) hehehe także wolę nie mysleć co się staanie ale sądy mogę się pobawić dla rozrywki.

Gość qqqQQQQQqqqq
JENA TY MNIE MOZESZ CMOKNAC W MOJA DUPE, JESZCZE MUSISZ O TO POPROSIC masz ladne konta pozakladane teraz bedziesz slawna:D:D:D

Gość a ja widzę miny sędziny
jak pójdzie to co jenny o kupie ojca pisała.Nie namawiam do kont , ale rodzina i mąż dużo by się dowiedzieli o sobie i jenny w trakcie takiej sprawy.I jeszcze zdjęcia córki wkleja, tez sie ucieszy córka kiedyś, już jest " sławna" - niestety .

Zakladanie kont na potralach z wizerunkiem Jennifer to juz naprawde przesada. To by swiadczylo o glupocie wiekszej niz Jennifer.

Gość kawaler do wzięcia
Kocham Jenny:) Co by nie mówić fajna z niej laska:) Urodę ma nieprzeciętną ( jestem facetem i potrafię to ocenić, zdanie zazdrośnic mnie nie interesuje;P ) o tej ponadprzeciętnej kasie duzo pisze i trudno powiedziec na ile to jest prawdą na ile nie w każdym bądż razie dziewczyn nigdy nie narzeka, zawsze uśmiechnieta i pozytywnie nastawiona do życia...Tylko szkoda że już zajęta:)

Gość Izolacja
"osoba która daje zdjęcie do netu może się nim posługiwać " no i ... ? Hahah wszystko co jest w necie mogę sobie wydrukować i podsyłać znajomym :D Czy też mogę sobie umieścić dowolny link np. na GG, co właśnie uczyniłam :D:D:D

Gość eer2
ty Jenny gramatyki i ortografii nie znasz a co dopiero polskie prawo a po cholere wklejasz swoje zdjecia na forum? w ten sposob to ty dajesz przyzwolenie by ktos posługiwał sie tym

Gość qqqQQQQQqqqq
CHYBA SIE ROZPLACZE ZE STRACHU SMIECIU

Gość oszczedzać na allegro???
to że ty masz znajomości, to może ci tylko pomóc wygrać sprawę, a kasy i tak nie zobaczysz, na 99% :P Ja tam zawsze jak ktoś się ze mną kłóci, to mu proponuję żeby mi sprawę założył :P jakoś chętnych nie ma....