Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość vnlfdlkjgkl
Z własnych gówien sobie powróżcie naiwne gówniary! Trzeba mieć z głową, żeby wierzyć we wróżby!

Gość precz z wróżeniem
ciemnota zasrana, zamulony beton!

Gość Super Wróżka tarota
Przykro mi Madziu, w kartach wychodzi, że będziesz mieć dziewczynę! A tak na serio to wstyd w wieku 14 lat wierzyć w bajki i wróżby!

Gość agaaagaa
Witam serdecznie..Prosze o wróżbe... Czy mamy szanse.. Jak nam sie bedzie układac czy mogę wiązać z nim swą przyszłość..??Cy jest szczery ? Agnieszka 05 05 78 Ryszard 11.06.80

Gość kaskadaaa
ni ma wroza;)

@kaskadaaa a no ni było wróża ;) bo niektórzy oprócz życia zawodowego prowadzą również towarzyskie czego i innym życzę @ postaram się w wolnej chwili odpowiedzieć wszystkim na pytania, oczywiście nie wróżę nastolatkom, bo to byłaby zwykła głupota wszyscy mają również prawo do swojego zdania na temat wróżb, zgadzam się z tym, że przez takie uzależnienie można stracić majątek, ba doprowadzić się do ruiny psychicznej dlatego ważne jest pamiętanie o zasadach Tarota, że jest to podpowiedź na chwilę zadania pytania, a nie droga życia jaką należy iść ja np. nie rozumiem jak można uważać, że modlitwa może sprawić cud, a zatem śmieszy mnie ten ciemnogród z tym niby bogiem, czy Bogiem, nie wiem jak to się pisze zadając pytania starajcie się je jak najbardziej doprecyzować, bo inaczej będę się ograniczał do bardzo ogólnych stwierdzeń miłej nocki życzę :)

Gość do pooh_tarot
Jakim prawem obrażasz ludzi wierzących? Twierdzisz, że wiara w Boga to ciemnota, a twoje wróżby wyssane z palca to co? Czym się jedno różni od drugiego? To twój tarot jest ciemnotą! Układasz karty i widzisz w tym przyszłość? Co za bzdura. Trzeba być głupim, żeby w to wierzyć!

@do pooh_tarot weź wyluzuj, bo ci żyłka pęknie, a nie wiadomo czy karetki/szpitale mają jeszcze środki by cię leczyć, toż to koniec roku i kontrakty na usługi zdrowotne się mogły skończyć naucz się również czytać ze zrozumieniem, bo nie obraziłem ani jednej osoby wierzącej, wyraziłem swoje zdanie na temat wiary, tak jak inni wyrazili swoje na temat Tarota; idąc twoim sposobem rozumowania, to odpowiedz mi dlaczego mnie obrażasz oraz inni, którzy nie wierzą w Tarota, toż to przecież według ciebie to samo poczytaj sobie trochę, a staniesz się mądrzejszy, to nie boli, można nawet zyskać, bo może coś do ciebie trafi nie mam zamiaru polemizować na temat wiary, bo nie lubię się zniżać do poziomu dyskusji o dupie maryni a odnośnie twojego ostatniego wykrzyczanego zdania, to wzajemnie, wiesz o kogo mi chodzi mam nadzieję :)

Gość CzariCzariJuNatDiOnliŁAn
Dziękuję serdecznie za odpowiedź 🌻 i mam taką sugestię do pozostałych - opanujcie się troche, bo niektórzy/niektóre z was tak oszalały na punkcie wróżb, ze co dostana odpowiedź to zadają kolejne pytania i dopytują jak opetani :o

Gość Faczenteg
Przepraszam. Czy stawia pan dzis moze tarota? Bo tez bym prosil.

Gość Koralkowa dama
Ja tez bym prosila jesli mozna.

@ wszystkich "obsłużę", ale niestety dziś nie dałem jeszcze rady usiąść do kart zbieram wasze pytania i odpowiem zbiorowo nikogo nie pominę, dajcie mi jednak trochę czasu to, że komuś odpowiedziałem, to nie była wróżba, a jedynie próba wyjaśnienia zagadnienia pozdrawiam, odezwę się najszybciej jak to będzie możliwe :)

Gość kaskadaaa
No i super:)Zycie towarzyskie potrzebne wszystkim:)))Pozdrawiam i nie moge sie doczekac:)

i czego sie ciskacie ludzie,niech kazdy wierzy w to co chce ,karta tylko pewne rzeczy podpowiada,i ewentulalnie doradza w ktora strone isc ale to ty decydujesz o swoim losie ostatecznie i ty masz wplyw na bieg wydarzen.a bieg wydarzen mozesz zmienic sam.ja tez skorzystalam z postawienia kart..i powiem wam jedno,kocham swojego partnera i mam nadzieje ze wszystko sie jakos ulozy ,a on oprzytomnieje i doceni to co ma,poczekam chwile na to ,niezadlugo bo bardzo to boli i ludzic sie bez konca niemozna..puki mam w sercu jeg i nadzieje.jak tak sie nie stanie pojde swoja droga z nadzieja ze moje zycie sie zmieni na lepsze kedys.bo niebede miec innego wyjscia chociaz tego bardzo niechce,bo jest dla mnie wszystkim.

Gość czarno bialy kwiatek
Witam.Bardzo prosze o wrozbe. Co mnie czeka w sprawach sercowych w przyszlym roku??? moje dane to Anna27.03.1984 Milego dnia,pozdrawiam :D

Gość co ze mna
mialam doprecyzowac pytanie. czy mam szanse na jakis zwiazek w tym roku? czy zaloze rodzine? 26.11.82 ania

sprecyzuje moze jeszcze moje pytanie wyzej. Co mnie czeka z obecnym partnerem Tomaszem a co z Jakubem.

sprecyzuje moze jeszcze moje pytanie wyzej. Co mnie czeka z obecnym partnerem Tomaszem a co z Jakubem.

Gość kur****o master
czarno bialy kwiatek - sprecyzuj dokładniej tomaszek ,jakubek i Ja postaw mnie na 1 miejscu bo po pierwszej nocy ja bede twoim marzeniem oni przegrają,z powarzaniem Kochaś.

Gość Bon Apettittt
Bardzo proszę o wróżbę. Jestem osobą samotną i stąd moje pytanie kiedy ona się skończy. Kiedy będę w poważnym związku? Czy jeszcze czeka mnie miłość taka prawdziwa? Jeżeli tak, to może widać kto to będzie i kiedy to się stanie. I jeszcze pytanie odnośnie mojej pracy. Jak długo będę jeszcze tu pracować, jeżli ta praca się zakończy, to co będzie dalej. Iwona 27.03.65 Dziękuję..............

@ poprosze i ja jesli mozna to, że w obecnej chwili masz myśli, które Cię blokują, a namiętność nieco przygasła, to wcale nie oznacza, że to pora nad zastanawianiem się o zakończeniu związku; oboje w stosunku do siebie wykazujecie dużą miłość, choć jest to inny rodzaj miłości, ale tworzycie stabilny związek, w którym na chwilę coś się zatrzymało; najważniejsze to umiejętność szczerej rozmowy @...jedna z wielu.... tęsknisz troszkę za tym co było? Może warto zakończyć myślenie o sprawach z przeszłości, zamknąć za sobą drzwi i otworzyć następne? Twoja sytuacja nie poprawi się, jeżeli po pierwsze nie posprzątasz po sobie i nie zamkniesz poprzedniego etapu; przestań się wahać i otwórz oczy na inteligentnego mężczyznę , a ułoży Ci się tak, że nawet Ci się o tym nie śniło @ a mam pytanie do Ciebie za mało danych, trzeba podać przynajmniej datę urodzenia, żebym mógł „wejść w energię; dobrze jest również podać imię, choć nie jest to konieczne w Twoim przypadku karty po prostu milczą, wyszły mi same jockery, a to zły znak, może warto zastanowić się nad sobą, bo sugestia jest związana z chorobą psychiczną @ zczczc widać ogromne niezdecydowanie ze strony partnera, które Ci przeszkadza; nie zdziw się, jeżeli okaże się, że on w planach wcale nie ma ani oświadczyn ani ślubu; oczywiście możesz czekać na oświadczyny, tylko nie zmarnuj swojego czasu; warto, abyś z nim porozmawiała szczerze czego pragniesz i czy on w ogóle ma zamiar się z Tobą wiązać @Za.inte.re.so.wa.na pomimo tego, że tworzycie całkiem niezły związek, to w najbliższym czasie mogą pojawić się problemy; nie zważaj na nie, bo nie warto; ewidentnie kocha Cię i ponieważ jest w sercu jego karta cesarza, oznacza, że kocha dziecko co do reszty, to pytanie zbyt ogólne, mogę jedynie odpowiedzieć, że jesteśmy sami odpowiedzialni za swój los, a więc od Twoich wyborów będzie zależało Twoje życie @ tez chcialabym wiedziec cieszę się i życzę powodzenia @ kaskadaaa numerologicznie, to rok zmian ale według kart niestety nie zbyt wesoły; czeka Cię rozczarowanie; warto zająć się sprawami zawodowymi, bo one będą w nadchodzącym roku wysuwać się na pierwszy plan; jeżeli masz zamiar rozpocząć coś na własną rękę, to dopiero w drugiej połowie roku; czeka Cię niezła harówka, ale nie zapomnij, że trzeba odpowiedni czas poświęcić na odpoczynek; sprawy sercowe, to nie 2012 rok, lepiej o nich zapomnij @ajjjj widzę, że bardzo chcesz kolejnego dziecka; czasem spójrz na świat innymi oczami, bo możesz przegapić coś, czego normalnie nie widać; obecnie ogromna ochota na posiadanie dziecka, która zakończy się powodzeniem; dużo jednak będzie zależało od Twojego męża; nastanie czas rezygnacji i chęci odstępstwa od tego pomysłu, ba nawet ludzie Ci bliscy będą mówić „a po co Ci drugie dziecko; masz związany z tą decyzją lęk, mogę nawet określić, że Twoje serce płacze; ale jest nadzieja i wszystko zależy od męża relacje z rodzicami bez zmian, będzie bolało i musisz bronić swoich racji; za to z rodzeństwem nastąpi zmiana relacji, oczywiście na dużo lepsze, choć będzie to wymagało wytłumaczenia z Twojej strony pewnych spraw @ ja również poproszę o wróżbę czasem drobny sms może zadziałać z siłą wodospadu @ ida29 nadchodzący rok to przede wszystkim praca i to taka, która daje solidne podstawy aby później żyło się lepiej; jeżeli masz plan na podjęcie własnej działalności, to wdrażaj go jak najszybciej, generalnie to co podpowie Ci intuicja, to tym się zajmuj; jeżeli myślisz o wzięciu kredytu, marzysz o czymś, to spełnienie tego odłóż na drugą połowę roku; co do miłości, to ktoś się pojawi, nawet więcej niż jedna osoba, uważaj na tego młodszego, bo to zły wybór @ czy ja mogę prosić postawiłem rozkład na rok 2012; najbliższy rok będzie związany z koniecznością obrony swoich racji, taka walka o swoje racje; miłość będzie, ale nie angażowałbym się tak od razu, raczej rozwijał to uczucie, bo ono musi dojrzeć; jeżeli w pracy masz szefową to uważaj na nią; a jak już się zakochasz, to nie idź na całość, żeby nie okazało się, że dziecko będzie musiało się samo wychowywać; czeka Cię podróż, która odmieni Twoje życie @ DIdiiiiiiiiiiiiii jesteś sama, bo zakończyłaś jakiś czas temu pewien związek, który należało zakończyć; nadmiernie starasz się kogoś pokochać, poczekaj, bo nie warto się spieszyć; Twoją zaletą są Twoje cechy charakteru oraz stan posiadania; coś co się skończyło musi umrzeć i umrze czy tego chcesz, czy nie; odblokuj się trochę, bo mimowolnie nie patrzysz na świat obiektywnie; jest ktoś, to osoba powracająca z podróży lub poznana przez Ciebie na wyjeździe @ Stop ciemnocie! a niby dlaczego wierzyć w Boga? Kim albo czym on jest, że trzeba w niego wierzyć? @ mydestinationnnnnn w nadchodzącym roku nie spodziewałbym się miłości; romans jest możliwy, ale szybko przeminie; przestań myśleć tak bardzo o miłości, bo nigdy jej nie znajdziesz; podporządkuj życie innym celom @ David Rockefeller szanowny panie, to ty jesteś masonem (jeżeli rozumiesz w ogóle pojęcie jakim się posługujesz) wielki to dla mnie zaszczyt, że tacy ludzie szukają u mnie odpowiedzi na tak ważne pytania coś mi się wydaje, że kiepsko ze zdrowiem będzie szanowna żoneczka będzie rogi przyprawiać, a i mocz będzie ciężko utrzymać, może warto zainwestować w pampersy ogólnie źle ale mogę się mylić, bo w twoim przypadku zastosowałem wróżenia z liści paproci, na czym zupełnie się nie znam stary zboku @ Antywróżka widzę u ciebie problemy z odczytywaniem końcówek; podstawówka, czy gimnazjum? @ hggkjhkjlk;;' gdy mi się chce, to rzygam, a co mam się powstrzymywać? tobie też radzę sobie rzygnąć i wciągnąć rzygi z powrotem @ justyna 24.09.1986 proszę bardzo, tym bardziej, że tak dobrego rozkładu to dawno nie widziałem @ vnlfdlkjgkl rozumiem, że ty sobie wróżysz właśnie w ten sposób niestety nie chcę żebyś mnie nauczył @ precz z wróżeniem kolega coś ma chyba problemy z opróżnianiem się @Madzia1415 bez stawiania kart odpowiem Ci, że będziesz miała, bo nasze losy zależą tylko od tego jakie decyzje podejmujemy; co do blizny, to są obecnie takie metody ich usuwania (np. laser), że jeżeli Cię stać, to zniknie @ Super Wróżka tarota no chyba w twoich kartach; może zamiast wydawać na gumy Donald warto było zainwestować w lepsze karty? @ agaaagaa karty pokazały, że facet jest warty zainteresowania; jest duża miłość i wręcz małżeństwo; dziecko będzie i to ono przewartościuje wasz świat; jakieś problemy natury finansowej @ czarno bialy kwiatek numerologicznie, to rzekł bym iż nowe otwarcie obecnie widać, że musisz odpocząć po czymś, co Cię wykończyło; masz, ba Ty chcesz za bardzo na siłę kogoś poznać i kimś być, ale chyba nie tędy droga; uczucie musi rozkwitnąć; poszukaj kogoś, z kim jesteś związana zawodowo @ Bon Apettittt zmiana pracy jest możliwa zimą 2013 roku co do związku to przykro mi bardzo, ale przez najbliższe dwa lata będzie zima może warto zająć się czymś innym, znajdź swoje przeznaczenie, zacznij pomagać innym

dzieki :) chyba masz racje,nudzi mi sie w tym co jest,jestem tym zmeczona.Nie napisales tylko co w zwiazku z Jakubem.Wlasnie on zajmuje sie tym co ja.Jeszcze sie nie znamy ale to tylko kwestia czasu.Czy cos z tego moze wyniknac?

A jezeli chodzi o moje rozterki uczuciowe? Jak one sie potocza? czy jest mozliwe zeby ktos 3 dazyl mnie mikoscia?Jesli tak,to kim jest ta osoba?No i jak sprawy powiekszenia rodziny?

Gość DIdiiiiiiiiiiiiii
jesteś sama, bo zakończyłaś jakiś czas temu pewien związek, który należało zakończyć; nadmiernie starasz się kogoś pokochać, poczekaj, bo nie warto się spieszyć; Twoją zaletą są Twoje cechy charakteru oraz stan posiadania; coś co się skończyło musi umrzeć i umrze czy tego chcesz, czy nie; odblokuj się trochę, bo mimowolnie nie patrzysz na świat obiektywnie; jest ktoś, to osoba powracająca z podróży lub poznana przez Ciebie na wyjeździe Dziękuję bardzo za poświęcony czas. Mam tylko pewne niejasności w związzku z wróżbą. czy mogę jeszcze dopytać? Nie zakończyłam związku- jestem sama od zawsze:( zakończyłam raczej pewien etap w moim życiu. Chciałabym bardzo kochać i być kochaną, ale niestety nie mam scześcia:( nie rozumiem co oznacza,że nie patrze na świat obiektywnie? w jakim sensie? wiem że jestem pesymistką, ale nie wiem o co tu chodzi? i pytanie najważniejsze- jest ktoś- czyli jest to osoba którą już znam? a mogę coś wiecej się dowiedzieć? było by mi już łatwiej? czy to moja 2 połówka? kiedy się złączymy w jedność? przepraszam,że tak wypytuje, ale naprawde zależy mi na znalezieniu miłości:(

A jesli wczesniejsze pytania bylo zbyt ogolne to moze moglby pan postawic mi karty na przyszly rok gora 2 lata. Aha i moze tez moglby mi pan napisac jak karty odnosza sie do tego co juz przezylam. Bede bardzo bardzo wdzieczna gdyy zalezy mi na tym.