Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Witam. Justyna 02.04 79, Darek 05.06.80 -czy ten związek przetrwa? Czy będziemy mieć jeszcze dzieci? Chcę otworzyć działalność-czy się uda czy nie warto się za to brać? Jak nam się ułoży obojgu z pracą?

Gość Zai.nter.eso.wana
No wlasnie. Bedzie pan jeszcze wrozyl? Tam na Poprzedniej stronie sa juz moje dane i pytania. Bardzo bardzo prosze o poswiecenie mi uwagi.

Gość od ilu lat
podejmujesz sie rozlozenia tarota na dana osobe?

@ tez chcialabym wiedziec w ogóle na wiosnę 2012 widzę jakieś sprawy związane z umocowaniem prawnym, co pozwoli na spełnienie Twoich marzeń; wiele ciekawych ludzi będzie się kręcić wokół Ciebie na jesieni 2012, a Ty nie będziesz zdecydowana w kim ulokować swoje uczucia; eksplozja miłości na zimę 2012; później bardzo zmiennie w tym związku, raz dobrze, raz źle, aż w końcu dojdziesz do wniosku, że to jeszcze nie to tak więc zakochasz się w 3 kwartale 2012 i jak będziesz chciała to pociągniesz ten związek, tyle, że nie będzie łatwo ja nie widzę takiej stabilizacji do końca 2014, a stawianie kart na dłużej niż trzy lata nie ma sensu, ba właściwie to dwa lata to już bardzo długi okres czasu, bo w tym czasie bardzo dużo może się zmienić pamiętaj, to jest analiza na chwilę obecną @ Zai.ntere.sowa.na ponieważ pojawiły się dwa wpisy muszę mieć pewność, że to jedna i ta sama osoba -> zaczernij nick i zadaj jeszcze raz to samo pytanie z tymi samymi danymi dobrze żebyś określiła, czy mieszkacie razem aha i z zasady nie wróżę na zdrowie, bo od tego są lekarze @ justyna, 24.09.1986 przede wszystkim dziękuję za bardzo precyzyjne pytanie, będzie dużo łatwiej postawić karty numerologicznie, rok 2012 jest bardzo dobry na rozpoczynanie przedsięwzięć związanych z biznesem no właśnie, gdy pytanie zadane konkretnie to i karty jasno pokazują wszystko i nie trzeba się niczego domyślać masz tak wspaniałe karty, że tylko pozazdrościć widać, że chcesz wziąć na siebie odpowiedzialność za powodzenie przedsięwzięcia i nawet jeżeli z tego powodu masz obawy czy podołasz, to naturalne; być może czujesz się niekomfortowo w obecnej chwili ale to tylko z powodu, że sprawy są zawieszone, gdy tylko zaczniesz je pchać do przodu, poczujesz się od razu lepiej; koroną sprawy jest podjęcie przedsięwzięcia, na co przemawia karta Maga; masz już plan działania, ewidentnie się już urodził w Twojej głowie i stabilnie czeka na wdrożenie; w bardzo bliskiej przyszłości czeka Cię załatwianie spraw, jakieś negocjacje, ale przebrniesz przez nie swobodnie przez zdolności dyplomatyczne, umiejętne posługiwanie się słowem; widać, że pragniesz podjąć próbę, a rodzina lub znajomi Ci do doradzają, widzą, że to ma sen i że z tego będą pieniądze, a Ty awansujesz społecznie; Ty obawiasz się o sukces materialny, zupełnie jest to normalne, ale uwierz mi, że niepotrzebne; karta ostatecznego rezultatu pokazuje rodzący się biznes nawet nie wiesz jak los Ci sprzyja, żadnej negatywnej karty, ale to dzięki sprecyzowaniu właściwemu pytania @ bielutka snieżynka nie będę zaglądał w serce i myśli partnera, bo to niezbyt ładne postawiłem rozkład pytając czy wrócicie do siebie na pierwszy rzut oka widać, że wasze relacje to w tym momencie nie jest miłość, ale na szczęście nie spaliliście za sobą mostów, można by rzec, że to taki inny rodzaj znajomości; Ty ewidentnie jesteś przybita, przytłoczona rozstaniem, ale w stopniu umiarkowanym, płakać to Ty za nim nie płaczesz, po prostu jest Ci smutno; on z kolei jest jak ten wolny ptak, który może się wyszumieć, gotowy jednak do podjęcia rozmowy z Tobą; Ty moja droga musisz popracować nad sobą, zastanów się nad tym co to jest związek, jak ciężko trzeba pracować codziennie by go utrzymać i jakie powinien mieć podstawy, by się nie chwiał; on tę podstawę ma i gotowy Cię wspierać, ale oczekuje na ruch z Twojej strony; szkoda, że nie piszesz co było powodem tego, że związku już nie ma; powrót do siebie ma sens, bo gdy uporządkujecie swoje sprawy to wasz związek znowu rozkwitnie, zacznie się jakby od nowa; ostatecznie jest spełnienie marzeń i bezpieczeństwo w związku @ Leniuch leniwy proszę bardzo @ co ze mna doprecyzuj proszę pytanie i podaj jakieś warunki brzegowe, bo tak ogólnie to bez stawiania kart mogę Ci napisać, że coś się zmieni, bo życie zmienia się każdego dnia codziennie jesteś starsza o jeden dzień, a co miesiąc o miesiąc podaj interesującą Cię sferę i jakiś punkt zaczepienia

@ od ilu lat to bardziej kwestia dojrzałości niż wieku, gdy sygnifikator jest wątpliwy, to odmawiam

Gość poprosze i ja jesli mozna
Sandra 030.01.1991r Czy sie rozwiade jesli tak to kiedy? Wiem ze jestem młodą mężatka :)

Gość ...jedna z wielu....
Czy w 2012 roku poznam męzczynę z którym stworzę szczesliwy związek? Marlena 7.11.1982

Gość poprosze i ja jesli mozna
przepraszan moja data to 03.01.1991

Gość a mam pytanie do Ciebie
czy najpierw stawiasz karty na rzeczy ktore sa wiadome zeby sprawdzic czy z marszu ludziom stawiasz i mowisz o rzeczach ktore moga ich załamać albo dac zludna nadzieje i niewlasciwa droge?? co wtedy jak im namieszasz?

Gość zczczc
jakbym sie ejszzce zalapala to: kiedy on mi sie oswiadczy? anita 20 07 1984, bart 27 11 1975

Gość tez chcialabym wiedziec
podobno za wrozby sie nie dziekuje, wiec... a co do spraw zwizanych z umocowaniem prawnym na wiosne-to wtedy mam sie bronic, wiec trafnie;) pozdrawiam.

@ajjjj ciężki rok za Tobą, to i nie ma się dziwić, że pytanie o związek, ale nie martw się już za chwilę poczujesz się lepiej (to względem numerologii); w nadchodzącym roku to Ty będziesz mieć więcej energii by powalczyć o związek, a partner będzie snuł myśli nad związkiem widzę, że jesteś zmęczona obecnie, a Darek tak jakby dobrze się bawił i nie dostrzega pewnych spraw; o związek będziecie musieli powalczyć jeżeli będziecie chcieli by przetrwał jest odmiana w związku za sprawą dziecka, ale musicie zastanowić się czego chcecie, bo ja widzę w dalszej mierze małżeństwo, a nie napisałaś czy Darek to mąż (chyba wiesz o czym ja piszę) w pytaniu o działalność ewidentnie przewija się Twoje życie osobiste, powtórzyły się aż 3 karty; myślę, że najpierw musisz uporządkować to co w domu, pomimo, że masz pomysł i wiesz czego chcesz; w najbliższym czasie pojawią się jakieś niewyjaśnione sprawy związane z tym pomysłem i choć jesteś zdecydowana na podjęcie działalności, to nie licz, że ktoś Ci pomoże, licz na siebie, inni będą się tylko przyglądać; boisz się nieco zmian, bo wiesz, że decyzja o rozpoczęciu działalności to ryzyko (stąd karta Koła Fortuny); w efekcie jest sukces i nagroda, ale nie licz na wielkie pieniądze, przynajmniej na początku

Gość kaskadaaa
Kasia 17.04.1982 Milosc,praca i ogolnie rok 2012 mnie interesuje:)

Darek to mąż.Jesteśmy małżeństwem 6 lat i mamy jedno dziecko. Ale czy będziemy mieć jeszcze jedno....czy wszystko poukłada się na tyle że się na to zdecydujemy?

Gość ja również poproszę o wróżbę
dziękuję za dotychczasową wróżbę, ale mam drobne wątpliwości, ponieważ ja z nim nie jestem, on wie o moim uczuciu ale on nie czuje tego co ja. bardzo mi na nim niestety zależy, nigdy nie czułąm tego co teraz. nie wiem jak mogę dać mu się wykazać skoro od kilku mcy nic się nie dzieje. mam nadzieję, że to się spełni, bo ten rok nie był najszczęśliwszy dla mnie...

Gość ida29
07.02.1982 r. Jaki bedzie dla mnie ten nowy 2012 rok, czy znajde swoja milosc i wyjde za maz i co z praca?

Gość ja również poproszę o wróżbę
przypominam datę urodzenia 19.07.1990

Gość czy ja mogę prosić
Witam. Czy ja też mogę prosić o wróżbę ? Chodzi mi o związek i pracę, nie mam szczęścia ani z jednym ani z drugim... Nie chciałabym podawać całej daty ur., żeby mnie nikt nie rozpoznał... Napiszę tylko, że mam na imię Ewa i jestem z lipca 84.

Gość DIdiiiiiiiiiiiiii
witam, jestem sama- co widzisz u mnie w sprawach uczuciowych? Dorota 9.9.87 pozdrawiam

Gość Stop ciemnocie!
Jak można w tych czasach wierzyć w takie gówna? A dlaczego nie wierzycie w Boga? Czym się wróżby różnią od reszty? Piszecie, że tamto to ciemnota, a wróżby to co niby nie? Znam wiele osób, którym wróżki nawciskały kitu do głów i gówno się sprawdziło, tylko kasę i nerwy przez to wróżenie można stracić!

Gość mydestinationnnnnn
witam ;) chciałabym się zapytac o to co mnie czeka w kwestii uczuciowej? Martyna 27.05.1991 r.

Gość David Rockefeller
Dziń Dybry! Mam pytanie do wróżki masonki! Czy moje plany odnośnie Rządu Światowego i eksterminacji moich przeciwników się powiodą? Moja Data urodzenia: 12.06.1915 Czykam!!!

I jeszcze jedno pytanie...jakie będę miała relacje ze swoimi rodzicami i rodzeństwem?

Gość Antywróżka
A skąd jakaś obca baba ma wiedzieć jakie będziesz miała relacje z rodzeństwem? Skąd ktoś to może wiedzieć? Jak możesz wierzyć w te durnoty??????

Gość hggkjhkjlk;;'
jestes taka upierdliwa ze az rzygac sie chce

Gość justyna 24.09.1986
Wielkie dzięki za wróżbę ze strony 9., wszystkiego dobrego :)