Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

allasandro

Pytanko do .... wszystkich (dorosłych)

Polecane posty

Chcę Wam zadać pytanie przez które ja osobiście byłam nieco skonfundowana... Czy jakby jakiś mężczyzna - przystojny, szarmancki, zadbany itd. zaproponował Wam że codziennie otrzymacie od niego 6 tys. zł w zamian za fellatio każdego dnia przez cały następny rok - jaka byłaby Wasza odpowiedź ? Nadmienię jeszcze że po roku macie na koncie ponad 2 miliony :) Jeżeli chodzi o męskie głosy to pytanie brzmi tak samo (niestety nie dokonam wymiany przystojniaka na piękna kobietę)

Gość wójekstaryhuejk
6 tysięcy a wychodzi się w worku słaby interes

Gość prawda w oczy kłująca
czyli normalnie o obciąganie chodzi? koleś musi być gruby/ brzydki/ upośledzony,żeby sobie laski nie znalezc niby majac tyle kasy. nie taniej do burdelu isc ?

kurcze nie rozkminiajcie prawdziwości sytuacji bo to czysta fikcja. przyjmijmy że gość ma miliardy i Wy akurat wpadliście mu w oko

Gość pocałuj mnie w dupe
.

a może jakieś czarne nicki się wypowiedzą żeby rozmowa weszła na cywilizowany tor bo pomarańczki jak zwykle zawodzą :D

Jestem niedorosła i odpowiem na to pytanie tak, jakby dorosły Ci nie odpowiedział: kobieta jest w stanie naprawdę się zeszmacić(tak samo zresztą jak facet), byle by mieć dobrze. I wcale jej się nie dziwię.

O rany, gdybym była dorosła i nie miała naprawdę innej szansy na przeżycie, gdybym miała stuprocentową pewność, że tę kasę da, to myślisz, że nie? Facet może sobie pierrdolić o honorze, godności i o szacunku dla samej siebie - my wiemy jak jest naprawdę. Każda z nas chce przeżyć życie najlepiej jak się da, ale ogranicza nas społeczeństwo i jego chore wymysły. Jak myślisz, skąd się biorą żywieniowe tabu? Z interakcji z otoczeniem. Gdyby Ci otoczenie nie wpoiło, że robale są ble, tobyś je żarła jak ludzie w Tajlandii. I na tym i to polega. Wyłącznie od własnego podejścia.

Z przykrością muszę stwierdzić, że chyba bym nie mogła :( Naprawdę z przykrością :P

Allesandro ciężko mi odpowiedzieć na tak abstrakcyjne pytanie i wczuć się w sytuację, w którą nie wierzę.

W obecnej sytuacji bym się nie zgodziła, bo mam za co zyć a nie jestem jakąś chorą materialistką. Poza tym liczę się ze swoim mężczyzną i nie wyobrażam sobie oszukiwania człowieka, którego kocham.

Dek@ - jesteś dorosła, masz 100%pewność że dostaniesz kase ale masz także inny wybór, Ten facet Cie nie zmusza on proponuje - przecież możesz pracować w kiosku ruchu, nikt Ci nie każe mówić kolokwialnie obciągać temu przystojniakowi. A co do podejścia - wiem że zależy od niego, chciałam zoobrazować właśnie kto ma jakie podejscie

Gość borys29
znacznie taniej wychodzi isc takiemu do burdelu

Gość herst
@Nocny Motyl witaj,uwierz sa takie sytuacje,kobiety to mistrzynie fellatio wiec niczemu sie nie dziwmy

Gość herst
@Deka uwazasz ze kobiety łatwe ktore tak robia sie szmacą? ja tak nie uwazam,te kobiety po prostu są niezalezne i wymykają sie patriarchalnemym wymyslom

żeby nie było też się wypowiem i wyrażę moją opinię. W momencie straciłam do siebie szacunek bo zaczęłam się nad tym zastanawiać choć uważam że nie jestem "chorą materialistką" i również mam za co żyć. Tylko tutaj mowa o 2 milonach a nie o parze spodni albo o 50 zł za "loda". Oczywiście początkowo "odmówiłam" ale sama siebie próbowałam oszukać :D.

Tsy, abstrakcyjna sytuacja. Przecież to się dzieje.

Gość herst
@Nocny Motyl powiem Ci,że tak dobrze to tylko kobiety potrafia zrobic:) no chyba ze Paris Pirelli,ale to shemale,czyli tez kobieta ;)

Uważam, że szmacenie to się to kwestia tego, jak siebie samych postrzegamy. Dla jednej to jest właśnie szmacenie się, dla innej to robota jak każda inna. Tyle, że większość uważa to za szmacenie. Że wymykanie się ''patriarchalnym wymysłom'' to racja swoją drogą...

Gość herst
@allasandro witaj,mysle to ze zastanawialas sie na tym dobrze o Tobie swiadczy,tez bym sie nad tym zastanowil gdybym byl kobietą;) bo jesli chodzi o facetow to rajcują mnie tylko murzyni;)

Gość C.P i I ;)
[zgłoś do usunięcia] NocnyMotyl Deka co się dzieje? Że niby ktoś płaci komuś 6 kawałków za loda? To możliwe w przypadku odoby zarażonej i bogatej ;)