Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2121

blagam o szybka odpowiedz.

Polecane posty

Gość kasia2121

jutro rano robie test mam nadzieje ze wyjdzie negatywny!

Gość iindianeczka
a jakie jest pytanie??

Gość he?
ale co ci tu ktos ma niby na to odpowiedziec?

Gość iindianeczka
a jakie jest pytanie??

Gość kasia2121
normalne bo chodzi o pitin pierwszy przez dzinsy tzn ja a on rozpiol spodnie i bylo to 28 listopada dwa testy negatynwe jeden robiony 3 a drugi 10 grudnia i jeszcze doliczjac ze 9grudnia pomoglam chlopakowi dojsc reka ale od razu umylam rece jak wrocilam do mdomu.

Gość kasia2121
normalne bo chodzi o pitin pierwszy przez dzinsy tzn ja a on rozpiol spodnie i bylo to 28 listopada dwa testy negatynwe jeden robiony 3 a drugi 10 grudnia i jeszcze doliczjac ze 9grudnia pomoglam chlopakowi dojsc reka ale od razu umylam rece jak wrocilam do mdomu.

Gość iindianeczka
bedzie negatywny ok a jak pozytywny - no to pozytywnie hehe

Gość iindianeczka
o boze kobieto - przez to ze pomagalas mu reka - nie zajdziesz w ciaze, i przez spodnie tez raczej nie da sie a dotego robilas testy i wyszly negatywne wiec poco jeszcze tracisz kase. moze lepiej zainwesowac w kondomy i ksiazke o seksie bo ty raczej jeszcze tego nie robilas a zajsc w ciaze mozna wlasnie przez seks

Gość iindianeczka
a ile masz lat jesli mozna spytac?

Gość kasia2121
2o, a swoj pierwszy raz miala w czercwu. ale czy nie za wczesnie te testy okres powinnam dostac 21 grudnia tylko ze ja mam nie regularne.

Gość hhahahahahahhaha
HAHAHAHAHAHHA NIE MOGE SMIECH NA SALI CO ZA TĘPA DZIDA HAHHAHAHAHA:D:o

Gość kasia2121
czemu?

Gość hhahahahahahhaha
TAK BEDA BLIZNIETA:o KRETYNKO

Gość kasia2121
nie musisz mi ubbblizac.

Gość hhahahahahahhaha
NAJPIERW IDZ NA LEKCJE BIOLOGI BY CHYBA SPAŁAS NA LEKCJACH:o HAHAHAHHA 20 LAT A CIEMNOTA DO GRANIC MOZLIWOSCI:D

Gość iindianeczka
pierwszy i jedyny raz w czerwcu??? moja droga... kiedy ja zrobilam to pierwszy raz - okresu nie mialam 4 miesiace. tez mnie to martwilo ale wiedzialam ze nie jestem w ciazy. poza tym od czerwca by juz cos bylo widac i nawet kopac:D ale jesli okres ci sie spoznia juz dlugo to mozesz isc do ginka albo wywolac okres babcinymi sposobami - czy jakimis innymi

Gość ona juz tak od paru
dni dupe ludziom truje,ma cos z glowa dziewczyna! tu jest jej post z przed paru dni 21:45 [zgłoś do usunięcia]kasia2121 9 grudnia pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz. boje sie bo ostatnio boli mnie podbrzusze, mdlosci mam i plecy mnied bola mam rowniez oplawy. czy to moze byc ciaza dodam ze mam nie regularnea miesiaczke, teraz powinnam miec 21 grudnia. czy to ciaza pomocy? dodam ze wczesniej mialam troszke inna sytuacje tzn tylko ocieranie sie i bylo to 28 listopada i zrobilam dwa testy i wyszly negatywne, no ale teraz wynikla ta sytuacja opisana u gory i nie wiem a ten drugi test robilam 10 grudnia i wyszedl negatywnie. czy moge byc w ciazy?

Gość iindianeczka
a tak w ogole to idz do ginka zeby ci tabletki przypisal i bedziesz mogla sobie do bolu uprawiac seks

Gość kasia2121
ludzie czytajcie uwazniej co ja pisze ja okres zawsze od czerwca mialam tylko boje sie od listopada po tym pitingu ktory mial miejsce 28 listopada i 9 grudnia!

Gość iindianeczka
wow! no to juz wszystko jasne - ktos chyba sobie tu robi jaja. szkoda czasu

Gość kasia2121
nie pytam powaznie.

dlaczego zadajesz znow to pytanie 4 dzien z rzędu? czy nie dość jasno już Ci tłumaczyłam, ze nie ma szans abyś była w ciąży?

Gość iindianeczka
masz paranoje - tak szybko nie ma sie objawow poza tym wy nawet nie uprawialiscie seksu. wkrecacie sobie myslisz ze plemniki by pszeszly sobie przez spodnie