Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tell_me_why

"zdrada"? co zrobić pomóżcie

Polecane posty

Gość nati wroclove
nie żonatego, wolnego miał wszystkie cechy które się dla mnie liczył...poza tym że był żonaty. MOGŁAŚ POSZUKAĆ TEGO :wolnego

żeby było jasne nie wydawał na mnie ŻADNYCH pieniędzy sama na siebie zarabiam i nie potrzebny mi był sponsoring. Chodziło raczej o części do auta i inne rzeczy które potrzebował

Gość to nie kuzynka
oni uwazają kobiety za nierozgarniete przygłupy , ktorymi mozna łatwo manipulowac , zdradzają bo są pewni , ze zona się nie dowie i ujdzie im na sucho

Gość to nie kuzynka
zdradzacze ? WSZYSCY identyczni , przekonasz się kłamia na każdym kroku , jak się wydało , że to nie praca tylko nowa miłość , przysięgał ze jej nie zna i nie wie o co wogóle chodzi, mówił ze ktos chce go wrobić :o

i właśnie dlatego chce żeby nie uszło mi to na sucho, żeby poniósł konsekwencje, wtedy też się okaże czy naprawdę żonkę miał w dupie... ku*** byłam przy nim zawsze gdy mnie potrzebował, gdy miał podejrzenie nowotworu to ja chodziłam z nim po lekarzach odbierać wyniki badań i trzymać go za rękę, ja nie żona...a teraz on to wszystko rozwalił.

Gość przede wszystkim pamiętaj
ale dlaczego tak lamentujesz? Przecież to nie tobie jakieś następne kurwisko zabiera meża i ojca twoich dzieciom .Wyluzuj. Takich którym nie układa sie, i zony są be jest całe mnóstwo. Tak że głowa do góry i ruszaj jak najszybciej na łowy

to nie kuzynka, dziękuje Ci za te odpowiedzi może w końcu przejże na oczy i uwierzę, że jednak nie był takim ideałem jakim mi się wydawał :(

Gość czy on ma imie na S
imie na S ??

dlatego że kocham tego idiotę :( i nie mogę znieść myśli że jak nie ja będzie inna... może wierzyłam w to co chciałam wierzyć :(

Gość czy on ma imie na S
nie , nie znajoma . Tak jakos zaczelam sie zastanawiac , ale tamtego ,,znajomego,, nie podejzewalabym o zdrade . Jest uczciwy , wydaje sie . Zgadzam sie z tymi slowami : ,,przede wszystkim pamiętaj ale dlaczego tak lamentujesz? Przecież to nie tobie jakieś następne k**wisko zabiera meża i ojca twoich dzieciom .Wyluzuj. Takich którym nie układa sie, i zony są be jest całe mnóstwo. Tak że głowa do góry i ruszaj jak najszybciej na łowy,, On jest mezem innej i nie tobie inna zabiera meza , a dzieciom ojca . To oni maja wobec sie zobowiazania , przysiegi itp.

Gość czy on ma imie na S
*nie podejrzewalabym

myślę że jego też nikt by o zdradę nie podejrzewał, na co dzień cudowny tatuś... teraz tak myślę, że może zablokował mój numer że do tej pory ten sms nie doszedł...ku*** a mi zawsze powtarzał że gdyby coś było nie tak między nami to mam mu wszystko powiedzieć a nie kończyć znajomość bez słowa :(:(

Gość general luke
nie doszedł sms bo może mu komórka padła na lewą kartę

dlatego wysłałam na dwa numery bo miał oba z innej sieci, z czego jednego używa na co dzień bo ma podany w ogłoszeniach itp... ale nie pasuje mi to, że od wczoraj nie doszło a wiem że telefon musi mieć włączony bo z pracy mogą dzwonić...

kochanka zazdrosna o druga kochanke . wiesz cos ci powiem, skoro ty zabralas komus meza, to niech teraz tobie go tez zabiora, i mozesz sie dwoic i troic , ale bycie kochanka nie poplaca i dobrze ci tak. Nie interesuje mnie ,ze bylas na jego kazde zawolanie, ze nawet duupe podcieralas, jestes kochanka i tyle i nie masz prawa juz do niczego. Brzydze sie takimi kobietami jak ty

Gość nati wroclove
A wtedy jak z nim byłaś i ktoś doniósłby jego żonie na Ciebie to co byś zrobiła?

zastanawiałam się wiele razy co bym zrobiła, gdyby ona przyszła do mnie to powiedziałabym jej jak to było i tyle... zastanawiam się tylko co on by zrobił może kazałby mi kłamać jej że niczego takiego nie było

Gość nati wroclove
więc jak teraz powiesz żonie ze ma inną to tamta tez bedzie kłamać i On tez kaze jej kłamac wiec na daremnie twoja zemsta

Gość agata 222222222
daj spokoj. romansowalas z zonatym facetem, jakos jego zony nie było ci zal, ze "mogla was zobaczyc w samochodzie", a teraz sie uzalasz nad soba. dobrze ci tak. daj mu spokoj i zajmij sie swoim zyciem- bez niego. a od zony sie odpieprz, zasługujesz co najwyzej, by ci w twarz napluła. kurwisko głupie.

Gość Lucyna Gliwice
I co z tego, ze każe jej kłamać? Może nakamie, może i nie, różowo w każdym razem nie będzie.

Gość Lucyna Gliwice
Agatko ty też jesteś kurwa i do tego głupia?

Gość zmien numer ,odpisz dosadnie
lucynka gliwice - nastepna dupodajka , amatorka cudzych mezow :-0

Gość Lucyna Gliwice
Zamień numer- chyba ty. Mam swojego, cudzy mi niepotrzebny.

Gość nati wroclove
ale ty wiedziałaś,że jest żonaty i wiedziałaś,że to sie kiedys skończy

wiec nie wiem po co kurwy bronisz i uczciwe wyzywasz od kurew ? :-0

to wyzej bylo do lucyna :-0

to wyzej bylo do lucyna :-0