Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tell_me_why

"zdrada"? co zrobić pomóżcie

Polecane posty

potraktowal Cie tak , jak kurwiszony na to zasluguja. Dostalas tyle ile sama soba reprezentujesz . Na dodatek jestes niekumata , na tyle co Ci wszyscy piszemy ,jestes msciwym gownem 🖐️

Gość general luke
elene z ciebie to stara kurwa pruchno którego nikt nie chce puknąc i dlatego tak jadem ziejesz

Gość general luke
tak to prawda,gdyby się ciebie elana odstrzeliło świat byłby piekniejszy:D

i za co mnie mają odstrzelić za to że zakochałam się w nieodpowiednim facecie i wierzyłam w to co mówi ?

Gość general luke
elana stare kurwiszcze zamiast na kolanach za grzechy różańce klepać,to zieje jadem i udaje obronczynie moralnosci :o:o

nie zdradzil mnie , ja tez nie.Ale uwazam, ze jestes zla kobieta , jesli wchodzisz z buciorami w czyjsc zwiazek.Nie byl rozwiedziony i powinnas go ominac szerokim lukiem. Jesli tego nie zrobilas, to gdybys miala ,choc troche rozumu, wiedzialabys , ze kopnie Cie dupe szybko. Tak powinnas na samym poczatku , przyjac do wiadomosci.Msciwosc, ktora ziejesz jest najgorszego sortu. Wcale nie chodzi Ci o ostrzezenie zony, chcesz zwyczajnie zemscic sie, jak najgorsze scierwo na swiecie. Zdradzacz jest obrzydlym czlowiekiem , burzy caly dom, cala swoja rodzine.Wiele tragedii jest z powodu zdrad. I Ty do tej tragedii sie tez przyczynilas. Przynajmniej zachowaj resztki godnosci , po kopnieciu w tylek. Ale na to Cie nie stac -niestety.

autorka to dobra samarytanka która wspierała tego neiszczęsliwego męża w trudach bycia mężem i ojcem, a samiec okazał sie neiwdzieczny, jak możecie tego nei widizeć, po prostu same nei macie tak wielkiego serca by to pojąć 🖐️

Gość general luke
"cenie zycie, kocham rodzine, szanuje zdanie innych ludzi" 18:07 [zgłoś do usunięcia] Eleena "Obrzydliwe babsko z Ciebie.Powinno sie takie odstrzelac ....Na dodatek jestes niekumata , na tyle co Ci wszyscy piszemy ,jestes msciwym gownem? nie ośmieszaj się z tą stopką, cenię życie:D:Dstare i głupie kurwiszcze z ciebie i tylko ci sie wydaje, ześ mądra. przestań ropucho obrazac ludzi których nie znasz, strzelac to sobie możesz do swoich bekartów🖐️

Gość general luke
nie byłaś stara jędzo w takiej sytuacji, więc nie pierdol głupot o sorcie zianiu jadem itp. najgorszego sortu, to są takie głupio-mądre jędze jak ty.poklep zdrowaśki, najwyższy czas.

masz rację nie chodzi mi o ostrzeżenie a bardziej o zemstę za to jak mnie potraktował. Tak powinnam na początku mieć takie podejście, ale skąd mogłam wiedzieć że to się tak skończy niczego z nim nie planowałam do czasu...jednak padały z jego strony pewnie deklarację i słowa których nie da się zapomnieć...to nie był romans trwający miesiąc czy dwa...

Gość babolek
Elene ma racje nistety i to was boli

właśnie nikt kto nie był w takiej sytuacji nie może tego zrozumieć... i tak wspierałam go w różnych kwestiach, jak miał jakiś problem mógł do mnie zadzwonić o każdej porze, zawsze byłam.

Gość babolek
Widzisz...zdradzal zone z toba ...nastepny etap to zdrada ciebie z inna.. tak jest zawsze... chcialas byc lepsza?

posluchaj , nawet jesli trwal dlugo romans, to bardzoooo rzadko dochodzi do zostawienia zony. Jesli, stracilas nawet lata bezowocnie na ten zwiazek, to zemsta i trwanie w poczuciu porazki nic Ci nie da. Nie lubie takich kobiet , uwazam ze zle czynia innym i SOBIE. Nie wrocisz sobie lat( nie wiem ile to trwalo) , ale nie rob wiecej spustoszenia swoja osoba.Wyciagnij wniosek , ze zonaty to smierdzace jajo . Zamiast planowac zemste , skup sie na przyszlosci . Zaplanuj , jak sobie pomoc , by zaczac wszystko od nowa , bogatsza o to nieszczesne doswiadczenie.

Gość nie bądźcie żenujące
A ja bym się zemściła. On postąpił jak chuj, znikając bez wyjaśnienia, ona też ma prawo. Powiedz żonie i zakończ ten etap. Niech łach się męczy z żoninymi pretensjami i wyrzutami.

Teraz już wiem że każdy żonaty jest taki, słyszałam wiele takich historii ale zawsze wydawało mi się że w naszym przypadku będzie inaczej a tu nagle on odchodzi bez słowa:(

Gość nie bądźcie żenujące
Nagle wszyscy kreują się na dobrych chrześcijan :O Zemsta ludzka rzecz. Ja nigdy nie przepuszczam i mam satysfakcję :) Autorko, zemsta Cię uspokoi, wierz mi. Poczujesz się lżej o 100 kg.

Gość babolek
Czyli zdradzona zona tez moze zemscic sie na kochance?

nie bądźcie żenujące - dziękuje za tą odpowiedź bo już myślałam że tylko ja mam takie podejście, właśnie o to mi chodzi że zniknął BEZ SŁOWA. Wolałabym usłyszeć choćby i spierdalaj mam Cię dość a nie cisze...:(:(

na miejscu żony mściłabym się bardziej na mężu bo to on miał zobowiązania wobec niej a nie ta kobieta

Gość babolek
To po co chcesz zawiadomic jego zone co ona ci zrobila,mscij sie na nim.

zapytam Cie autorko tylko i znikam -wolalabys , by wprost zasmial Ci sie w twarz i powiedzial -sp....aj z mojego zycia.Trzymaj sie z dala od mojej rodziny , bo tam jest miejsce ex kochanki ? Moze lepiej , ze nie uslyszalas takich slow. Radze Ci-choc na koniec zachowac troche klasy . Ty mozesz odbudowac sobie zycie.On bedzie w swoim smrodzie do konca tkwil , przy takiej postawie.

Gość co za wiocha
Może lepiej poczekaj na wyjaśnienia kolesia,a dopiero pózniej podejmij dezyzje. Co nagle to po diable. Dobrze Ci radzi wiekszość lasek.

bo to jest jedyny sposób żeby się na nim zemścić i trafić w czuły punkt czyli dzieci, żona tak na naprawdę ma go gdzieś ale wiem że by wywaliła go z domu

Eleena - tak chyba właśnie wolałabym to usłyszeć przynajmniej wiedziałabym na czym stoję a nie widzieć raport że wiadomość oczekuje czekam na jego wyjaśnienia od wczoraj, telefon wyłączony albo po prostu zablokował w jakiś sposób mój numer albo ode mnie sms nie dochodzą ;/