Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tell_me_why

"zdrada"? co zrobić pomóżcie

Polecane posty

Gość Lucyna Gliwice
Nikogo nie bronię, nikogo nie wyzywam. Powtórzyłam Agatce jej własne słowa.

tak powtarzam po raz kolejny wiedziałam że jest żonaty ale wiedziałam też jak to wyglądało. wiem że gdyby się to wydało to miał by przeje**** u całej rodziny, jego i jego żonki pewnie też. Nie mam się za bardzo jak z nią skontaktować ale coś bym wymyśliła.

Gość Lucyna Gliwice
Osoba która tak pisze, Z PEWNOŚCIĄ uczciwa nie jest. Kto się przezywa, ten się sam nawywa po imieniu :)

Gość Lucyna Gliwice
Zmień numer, podobnie jak ty.

gdybym wiedziała że są NORMALNĄ rodziną a facet szukał sobie po prostu rozrywki to nigdy bym się w to nie pakowała, bo rodziny nikomu rozbijać nie zamierzałam!! a nie układało się tam od kilku lat i to jest informacja sprawdzona (nie wierzyłam mu na słowo). nie chciałam dzieciom zabierać ojca dlatego pozwalałam na to żeby to wyglądało tak jak wyglądało...

Gość hmmm hmmhmm
przecież są rodziną, problemy mniejsze czy większe zawsze się zdarzają

nie czytalam drugiej strony , ale jesli chcesz dzwonic i uswiadamiac zone, to tylko osmieszysz sie.Co Ty chcesz osiagnac? Gdybys walczyla o swoje dzieci , ktore moga stracic ojca( fakt kawal lachudry) , to rozumialabym moze.Ale, by zaspokoic swoja zlosc, frustracje i ponizenie ? Wiedzialas , ze byl zonaty i koniec.Gdybys byla madra , to poprosilabys o rozwod na papierze.A tak to jestes kolejna naiwna kobieta , ktora dostala po nosie. Nalezalo Ci sie to , jak w banku. Proponuje daj sobie spokoj, odpusc i zacznij od nowa budowac sobie zycie emocjonalne. Siegnij po wolnego mezczyzna.Nie zbieraj okruchow z innego stolu. Wykaz wreszcie dojrzalosc i rozsadek.

chcę uświadomić żonę, dlatego że on zostawił mnie najprawdopodobniej dla innej. nie układa im się od lat ale wiem że kiedy wyda się że miał kochankę i wychodzi na to że nie jedną będzie miał w domu piekło

nie badz taka dobra kolezanko, bo twoje tlumaczenie jest hipokryzja.Jakos nie przeszkadzalo Ci, ze jest zona, sa dzieci , a mimo to sciagalas majtki i spalas z nim.Nie mial formalnego rozwodu i prawda jest , ze wlazlas po swinsku do rodziny.Nie musisz ostrzegac przed nastepna dupodajka . To nie twoje zadania. Ty zajmij sie soba wreszcie i odczep sie wreszcie od tej rodziny. Mimo, ze facet jest totalnym draniem. Ale Ty i twoja nastepczyni wcale nie lepsze jestescie.

Jakoś ci nei przeszkadzała rola kochanki, to ze sypia z inną a teraz nagle przeszkadza że ma inną? zgodizłaś sie na bycie kochanką więc o co ci chodiz? widizały gały co brały

Gość do Autorki :)
Niezły koleś. O ile to prawda. Ma żonę, kochankę. I obydwie zdradza z trzecią :)

To jest na pewno dobry krętacz i cwaniak :) Cóż, tak się gra jak przeciwnik pozwala.

tak właśnie to mi przeszkadza, po tym wszystkim co między nami było, co mówił odszedł bez słowa wyjaśnienia, chociaż zawsze powtarzał mi że gdyby było coś nie tak między nami to mam mu powiedzieć a sam nie miał za grosz odwagi żeby się przyznać że mu się znudziłam.

Gość oboje jestescie
siebie warci! ty-kurwisko odbierajace dzieciom ojca, tlumaczace swoje kurestwo faktem, ze *w tamtej rodzinie od dawna sie nie uklada*, o ironio!... on-skurwiel, chodzacy na kurwy i mydlacy im oczy bzdurami o rozlatujacej sie rodzince, byle tylko naiwne kurwisko przeleciec. brzydze sie wami obojgiem!

Gość oboje jestescie
siebie warci! ty-kurwisko odbierajace dzieciom ojca, tlumaczace swoje kurestwo faktem, ze *w tamtej rodzinie od dawna sie nie uklada*, o ironio!... on-skurwiel, chodzacy na kurwy i mydlacy im oczy bzdurami o rozlatujacej sie rodzince, byle tylko naiwne kurwisko przeleciec. brzydze sie wami obojgiem!

Temat musi być prowokacją, bo zbyt dobitnie pokazuje, że zła energia (zło) wraca.

kobieto bez ambicji i szacunku dla siebie , co jeszcze chcesz ugrac dla siebie? Chcesz poczuc satysfakcje , ze oswiecisz zone, ze ma takiego padalca i do niego jest przypieta taka pijawka , jak Ty .Powinno sie takie pijawki wrzucac do wrzatku i ugotowac na twardo . Takie najgorsze egzemplarze kobiet sa wlasnie ,jak Ty.Mozna kopnac w dupe , ale jeszcze bedzie skamlac i grzebac w czyims zyciu.

gdyby mnie zwyczajnie kopnął w dupę to jeszcze bym zrozumiała, ale jak ktoś z dnia na dzień przestaje się odzywać to nie jest normalne i nie daruję mu tego mnie się tak nie zostawia...

nie jestem głupia, a że mściwa to masz rację teraz zastanawiam się tylko co zrobić żeby jak najbardziej to odczuł

Gwarantuje Ci,że po piekle jakie mu urządzisz "Twój" kochanek pogodzi się z żoną, pogadają, wyjaśnią, będzie płacz itd. a pózniej eksplozjanowych uczuć,a Ty się tylko osmieszysz !!! Nie dzwoń, to najgorsze co można zrobić, nerwy to najgorszy doradca !!!!!!!!! a swoją drogą masz nauczkę ! nie bierz się za żonatych(wiem co pisze).

nie sądzę żeby pogodził się z żoną po tym wszystkim co się między nimi działo bo ona też święta nie była... bardziej chodzi mi o tą drugą żeby jej się nie udało a on już nigdy dzieci nie zobaczył

Gość hmmm hmmhmm
biała może nawet sie pogodzą ale nie będzie tak słodko

Gość hmmm hmmhmm
zdrady sie nie zapomina, zawsze to między nimi będzie, podejrzenia , sprawdzanie

mnie sie tak nie zostawia -hmmm. A kim Ty jestes moja droga , ze Ciebie sie nie zostawia. Nie zostawia sie kobiet z klasa , kobiet ktore maja kregoslup moralny, kobiet , ktore soba reprezentuja cos. A Ty ? Co Ty soba reprezentujesz , jak wlazisz jak kret w rodzinny kopiec .Ryjesz tam jak najgorsza nornica i jak z takim gownem sie liczyc? Kobieta, ktora bierze sie za zonatych jest najgorszego sortu. I jeszcze cala dupe masz podlosci i msciwosci. Obrzydliwe babsko z Ciebie.Powinno sie takie odstrzelac i bylby swiat piekniejszy.

Oj to jeszcze się możesz zdziwić , wiesz tylko to co On Ci mówił, a swoją drogą to lepiej kup butelkę dobrej wódki i zaproś tą drugą na drinka dziękując jej,że wybawiła Cie od takiego gościa. Zonę zostaw w spokoju bo możesz się bardzo rozczarować. Znajdz sobie wolnego kolesia i z głowy.