Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaalimak

Czy to mozliwe ?

Polecane posty

Gość kamilaalimak

Witam ! Niedawno, a dokładnie 5 grudnia postanowiliśmy przejśc z moim chłopakime do czegoś więcej. On miał wytrysk, nagle do pokoju, w którym bylismy ktoś zaczął pukać. On wstał i prawdopodobne, że dotknął penisa lub podbrzusza, gdzie znajdowała się sperma. Porozmawiał chwilke ze swoim bratem (ok. minuty) po czym wróciliśmy do pieszczot i wsadzil mi palec do pochwy. Czy zajście w ciąże w ten sposob, w moim przypadku jest bardzo prawdopodobne ? cale zdarzenie mialo miejsce 8 dnia cyku, dzien po tym, kiedy skonczyl mi sie okres, czyli wychodzi na to, ze mialam dni nieplodne. Bardzo sie boje, dodatkowo zaczely mnie bolec piersi, tak jak przed okresem, jednak zazwyczaj bola mnie tydzien przed miesiaczka, a planowo powinnam dostac okres okolo 29-30 grudnia. Mam srednio regularne cykle tzn. czasami przez 3 miesiace dostaje okres planowo z 1-2 dni poslizgu w tą czy w ta strone. Dodam tylko, ze mam 16 lat i jestem dziwica. Wstyd mi za swoja glupote.... Mam nadzieje, ze nikt mnie tutaj nie wysmieje z powodu braku niewiedzy lub doswiadczenia...

Gość kamilaalimak
tzn. dotknal penisa, bo musial zapiac spodnie,trosze nie jasno sie wypowiedzialam...

Gość cycoldagryzolda
moje drogie dziecko dziewicą to ty nie jestes,bo fakt posiadania błony dziewiczej nie oznacza dziewictwa. w historii tylko jedna dziewica była w ciąży,było to ponad dwa tysiące lat temu... najpierw edukacja seksualna a potem seks. zrób test po nowym roku,ale raczej z tego co piszesz to prawdopobienstwo jest zerowe.