Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy 1234232

Dlaczego faceci nie chca sie wiazac z kobietami?

Polecane posty

Gość strzałka :)
"e on nie ozenilby sie z laska tylko dla jej cech charakteru i intelektu - musiala byc zgrabna, seksowna i namietna" mi mala z pracy ale nie wszyscy tacy są, ja kiedyś byłam kilka lat z facetem, który wcale przystojny nie był, ale miał fajny charakter i był inteligentny, więc uwierzcie, że nie wszyscy mają takie podejście jak Wy, że chodzi TYLKO o jakiś interes...

bjutiksa Ty jesteś tak tępy, ze aż boli! z podstawówki jesteś czy co? kurwa, ginekolog ma PRAKTYKĘ, wiesz co to jest? NIE - bo Ty jej NIE MASZ!!!!!!

Gość sasasasasasdas
gienkolog nie ma praktyki w rodzeniu dzieci, rozumiesz to?

Gość bjutiksa
miał fajny charakter i był inteligentny Wiec mialas interes, wlasnie w tym

Gość i vice versa
ginekolog nie potrzebuje praktyki w rodzeniu, a w wyciaganiu dziecka z ciala kobiety - czyli od drugiej strony:p strzalka :) ma racje

nie w rodzeniu dzieci, ale w odbieraniu porodów - rozumiesz to? poza tym jest SPECJALISTĄ, a bjutiksa gówno wie o życiu, nie był w związku, pieprzy, ze nie musiał żeby się znać - to skąd się zna, BRAVO się naczytał? bo psychologii nie skończył (pewnie nic nie skończył, sądząc po prędkości czajenia czegokolwiek...)

Gość i vice versa
jaki interes - jakie korzysci miala z tego??? a moze same klopoty:p

i vice versa wreszcie, nie uciekaj tak, bo te przygłupy mnie tu zagadają swoimi suuuuuper inteligentnymi argumentami :)

Gość bjutiksa
strzalka, wie co skonczylem a co nie, nie wiedzialem ze jestes tak zenujaca

ja nie wiem jaki mam interes w tym, że ktoś jest fajny i inteligentny, ale skoro Ty umiesz korzystać z takich rzeczy to dobrze dla Ciebie :)

bjutiksa psycholog by takich bzdur nie pisał, więc psychologiem nie jesteś.

Gość mi mala z pracy
ale pieprzycie laski:) nie chodzi o staz zwiazku, ale o to, ze jestesmy szczesliwi i dobralismy sie wlasnie pod wzgledem wspolnych INTERESOW:P ludzie sie dobieraja pod roznymi wzgledami, i to jest wlasnie zgodnosc cech, a rownoczesnie zgodnosc wspolnych interesow (planow, dazen, ambicji itd) dziele zycie z facetem, ktory ma podobny swiatopoglad dlaczego? bo z kims takim jest mi dobrze i mam w tym interes, zeby bylo mi dobrze - to naturalne:P

mi mala z pracy i masz w tym TYLKO I WYŁĄCZNIE interes i oczywiście go nie kochasz, bo "miłość" to bzdura? bo takie poglądy reprezentuje bjutiksa, którego tak bronisz.

Gość bjutiksa
mi mala z pracy One niestety nie sa w stanie tego pojac! Wlasnie o taka interesownosc mi chodzi, taka jak Ty napisalas, masz w tym interes

Gość bjutiksa
ona mnie nie broni, tylko wytyka Wasza glupote

głupi to Ty jesteś, i to totalnie skrajnie... po 1. przekręcasz nasze wypowiedzi tak jak CI pasuje, po 2. jak coś Ci nie pasuje to w ogóle na to nie odpisujesz ot inteligentna filozofia :)

Gość mi mala z pracy
prawdziwa, gleboka milosc nie kloci sie z mysleniem, zdrowym rozsadkiem i INTERESEM, jak to nazywacie tutaj nie rozumiecie tego? prawdziwa milosc na zycie jest wlasnie przemyslana nie wiazesz sie i nie wybierasz na ojca swoich dzieci cpuna, lajdaka czy alkoholika - przynajmniej nie celowo i nie swiadomie, prawda? tylko wolisz wybrac kogos dobrego, porzadnego i z zasadami - bo taki zapewni ci szczescie i takiego wlasnie kochasz zapewne dlaczego? bo masz w tym INTERES:P

Gość i vice versa
w zadnej relacji nie bylam interesownie mi mala i nie mam takiej potrzeby, nie czulabym sie spelniona w relacji opartej na interesie:p uczucia i wzajemne dopasowanie sa nie do zastapienia niczym innym;)

Gość i vice versa
szczegolnie ad. 2 ostatnio:D

to nie znasz kobiet które ZAKOCHUJĄ się w takich właśnie łajdakach i alkoholikach i są z nimi bo ich KOCHAJĄ - jaki one mają interes?

Gość bjutiksa
mi mala pracy, dokladnie tak jest, kobieta wybiera faceta z oklreslonymi cechami i takiego kocha bo ma w tym interes. to jest interesownosc a nie bezintereswnosc

Gość mi mala z pracy
nikogo nie bronie, nie zwyklam tez wlazic do dupy facetom;) ale niestety czesto dobrze i madrze prawia a egzaltowane idiotki szaleja zdystansujcie sie i pomyslcie troche nawet z przymruzeniem oka:)

i vice versa w zadnej relacji nie bylam interesownie mi mala i nie mam takiej potrzeby, nie czulabym sie spelniona w relacji opartej na interesie uczucia i wzajemne dopasowanie sa nie do zastapienia niczym innym AMEN! nie wartościuję ludzi pod względem grubości portfela czy wysokości IQ

Gość i vice versa
"nie wiazesz sie i nie wybierasz na ojca swoich dzieci cpuna, lajdaka czy alkoholika - " z taka osoba nie jest sie nawet mimo uczuc, to sa radykalne przypadki

Gość bjutiksa
sorry ze czasem na cos nie odpisze ale ja jestem sam a Wy dwie, dwie na jednego...

i vice versa ale oni tego nie rozumieją, myślałam, że kobieta będzie cokolwiek wiedziała o uczuciach, ale ona ma takie samo zdanie jak facet - tylko kasa i seks, na miłość nie ma miejsca, bo liczy się interes :) smutne w tym świecie, ale skoro są szczęśliwi z takim podejściem to ich sprawa :) tylko nie wiem czemu wmawiają nam, że TYLKO ich myślenie jest słuszne.

Gość mi mala z pracy
te, ktore wiaza sie z lajdakami tez maja w tym jakis interes, wbrew pozorom:P oczywiscie totalnie denny i irracjonalny, ale maja np dobry seks, dobry bajer, ewentualnie kasa albo szpan a ze sa glupie i zaslepione, to te ww interesy zagluszaja inne, np odpowiedzialnosc i poczucie bezpieczenstwa czlowiek jest zaprogramowany do rozrodu - czy tego chcecie, czy nie a to sie wiaze z cala reszta - instynktywna, interesowna potrzeba zapewnienia sobie i potomstwu tego, co najlepsze oczywiscie od zwierzat odroznia nas wolna wola i rozum dlatego wlasnie, paradoksalnie jestesmy jeszcze bardziej interesowni:P co nie znaczy, ze to jest zle:)

Gość i vice versa
dzisiejszy swiat dzieli sie na ludzi: 1) interesownych w pogoni za korzysciami 2) nieinteresownych, ktorzy widza cos wiecej niz szkielko i oko;) KAZDEMU WEDLE SWOICH ZASAD;)

Gość i vice versa
strzalka:) zgadzam sie w 1000%:)

ja odpowiem na pytanie z tytułu Dlaczego faceci nie chca sie wiazac z kobietami? BO JAK TRAFIAJA NA DEBILKE TO PO CO ?