Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowe szaleństwo

Nie wiem jak młody człowiek może siedzieć w sylwestra sam w domu

Polecane posty

Gość maria _tt
"ok. prawiczek by mial dobre zdanie o kobietach, nie mial kompleksow, ale by powiedzial, ze kobieta po przygodzie jest u niego skreslona, bo nie uznaje seksu bez zwiazku. przeszloby?" zależny w jaki sposób by to powiedział. "Tylko, ze najpierw musi BYĆ ta partnerka. Ile razy mam pisać, że nigdy żadnej nie udało mi się poderwać? Pomijam już fakt, że od mężczyzny w moim wieku OCZEKUJE SIĘ pewnej znajomości tematu a jej BRAK wyjdzie szybko i wybuchnie mi w twarz. Dziewczyny to nie są aniołki co gorszemu dadzą szansę gdy mają lepsze opcje na horyzoncie. Będzie tak jak dotychczas." Od razu stawiasz się na gorszej pozycji i zakładasz, że na pewno zawsze będzie ktoś lepszy od Ciebie ;) "Już wyjaśniam; kiedy próbowałem zacieśnić znajomość bo nie wystarczało mi już wspólne gapienie się w komputer i picie piwa to niemal widziałem jak się na pannie sierść jeży. Od tego czasu znajomość tylko zdychała." Skoro miesiącami gapiliście się w komputer i nic to wiadomo, że nie jesteś zainteresowany, po takim czasie i mi by się odechciało. Może ten etap "koleżeństwa" za długo trwał? Trzeba było wcześniej wyjść z propozycją randki? jasno i konkretnie.

"i zakładasz, że na pewno zawsze będzie ktoś lepszy od Ciebie " Bo zawsze będzie ktoś lepszy. Nie jestem wybitny w żadnej dziedzinie a mam spore obsuwy w każdej. Nie żyjemy ponadto na pustyni. "Skoro miesiącami gapiliście się w komputer " Nie tylko gapiliśmy. Nie tylko ...

Gość do maria _tt
czyli uznajesz facetow ktorzy patrza na przeszlosc seksualna?

Gość maria _tt
"Bo zawsze będzie ktoś lepszy. Nie jestem wybitny w żadnej dziedzinie a mam spore obsuwy w każdej. Nie żyjemy ponadto na pustyni." mało kto jest wybitny w jakiejś dziedzinie, ja też i nie myślę nałogowo o tym, że zawsze będzie ktoś ode mnie lepszy. Ciesz się, z tego jaki jesteś. "Nie tylko gapiliśmy. Nie tylko ..." ok, nie wnikam, ale przemyśl to co napisałam. "Maria,ale o co ci w ogóle chodzi? Chłopak ma uraz do kobiet i tyle." o nic mi nie chodzi, ja pisze bo lubię on odpisuje bo tez lubi i jest miło i świątecznie.

Maria, a to ok, zwracam honor :D Darker, a to jak już robisz tę imprę, to może dasz cynka na kafe :P

Gość maria _tt
"Darker, a to jak już robisz tę imprę, to może dasz cynka na kafe " i jeszcze wszyscy wpadniemy ;)

Maria, no ja bym mogła zrobić w przyszłym roku dla nas. No chyba że się rozmyślę... :P

Maria, ale nie no, na serio jestem ciekawa, kim są ci ludzie- pseudoprawiki itd.

Gość maria _tt
"Maria, ale nie no, na serio jestem ciekawa, kim są ci ludzie- pseudoprawiki itd." Chyba jednak nie pseudo ;) pewnie znałaś podobnych tyle że wiadomo, że nikt w oczy nie powie Ci tego co oni tutaj wypisują

Gość widzialas takich
to sa ludzie-duchy pojawiaja ja sie i znikaja druga grupa , kujony 80% to tez prawiki

Gość maria _tt
"kujony 80% to tez prawiki" na pewno nie całe życie :D w liceum to tak, na studiach to już mniej, ale trochę ich pewnie jest, fakt

nie ponawraca mnie ktoś na jedyną słuszną drogę? nudzi mi się a jakoś nie mam weny żeby się czymś konstruktywnym zająć.

Gość maria _tt
?? watpie kazda sie wymadrza majac faceta udane zycie i w ogole to co ona moze wiedziec o takich ludziach jak my? NIC! Takich ludziach jak Wy.. :D lepiej mów za siebie ;)

Gość ja pojde za 10 miesiecy
akurat w 30ste urodziny

pewne a na co mam czekac? kobieta spadnie mi z nieba?

Gość prawiczki powinny
z dziewicami sie dziewictwa w sylwestra pozbawiac

no super przeleciec jakas nieprzytomna panne w sylwka , masz jeszcze jakies genialne pomysly?

ta patrycja calkiem calkiem

dojechac to nie problem a jakosc towaru jest wazna

Gość ja mam 30 tke i zawsze
od malegow sylwestra siedze sam w domu

Gość odpad społeczny
Ja sylwestra spędzilem w domu oglądając POLSAT