Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowe szaleństwo

Nie wiem jak młody człowiek może siedzieć w sylwestra sam w domu

Polecane posty

Gość do maria _tt
to ciekawe dlaczego lubie uprawiaja seks bez zwiazku dla samego seksu

"to ciekawe dlaczego lubie uprawiaja seks bez zwiazku dla samego seksu" Bo się sobie podobają. Podobasz się to wchodzisz do gry. Nie podobasz się to zakładasz sobie konto na kafe.

Gość to nie wiem w jakim ty otoczen
"a gdzie chemia, gdzie pozadanie i namietnosc, pociag seksualny, chuć?" To chyba wszystko zawiera sie w takiej malej prawie nieznaczacej rzeczy jakim jest "WYGLAD" tak tak ale przykro mi to oznajmic my go nie posiadamy :(🖐️

maria _tt, właściwie to nie wiem czemu jeszcze sobie z nimi spokoju nie dałaś. Offerma i Darker to beznadziejne przypadki, oni już się nie zmienią, a i na związek też nie maja szansy, bo liczą tylko na jakąś dziewiczą, młodą krasawicę, a z taką to jedynie mogą zamienić parę słów we śnie. :D Poza tym tak jak już wcześniej wspomniałam, oni prezentują typ 'pocieszycieli', takich można jedynie wykorzystać jako przyjaciółkę, oczywiście po uprzedniej kastracji emocjonalnej. :)

"W filmach bo to wymysł scenarzystów" gdybym patrzył na to wszystko przez pryzmat własnego życia to z pewnością. dla mnie laska jest tym samym co strzelaniny czy pościgi samochodowe - mam świadomość że gdzieś tam w prawdziwym świecie się może przytrafić ale ja znam to tylko z filmów.

"To chyba wszystko zawiera sie w takiej malej prawie nieznaczacej rzeczy jakim jest "WYGLAD" " Wygląd to nie wszystko. Wiele ale nie wszystko.

Gość do maria _tt
nie tylko wyglad, ale niestety jest on istotny. rzadko brzydcy faceci uprawiaja seks przygodny w modnych klubach :( a przecietne dziewczyny tak. i dla nich to mozliwosc przespania sie z super przystojniakiem (chociaz tylko na jedna noc)

wyglad to pierwsza rzecz by dziewczyna "zawiesila" na tobie oko , nie oszukujmy sie

Gość maria _tt
Ależ ja cały czas chce konkretów Po co niby? Przecież nie chcesz nic zmienić, mylę się? "Ponownie unikasz odpowiedzi. Chcemy konkretów to nas zbywasz. I my mamy ciebie traktować poważnie, trollu?"" nie unikam odpowiedzi trollu, ale odpowiedz jest faktycznie banalna i uznałam, że już ją znacie.. pomyliłam się.. znowu przeceniłam wasz intelekt.. :/ ;) W wieku 15 lat powodzenia mają Ci najpopularniejsi z klasy, Ci co się wyróżniają -często negatywnie, czyli są agresywni, przeklinają itp. , najczęściej to powodzenie wśród mało inteligentnych dziewczynek ale zawsze.. chyba, że mówimy o przystojnych sportowcach. Wszyscy inni muszą czekać dłużej na swoją kolej, to samo normalne/przeciętne dziewczyny.

"wykastrować to ty sobie możesz najwyżej kota, najlepiej zresztą pali." :D

Gość do maria _tt
darker ma racje. tez liczy sie glos, sposob poruszania sie, sposob mowienia, pewnosc siebie, bajera, komplementowanie kobiety, styl bycia. jesli mowimy o pociagu seksualnym takim prostym. wiadomo ze w przypadku bardziej powaznych relacji zaradnosc, inteligencja, wiedza sa tez pociagajace

"najczęściej to powodzenie wśród mało inteligentnych dziewczynek ale zawsze" Czyli mamy jasnosc , mamy do czynienia z inteligentna brzydula 🖐️

!offerma "wykastrować to ty sobie możesz najwyżej kota, najlepiej zresztą pali." A ty czego się rzucasz, przecież prawdę napisałam, powinieneś mi jeszcze przytaknąć.

Gość do maria _tt
i sobie pomysl ze przecietny facet musi sie zmierzyc z tym, ze nie bedzie podniecal swojej kobiety jak jej byly - dres zdzich, ktory co prawda nie skonczyl nawet zawodowki, ale byl taki przystojny i chamski

Gość do maria _tt
przecietna studentka szara mysz moze na imprezie oddac sie modnemu przystojniakowi z kolczykiem w luku brwiowym. przecieny facet nie ma szans na seks z krolowa parkietu. to jest cholernie niesprawiedliwe

"Wszyscy inni muszą czekać dłużej na swoją kolej, to samo normalne/przeciętne dziewczyny." aha, czyli po prostu mamy "czekać na swoją kolej". no z tym się faktycznie mogę zgodzić. jak już mówiłem - przyznaję że u jakiejś panny której w życiu nie wyszło, często z cudzym dzieckiem, mocno już tym wszystkim sfrustrowanej i "w latach" to faktycznie szanse bym miał. tylko że jakoś mnie to "miejsce w kolejce" nie bardzo interesuje.

Gość maria _tt
"najczęściej to powodzenie wśród mało inteligentnych dziewczynek ale zawsze" Czyli mamy jasnosc , mamy do czynienia z inteligentna brzydula :D miło, że chociaż uznałeś mnie za inteligentną :D macie bardzo wąski sposób postrzegania świata i relacji damsko-męskich. To wy cały czas rzucacie banałami, że aż przykro się to czyta i nie wiadomo co odpisać bo to aż przytłacza ;)

"Po co niby? Przecież nie chcesz nic zmienić, mylę się?" Here we go again ... "ale odpowiedz jest faktycznie banalna i uznałam, że już ją znacie.. pomyliłam się.. znowu przeceniłam wasz intelekt.. :/ " Nasz intelekt podpowiedział nam, że mamy zająć się czymś innym aby mieć trochę przyjemności z życia a nie poświęcać czasu na was - nie otrzymamy nic w zamian a ponadto wystarczająco wiele go nam zmarnowałyście. Tak naprawdę nie masz nic do powiedzenia. Wykłócasz się dla samego wykłócania i cały czas międlisz to samo przez kolejne strony. "Wszyscy inni muszą czekać dłużej na swoją kolej, to samo normalne/przeciętne dziewczyny." No i Offerma już blisko 40 lat czeka :D

To, że dziewczyna jest zwykła, przeciętna nie znaczy, że jej gust jest taki sam.

"To wy cały czas rzucacie banałami, że aż przykro się to czyta i nie wiadomo co odpisać bo to aż przytłacza" no jeżeli nasze życie uznać za "banał". jednak ja, choćby ktoś miał na ten temat inne zdanie, uważam je za coś bardzo rzeczywistego i konkretnego. najwyraźniej nie wiesz co oznacza słowo "banał".

Gość maria _tt
"Tak naprawdę nie masz nic do powiedzenia. Wykłócasz się dla samego wykłócania i cały czas międlisz to samo przez kolejne strony." To Ty cały czas pierdolisz to samo i masz problem z czytaniem ze zrozumieniem ;) "No i Offerma już blisko 40 lat czeka " Here we go again ...!! Pisałam o nastolatkach bo specjalnie dla was rozwinęłam temat.. echh

Bo co ciekawe zawsze startowałem do tych przeciętnych i zawsze emocjonalnie po dupie obrywałem.

Gość do maria _tt
niektorych pierdoli czekanie na swoja kolej. bo co ma oznaczac ta kolej? ze kobieta ich wybierze bo sa kulturalni, uczciwi i troskliwi? tylko ze innych wybrala bo ja podniecali i miala ochote na seks z nimi

Gość maria _tt
najwyraźniej nie wiesz co oznacza słowo "banał". najwyraźniej mamy co innego na myśli. Starasz się udowodnić swoją wyższość ale nie wychodzi Ci. Brak sensownych argumentów

"Pisałam o nastolatkach bo specjalnie dla was rozwinęłam temat.. echh" No jasne, jasne. Ależ oczywiście :D

"macie bardzo wąski sposób postrzegania świata i relacji damsko-męskich." a ty masz "szeroki"? czym on się różni od naszego "wąskiego"? ja na te "relacje" patrzę z perspektywy własnego życia, własnych doświadczeń. i te doświadczenia mi mówią że nie jestem facetem który się podoba kobietom. to dla ciebie "za wąsko"? to jak mam patrzeć żeby było "szeroko"? czy za słowami które ty do nas piszesz kryje się w ogóle jakieś znaczenie czy tak klepiesz te BANAŁY nie zastanawiając się w ogóle co one naprawdę znaczą?

Gość maria _tt
Bo co ciekawe zawsze startowałem do tych przeciętnych i zawsze emocjonalnie po dupie obrywałem. tak, każdy zna Twoje historie miłosne na pamięć

Gość do maria _tt
po takich przecietnych dziewczynach widac ze mialy przystojnych facetow, kreca sie wokol nich atrakcyjni adoratorzy. wiec nawet przy nich mozna miec kompleksy, ze sie nie jest dla nich zbyt atrakcyjnym i ciekawym facetem