Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MercedesCa

Obawiam sie,ze jestem w ciazy?!

Polecane posty

Gość kasia:).
a kiedy powinnam zrobic test co najmniej dwa tyg. po wspolzyciu.

????????????????/

tak, najlepiej 2 tygodnie po a jeszcze lepiej w dzień spodziewanej miesiączki jak nie przyjdzie albo pare dni po jak sie opóźnia, wtedy jest bardziej wiarygodny bo stezenie tego hormonu jest wyzsze :) a w poczatkowych dniach czasem moze nie wykryc...

bo ja juz sama nie wiem ale byla mozliwosc zajscia jak myslisz?

według mnie tak :) z tego co czytałam to sporo razy się kochaliście z wynikałoby z tego co pisałaś, więc przy takich częstych stosunkach i regularnych można zajść w ciążę jak najbardziej ;) tym bardziej, że było to bez zabezpieczenia tak?

tak stosunek przerywany

no ale widzisz w moim przypadku był stosunek przerywany i w prezerwatywie a w Twoim bez, więc masz większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę :) tyle, że ja miałam jakoś tydzień po zakończonej miesiączce... bo okres miałam do 19 a 26 się kochaliśmy czyli wyszłoby, że to są dni płodne niestety ;/ ... i boję się, że mogło coś uciec :( więc poczekaj i bądź dobrej myśli... ja też wierzę, że jest tak jak mówi i nie mam się czego obawiać, muszę jakoś opanować swój stres z tym związany bo to źle wpływa na mnie... :( a póki co mamy przerwę od tego...

ale on nie doszedl we mnie raz tak sie zdazylo ze chwilke rzed wyjal

ale wiesz podczas podniecenia wydziela się pewna ilość plemników, co prawda jest ich mało, ale one też mogą spowodować zapłodnienie :) a skoro kochałaś się tylekrotnie to jest większe prawdopodobieństwo, że jednak za którymś razem te plemniczki dotarły tam... ;) większość zapomina o tym, że w czasie podniecenia wytwarza się nieznaczna ilość plemników i myślą, że seks przerywany daje im 100 % bezpieczeństwa a tak nie jest...

no ja mam nadzieje ze jednak dzidzi bedzie wszyscy na mnie najezdzaja ze faceta chce na dziecko zlapac nie prawda...gdyby nie chcial to y zakladal a on zakladal ale przed dojsciem.

nie słuchaj innych, przeważnie jest tak, że guzik wiedzą a się wymądrzają jakby wszystkie rozumy pozjadali :P nie są pomiędzy Wami i nie wiedzą co czujecie do siebie i jakie są relacje między Wami... Wy wiecie najlepiej czego chcecie i to jest najważniejsze a nie to co mówią inni... To Wasze szczęście a nie ich, pamiętaj... Przeżyjcie życie wspólnie tak, jak Wy tego chcecie... Mam nadzieję, że nie zwracacie uwagi na tych innych, bo może oni po prostu sobie coś ubzdurali i nie chcą byście byli razem... wiesz rodzice czasem mają wielkie wyobrażenia o partnerach swoich dzieci a zapominają o tym, że tu chodzi nie o nich tylko o szczęście ich dzieci... ;) tak to jest, przerzucają na dzieci swoje niespełnione marzenia itd,... więc nie dajcie się i cieszcie się SWOIM WŁASNYM SZCZĘŚCIEM :)

to do mnie?

Gość maz_pozn
tak, ze czasem nie warto się za dużo martwić, bo może to być przyczyną

Gość W ciaze nie jest tak latwo
zajsc... przy pelnym stosunku w dni plodne zdrowa para ma tylko 25% szans ze sie uda wiec u Ciebie kasiu te szanse sa o wiele wiele mniejsze...

to u mnie minimalne na to wychodzi chociaż były płodne... Kasiu zobaczymy... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

wlasnie u mnie nie ze okres sie spoznia tylko ze chce.

To zycze powodzenia przy stosunku przerywanym i w dni nie plodne...

kolejna madra sie znalazla

ale to nie znaczy, że nie jest możliwe to by zaszła w te dni w ciążę... szansa zawsze jest, życie płata nam różne figle...

owszem jest ale znikoma A co do wypowiedzi kasi ze sie madra znalazla to i owszem jestem madra bo sama staralam sie 2 lata z mezem kochalismy sie w dni plodne z wytryskiem w srodku i dopiero niedawno nam sie udalo. Dodam ze oboje jestesmy zdrowi

skoro takie niby to niemożliwe to dlaczego zdarzają się ''wpadki'' ? i to wśród ludzi, którzy stosują antykoncepcję hormonalną i dodatkowo inne zabezpieczenia... nie można określić wszystkich jedną skalą... są wyjątki od każdej reguły, także i w życiu. Więc według mnie wszystko jest możliwe i w każdym przypadku, mniej lub więcej, ale możliwe. 100 % gwarancji daje tylko wstrzemięźliwość :P

Ale ja nie napisalam ze to jest niemozliwe tylko ze bardzo male szanse ze sie udalo... Czytaj ze zrozumieniem...

moim zdaniem, nie moglas zajsc w ciaze bo to moze od organiuzmu zalezy ja jestem mloda no i nie jestem toba wiec wszystko mzliwe..... dziekuje ze mnie wspierasz

Ja tez jestem mloda a starania zaczelam majac 22lata...

a ja 20

Nataliexd buziak:*.

a ja byłam się kąpać i wróciłam :P tak samo jak każda z nas przechodzi inaczej miesiączkę, jedne mają większe bóle inne mniejsze... jedne mają dłuższe cykle inne krótsze... tak samo jedne zachodzą wcześniej i łatwiej w ciąże a inne muszą nieco poczekać i trudniej im... jednakże każdy w końcu się doczeka :)

bo się zarumienię Kasiu :P ;D ;* nie ma co się spierać, trzeba poczekać i zobaczyć co przyniesie przyszłość :)