Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MercedesCa

Obawiam sie,ze jestem w ciazy?!

Polecane posty

Gość ale wkręcacie tą kaśkę
jest za wcześnie na to żebyś była w ciąży w najbardziej optymistycznej dla ciebie wersji a tym bardziej za wcześnie na objawy. to że jesteś w ciąży to szczerze w to wątpię, w to że będziesz w ciąży po tym co pisałaś to też wątpię. Dziewczyny cię pocieszają ale ja jestem realistką, to na prawdę bardzo bardzo rzadkie przypadki a jak piszesz jeszcze o stosunkach przerwanych to musiałabyś mieć niewiarygodnego farta. Nie nakręcaj się bo to nic dobrego nie da, albo zrób coś więcej puki ci facet jeszcze do Norwegii nie zwiał. Oto moja realistyczna wizja.

Gość kasia:).
wlasnie ze pojechal ale czemu uwazasz ze nie goge byc skoro raz bylo takie zdarzenie ze on moment przed wytyskiem wyszedl a raz tez bylo tak ze pochwa dotknelam spermy mialam tyle sluzu ze szok a czytalam ze potrzebny jest on do tego by plemniki sie dostaly.

stosunek przerwany to nie jest taka zła metoda jak ją opisują.

poprostu cie nie czaje.

dlaczego mnie nie czaisz. Bo nie mówię ci tego co chcesz usłyszeć? Ok korzystałam parę razy ze stosunku przerwanego w czasie dni płodnych i nie zaszłam, w niepłodne uprawiamy seks do końca i jakoś nie zachodzę. Niektórzy korzystają z tej metody przez lata i nie zachodzą w ciążę. Poza tym wszystko zależy od dni płodnych. Podczas miesiączki zaczynają się bardzo rzadko, w krótkich cyklach. Twoje nie sa statystycznie krótkie. Owszem mógłby się jedne taki zdarzyć nawet teraz ale to dalej minimalne szanse. chociaż nie wiem po co to pisze i tak się nieźle nakręcasz i pewnie do okresu ci nie przejdzie.

ja nie chcfe uslyszec nic od ciebie chce tylko prawdy.

no to ci ją mówię. To jest fakt. Jak poczytasz trochę o procesie zapłodnienia jajeczkowania w naukowych źródłach a nie na kafe to zobaczysz że na to potrzeba trochę więcej czasu.

czyli mam usiasc i plakac ok zrobie to:((:(:(:((((((((((((((((.

czego od razu płakać. Na zawsze tam pojechał czy co? Po prostu się nie nakręcaj bo za 3 tygodnie się rozczarujesz. a jak się mylę chociaż nie sądzę, to będziesz miała niespodziankę.

Gość avocadooo
W jednej kwestii muszę się odezwać - stosunek przerywany nie jest ŻĄDNĄ metodą antykoncepcji, chory wymysł naiwnych ludzi liczących na fart. Prędzej czy później wpadka murowana.

Gość Verdis
tak się w ciąże nie zachodzi. Jakby tak się dało to by każdy po 20 dzieci miał . Jak można zajść w ciąże przez stosunek przerywany i do tego facet doszedł na zewnątrz. Paranoja ;/ nie rób sobie nadziei bo nic nie bedzie i nie wyszukuj żadnych objawów po większość kobiet o tym że są w ciąży dowiaduja sie przez brak @ a objawy są później koło 2 czy 3 miesiąca. Nie wkręcaj się. Jak chcesz mieć dziecko to zacznij sie starac w normalny sposób w dni płodne i bez stosunku przerywanego. Wtedy może coś wyjdzie. A nie teraz okłamujesz samą siebie ;/ ;/

owszem stosunek przerwany nie jest dobrą metodą antykoncepcji i nie daje dobrej skuteczności w porównaniu z innymi metodami bo nie można mieć pełnej kontroli. Na dłuższą metę nie popłaca, ale jednak zmniejsza ryzyko ciąży.

Gość naimma
no Kasia po prostu wie na 100% że jest w ciąży i żadne pisanie tego nie zmieni. :O

Gość Verdis
wie wie to czemu myśli już o nastepnym cyklu starań ;D

Gość naimma
a bo jej tu niemądrzy ludzie pewność zajścia z przerywanego w dni niepłodne podważają. No a przecież jej facet dotknął koło jej pochwy członkiem. No ludzie przecież tak to ona zaszła jak nic. :P Ech, Kaśka do ciebie nic nie dociera. Nic.

Gość ale ona jest najmadrzejsza
i nie majac owu juz wie ze jest w ciazy i ma objawy ciazowe :P

kompletne debi...... ja nie wmawiam sobie ze jestem ani ze bede4 tyylko pytam

Gość Dziewiczy proszę podpowiedzcie
Pierwszy dzien miesiaczki mialam 10 grudnia, kochalam sie w sylwestra z 31 na 1 stycznia wdlug kalkuratora dni plodnych to byly dni nieplodne, ale zabardzo nie wierze w te wyliczenia, czy to mozliwe zebym mogla zajsc w ciaze?

Gość naimma
Kasiu a ileż razy mamy ci odpowiadać a ty dalej swoje. :O już tylko pozostało żartować skoro to co na poważnie pisane do ciebie nie dociera.

dobra ok nie bede pasuje.

Gość MercedesCa
Czesc wam! Ja dzis nadal niemam okresu i czekam na niego. to juz 34 dzien. Mimo zrobionego testu nadal mam jakes obawy. chociaz realistycznie rzecz pojmujac wiem,ze to nie mozliwe,ale sila sugesti jest silna. Kasia-moja rada to najlepiej poczekac do dnia spodziewanej miesiaczki i wtedy zrobic test o ile minie mniej wiecej od teoretycznego zaplodnienia przynajmniej 2 tyg,wczesniej testy moga powiedziec co chca. Cierpliwie czekaj do okresu :)

Gość MercedesCa
35dzien cyklu niema miesiaczki... czekam nadal :(

Gość w dni niepłodne się nie
no widzisz jednak ta pigułka "po" nie daje takiego spokoju jak reklamują. Największą niepewność człowiek ma jak nie wie co się dzieje w organizmie, wiem coś o tym. Proponuje wejść na forum lub na jakiś temat gdzie mówi się o tych pigułkach "po" i poczytać komentarze. Dziewczyny często opisują jakie przeprawy miały z tymi pigułkami i jakie później komplikacje. Ja osobiście nie pochwalam tej metody bo robi spustoszenie w organizmie i nie powinno sie jej często powtarzać. Myślę że następnym razem się 2 razy zastanowisz nad innym zabezpieczeniem żeby nie narażać się więcej na stosowanie tej metody.

Gość MercedesCa
Zastanwiam sie czy to krwawienie,ktore pojawilo sie 3 dni po zazyciu tej pigulki jest moim 'nowym' okresem ? bo jesli tak to spoznienie jest juz wyjasnione. :(

Gość MercedesCa
Kochane. wczoraj zrobilam jeszcze jeden test,poniewaz w zestawie,ktory zakupilam byly dwa testy. wykonalam go poprostu by zuzyc go po dwoch dniach od tego co dal mi wynik negatywny. Po jakis 5min jak spojrzalam na test zobaczylam druga ledwo widoczna blado rozowa kreseczke,niewiem po jakim czasie sie ona pojawila,ale ona tam jest!!! teraz jestem bardzo zmieszana,niewiem co myslec,bo okresu nadal niema , a tak sie juz cieszylam :(

czesc mercedes ja mam mdlosci nie wiem od czego moze z nerwow tylko wogole nie mam czym sie stresowac i wogole ale u ciebie to faktycznie nie za ciekawie!.

Gość MercedesCa
Kasia-wydaje mi sie,ze znerw masz te mdlosci,wyobraz sobie,ze ja caly czas mam ostatnio biegunke taka,ze jak pomysle,ze moge byc w ciazy to lece do toalety. Jutro kupie nastepny test innej firmy i zobczymy. Pocieszam sie faktem,ze czasem testy pokazuja wynik falszywo dodatni jesli gospodarka hormonalna jest zaburzona,a ja przeciez zazylam tabletke 72h Po ktora ma duzo hormonow !!!

Gość w dni niepłodne się nie
może lepiej pójdź na badanie krwi ponoć daje większa pewność. Ale nic ci na ten temat nie powiem, poza tym że trzeba poprosić o badanie beta HCg. Test niby powinien dawać wynik po 5 minutach ale nie wiem co się dzieje później.

Gość MercedesCa
Ja niemieszkam w Polsce i niewiem czy mam poprosic o zwykle badanie krwi czy takie zeby wykryc ciaze? jest to jakas roznica?

badanie na obecność hormonu HCG czyli test ciążowy z krwi, zwykłe badanie czyli morfologia nic nie pokaże w tym temacie