Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MercedesCa

Obawiam sie,ze jestem w ciazy?!

Polecane posty

Gość kasia:).
dokladnie ale fajnie ze ktos stoi za mna murem.

:) troszkę się już naczytałam na przeróżnych forach różnych rzeczy i dlatego twierdzę, jak twierdzę :) wiem, że na pewno szanse są mniejsze niż przy normalnym stosunku i tu się zgodzę no ale są... gdyby nie było to bym się tak nie stresowała i nie miała teraz przerwy ;/

przerwy tzn?

znaczy rozmawialiśmy o tym i mimo, że dopiero miało miejsce to 3 razy to póki co daliśmy sobie spokój.... mnie to bardzo stresuje i przeżywam później jak widzę jakąś kropkę jak ostatnio na pościeli, że coś mogło w środku się stać... a On mi tłumaczy, że nie bylo takiej opcji bo była cała i mógł ew przejechać prezerwatywą po prześcieradle jak dochodził poza i to wszystko... a ja po prostu przeżywam wszystko za bardzo i zamiast czerpać z tego przyjemność to się stresuję :( jak się stresuję to ciężej mi się oddycha, ze nie moge czasem zlapac tchu i boli mnie klatka piersiowa :( Stwierdził, że nie chce by coś mi się stało bo mnie kocha i nie chce stracić... dlatego... :( ciężej mi się ostatnio oddycha i częściej boli klatka, dlatego robiłam ekg wyszło nieregularne i jakiś nieregularny rytm nadkomorowy... w nast tyg pójdę do lekarza bo jutro święto i nic już nie zrobię... zobaczymy :) ale staram sie mimo to byc wesola i dobrej mysli :)

hmmm wiesz co zabardzo cie nie rozumiem to chodzi o sex?

ogólnie się stresuję każdym zbliżeniem, a każdy większy stres powoduje objawy takie jak napisałam, że mi duszno itp ;)

ogólnie tak mam z tym stresem i mnie boli w klatce piersiowej to już jakiś może rok.. a te zbliżenia to dodatkowy stres... i częściej mam objawy przez to... jak nic się nie dzieje i jest spokojnie to nic mi nie jest, dopiero jak dochodzi stres to źle się czuję :(

aha no rozumiem

Hmmm.. a masz jakieś objawy ciąży ? tzn jakieś może powiększone piersi itp? jak zobaczysz cos takiego to wtedy mozesz podejrzewac ciaze :)

czesto chodze siusiu, i twardsze piersi

z tego co wiem to częste oddawanie moczu może być jednym z objawów wczesnej ciąży jak i powiększone, bolące piersi ;) poranne nudności, senność, zmęczenie, osłabienie itp :)

Gość kolorowaaa
Ja przeżywam że jestem w ciąży od jednego wejścia penisa i wyjścia bo nie dostaje okresu już 8 tygodni i boli mnie podbrzusze... mimo 2 testów negatywnych boje się... to chyba zalezy od orgaznizmu dziewczyny , nie wiem.

mdlosci tez mam i spie do 12 14

Gość kolorowaaa
jeśli masz mdłości to wydaje mi się że jesteś... wybierz się do lekarza bo może to być rowniez spowodowane czymś innym np stresem.

ja nic prawie nie rozbie i coagle jestem zmeczona

Gość dwajedentrzy
Jeśli masz wyraźne objawy ciąży to myślę ze jest to ciąża. Idz do lekarza wtedy będziesz wiedziała.

boje sie moze lepiej poczekam az test zrobie.

Gość kolorowaaa
mam podobną sytuacje...boje się iść do ginekologa , nie mam objawów tylko boli mnie brzuch , testy wyszły negatywne ale nie dostaje okresu długo.

skoro już masz jakieś objawy to może teraz zrób ? jeśli jesteś w ciąży to powinno wykryć...

ja okres powinnam dostac 25 stycznia ale ja mam kazdego miesiaca innego dnia.

Gość ale wkręcacie tą kaśkę
że aż mi jej się szkoda robi. Czytałam kasia któryś z tych twoich topików od 25 minęło 11 dni. W 11 dniu cyklu żadna kobieta nie jest w ciąży, choćby nie wiem jaki cud się stał. Po pierwsze w takim czasie ciężko żeby się jajeczko wykluło bo na to potrzeba minimum 8 dni w najbardziej skrajnych przypadkach normalnie to jest jakieś 13, 14 dni a u niektórych jeszcze więcej. Po drugie żeby jakakolwiek ciąża się utrzymała i była o niej mowa to potrzeba minimum 12 - 14dni. Te objawy jakie sobie wmawiasz to nie ciąża, jest duzo za dużo za wcześnie na ciążę a juz na pewno na jej objawy.

o jeszcze lepiej. Spodziewana miesiączka 25. Testów nie radze robić przed tym terminem, chyba że masz nadmiar gotówki i nie masz na co wydawać, ale i tak nie radze bo po co się denerwować niepotrzebnie.

kolorowaaa - moja koleżanka czasem nie ma okresu przez cały miesiąc... a miałaś wcześniej regularne cykle ? to jest też uwarunkowane genetycznie nieco z tego co wiem... jej mama miała problemy hormonalne i ona też dlatego ma strasznie nieregularne cykle :( nie chorowałaś ostatnio, nie stresowałaś się ? choroba i stres też mają wpływ na przesuwanie się okresu... zmiany hormonalne, zażywanie antybiotyków itp...

czyli?

tyle, że ona współżyła od 23 - 1 stycznia... codziennie... czy to zmienia jakoś tą całą sytuację ?

nie rozumiem was!

mówię tylko że skoro cykl zaczęła 25 to nie ma szans żeby w 11 dniu cyklu była w ciąży i tutaj częstość współżycia nie zmienia tego że jest w 11 dniu cyklu. Na ciążę w cyklu trzeba minimum jakieś 13+8 dni, minimum które się zdarza bardzo bardzo rzadko, w 11 dniu nie może mieć żadnych objawów ciąży.

czyli teraz nie mam objawow ale to ze moge byc w ciazy nie jest wykluczone?>

dokładnie

jeszcze raz zapytam tobbie chodzi o to ze na objawy jeszcze za wczesnie ale na to ze moge byc w ciazy to nie. czyli po tym wspolzyciu z moim chlopakiem jest mozliwosc ze jestem?