Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w wigilie

chlopak mnie zostawil w wigilie

Polecane posty

a może chciał Ciebie sprawdzićw ten sposób, uległaś i wykorzystał to... Teraz pewnie planuje co zrobić aby były po jego myśli...

Gość haha3haha
sama w wigilie Ale ten sms byl skierowany do Ciebie. Nie wierz ,ze to pomylka. Bo ja tez nie raz takie akcje mialam. Np wydzwanianie do mnie w nocy po 15 razy a pozniej sie oakzywalo "ze telefon sam zadzwonil bo nie byl zablokowany". Takze nie martw sie. On to pisal do Ciebie, tylko obrocil kota ogonem, bo wiedzial ,ze jak napisze milo to zmiekniesz. Np i zobacz jaki cwany, nadal robi z Toba co chce.

No i nie poddawaj się!!! Musisz walczyć z tym. Zależy mi na tym, by Ci się udało :) Byś była szczęśliwsza. Być może on chce po prostu Ciebie złamać. Był ciekaw Twej reakcji. Czeka na to aż wymiękniesz, Bawi się Twymi uczuciami :P

Gość sama w wigilie
Wiem, ze internet to nie to samo, wypisuje teraz do mojej kolezanki, ale ona ma mnie gdzies, w sumie to jej sie nie dziwie, zaraz oszaleje

Gość dziwne bardzo
apollo1899 chyba sie zakochal w autorce wirtualnie :) jaki romantyk ❤️

Gość haha3haha
Nie szalej, tylko sobie znajdzx jakies zajecie. Posprzataj w pokoju.

Gość sama w wigilie
Otwieram kolejne wino, moze pojde szybko spac i jakos mi minie ta chwila slabosci

Nie zakochałem się, bo by tak było trzeba się lepiej poznać, ale akurat zgadłaś, bo jestem romantykiem :)

Gość dziwne bardzo
apollo1998 jestes zalosnym palantem

Gość haha3haha
Nie udawaj doroslej z tym winem, bo jeszcze w jakis alkoholizm popadniesz. Slaba psychicznie i smutki topi w alkoholu. Dziewczyno daj spokoj. Popatrz w lustro jaka zalosna jestes. w garsc sie wez.

Gość sama w wigilie
Nie musisz mi mówić, że jestem żałosna, ale jeśli podbija Ci to ego to proszę;)

Gość haha3haha
No to wyjasnijmy sobie jedno. Jestes zalosna i o tym wiesz. To juz jest wielki krok. Teraz trzeba zsobie stanac przed lustrem, powiedziec pare milych slow i sie wziac za siebie. Poczytaj sobie te smsmy od tego palanta i sie zastanow czy mama by byla dumna z Ciebie, ze sie tak szmacic dajesz. Chyba nie. Wiec ogarnij sie a za pare dni bedziesz dziekowac Bogu,ze takiego palanta Ci sptrrzed nosa usunal.

Gość sama w wigilie
Właśnie to robie czytam te wszystkie smsy, czytam wszystkie posty z tego tematu i staram sie przekonac sama siebie, ze nie ma co sie łamać;)

Gość Stara_a_bardzo_głupia
No, bałam się, że tak sie to skończy... Śledziłam ten wątek. Niby nic wielkiego się nie stało... ale to już oznaka, że możesz się załamać łatwo. Teraz Ty napisz jakiegoś sms-a do niego, że niby do kogoś: np: "Kochany Misiu, chyba wreszcie zerwałam z tym pomyleńcem....." i tu imię. A potem najwyzej napisz ze to miało być do kogos innego :o

Gość Onnwarszawaa
Ostatnio gdy robiliśmy u nas impreze z okazji moich imienin.Przyszło wiele osób, moi koledzy z pracy, rodzina.. Impreza wydawała się dobiegać koncowi i wszyscy goście praktycznie już wyszli.. Wtedy właśnie pod wpływem alkoholu urwał mi się film... Obudziłem się po kilku godzinach obudzony dziwnymi dźwiękami z sypialni. Wchodzę po cichu a tam moja żona !! z moimi kolegami bzyka się jak zawodowa suczka. Zrobiłem jej zdjęcia i kiedyś jej je pokaże.. Może gdy się przyzna do tego incydentu.. Troche mnie to podnieciło, mieliście takie sytuacje już ? Tutaj zdjęcia : http://c.net.pl/Malinka

Oj pewnie, że nie ma co się łamać :) Dasz sobie radę :) Przejrzyj wszystko co dawało Ci ta silę jeszcze wczoraj :) Przypomnij sobie ten sms o treści chyba "Giń szmato" czy coś takiego :P

Gość haha3haha
Stara a bardzo glupia. Nie ma sie co znizac do jego gierek. Najlepszym wyjsciem jest oalnie tego wszystkiego. Brak reakcji daje najlepsze efekty. Samotna w wigilie a powiedz nam- zakladamy ze juz nie ejstescie ze soba. Powiedz za czym bedziesz tesknic ? Co on Ci takiego dal czego nie moze Ci dac inny facet a za czym bedziesz tesknic . Za tym stekiem wyzwisk?

Gość sama w wigilie
Oczywiscie, ze nie, dzis sobie tak myslalam i mielismy duzo dobrych chwil, ale co z tego skoro czasami w ciagu sekundy zaczynal na mnie krzyczec, wyrzucal z domu, ostatnio potrafil juz nawet przy swoich znjaomych krzyczec na mnie albo powiedziec spierdalaj, bo mam juz Cie dosyc

Gość haha3haha
No to sobie wez dwie kartki. Na jednej napisz te mile chwile. na drugiej wszystkie wyzwiska ktorymi sie do Ciebie zwracal, te wszystkie najgorsze chwile ktore sobie przypomnisz jak Ci przykrosc sprawil. I porownaj.

Gość Stara_a_bardzo_głupia
Jasne, że nie ma się co zniżać do jego gierek. Po prostu żal mi się zrobiło dziewczyny... mam podobną sytuacje, ale tylko tym podobną, że chcę się uwolnić od kłamcy. Nigdy mi złego słowa nie powiedział, a wręcz przeciwnie... a i tak wiem, ze powinnam to skończyć i wiele razy kończyłam... ale przychodzą kryzysy i niweczą ciężką pracę. :(

No widzisz skup się na tych złych chwilach. Nie myśl o tych dobrych. Pomyśl jak Ciebie traktował. Tak jak nie powinno się traktować żadnej kobiety.

Gość sama w wigilie
Z tymi kartkami to chyba niezły pomysł

Gość maldzka25
skad jestes samotna??

Gość sama w wigilie
Północ;)

Gość dziwne bardzo
sama ty sie zastanow czy tak naprawde tesknisz za miloscia, czuloscia itd, czy za tym konkretnym palantem z ktorym wlasnie skonczylas, bo jak znam zycie to brakuje ci tego pierwszego, uczuc, a nie jego konkretnie. On ci w przerwach miedzy wyzwiskami stwarzal namiastke milosci, bo milosc to to nie byla, a ty sie uczepilas tych ochlapow uczuc na amen

Gość maldzka25
ja tez z północy :P jak z tego samogeo miasta to wpadaj sie napic mam podobne problemy ;/